pannlugg

WOW! HAR PANNLUGG! Senaste gången jag hade det var jag typ 6. Jag var hos amanda, kollade facebook, sa till amanda som låg i sin säng 'jag vill typ ha lugg'. Och hon ba 'ska jag klippa dig?' och blablabla så tvekade jag lite, och jag skulle dra på en kvart, men hon hann iaf klippa lugg på mig. Och det blev fint, jag ser ut som nadia enligt mamma. Men orkar inte ladda upp bild på det nu. Aja PEYZ!

elements


fin dag idag.

-o

Ja som sagt var jag ju ute och dansade till en video idag, och det blev typ coolt för jag dansade när det snöade :) Och ja jag ska väl ta och redigera den hos papi imorgon. Fundeeeerar på att lägga till när jag sjunger och jag dansar jag som till innan sticket börjar och sen kan man ha bildspel på vänner så blir det lite tema "ungdom" till "forever young" men jag venne. AA sen har jag fått en feet svart dunjacka av mamma för 2000 spänn, och fifän vad mysig den var! Laddade upp filmerna, åt nudlar och vilade. Sen klockan 6 köpte jag och amanda-o godis på hemmakväll och sen chillade vi på, sminkade varandra, såg "family guy" och "mars attacks", pratade om en viss tjej som copat amanda lite och planerade lite för ett projekt som vi ska färdigställa imorgon! Och så fick jag lite kläder av amanda-o, det var NICE. Men nu får ni ursäkta mig, jag ska se om jag kan fejka till mig sångröst..och det kmr inte gå bra :( oh well, jag är bra på andra saker!

höhö, jag kunde inte..tror jag skiter i det..

:D

drar ut och dansar till "forever young" nu :D

thöönt

Matteprov idag, MVG! tror jag..
Oh well, efter skolan blev det stan med nelly och sen även company av amme och hilma. Sen gick jag, nelly och hilma på max och nelly tyckte att varje sak jag och hilma sa var "esteeeeet!" fast det var det inte ens..vi sa typ hamburgare..och nelly bah: esteeeeeet! Aight sen gick jag och nelly och kollade lite på en steelers träning med adam. Sen skjutsade Adam både nelly och mig ända till skurjävlaholmen. Sen var vi hos en Anders och typ chillade i en källare och spelade wow tillsammans med nå örnäs/skurholmen gangsters/cykelpojkkar/smyghomosexuella. Sen rullade vi till coop, sen till en ogge och satt i ett rum, åt chips sen rullade vi till bussen. Nu e jakk hemme och fryser, ska ta och köpa mig en 2000 kronors dunjacka imorgon, driver inte!

forever young

Ahmen idag har jag iaf sprayat bakgrunden till mosters tavla, men den är ute och frostar..kanske inte är så bra men hoppas den torkat imorgon. Sedan har jag skrivit om hösten kring 400 - 500 ord så nu är jag klar, jag pushade mig själv att hålla mig borta från facebook! Sen för någon halvtimme sen har jag ätit på max. Och nu planerar jag för ett hemmaarbete jag ska göra i musiken. Anders ville att jag skulle dansa i livsstilsarbetet så då ska jag göra det. (Btw han sa att jag var jättebra och han sa 'det här trodde du inte om dig själv för ett år sen' och det är sant, fan det trodde jag inte) . Men hursomhelst så ska jag typ på Lördag eller nå filma när jag dansar till "FOREEEVER YOUNG, I WANT TO BE FOREEVER YOUNG!" :) Höh, han sa du behöver inte dansa för alla du kan dansa bara inför mig...jag bah:... asså går det bra om jag filmar? h3h3 och det gjorde det. Jag kan inte göra koregrafier..det tar så lång tid för mig, så det blir freestyle som vanligt.

grillz =)




Höh, asså jag kan inte prata. Man måste bita ihop för att de ska hålla sig på tänderna och om man pratar så läspar man -.- Aight men nu ska jag ta och gå till happy people och köpa mig en sprayburk. Äta billys eller nudlar. Senare balett ikväll ! :D h4h4 tänk mig med mina rosa grillz i en rosa balettklänning (inte för att jag har det...ELLEER?).

I miss art

yeah awesome min moster har beställt en tavla av mig som jag ska göra, thank god att hon får igång mig att göra något kreativt. Fick just en idé, jag ska ta och stänka och droppa sprayfärg på ett stort ark, sen ska jag måla lite med oljepastellkritorna. Blir ju som ganska snyggt att ha hemma på väggen. Btw, sen ska jag ta en av mina utskriva figurer och limma på det. Det lär bli awesome. Tror jag tar och köper mig en burk imorgon h1h1 :)
assåe jag har inte gjort nå mycket street art på sistone, men så fort jag balanserat saker i skolan ska jag sätta ut/upp lite krams jag har hemma :) Shiet jag måste börja rita mer. OMG ännu en snilleblixt, JAG SÄTTER UPP BILDER FRÅN NÄR JAG OCH NELLY FOTADE IDAG :O

Sorry, but i'm a living genius!

Gnatt då!

push it real good


Jag och Nelly försökte komma på syftet och det är väl ganska simpelt: Girls just wanna have fun :)

80-talet vart tog du vägen?

Idag blire att ta bussen in till stan för att leka fjortis, höh ne jag bor i stan och ska ta bussen ut till byn som gud glömde...Karlsvik a.k.a K-vik där jag ska leka 80-tal med NELLY och fota till vårat bildprojekt. TaggggaRR!

twilight ^^ <- h4h4h4h f12an

LOL. Igår såg jag twiligt OCH new moon !!!!!!!!! Jag hatar att Kirsten alltid har munnen halvöppen, rynkar pannan och andas högt. Men ja det var första gången jag såg new moon, och Jacob och Laurent är väl rätt snygga. Men jag känner bara att jag måste se "Eclipse" eftersom att i "New moon" slutar det med att Edward vill gifta sig med Bella !!!




ORORORBLAHORORORORORDREBO

druckit ett rått ägg, fett ecklit. men drar iaf ut och cyklar nu. myyys.

du må icket gåe!

Aight saker går bättre så det är nice. Men idag har jag iaf skrivit in alla 100nånting glosor i franska som det blir att träna på i helgen. "That 70's show" ofc och lite film. Sedan har jag varit på middag hos min moster, nudlar och thailänsk gryta och så var min mammas kusins barn där som är 3 år och dansk, h4h4 fifän som hon pratar. Man fattar ingenting. Inte nog med att hon är dansk, hon är också barn. Men hon sa hela tiden 'Va hete' tu?', 'du må icket gå' och hon uttalade mitt namn Elba på danska. Sen när hon gick in i något sa hon till saken typ 'du må icket göre så mot mig'. H4h4h4 men roligast var när min moster lekte med Vilma helt mycket och min moster Eva eller som Vilma kallade henne Eve och så tog min mamma henne och ba 'nu är hon min!' (onskefull?) och sen när Vilma gick till Eva så försökte min mamma dra henne till sig men Vilma bah: 'Men va' e nu de' haer?!' xD  
Vilma 2008 :)

ijustdon'twanttotalk

Gråter igen, fan för att jag ska vara för seg för att fatta matten och för ointresserad av nyheter. Och fan för att jag inte orkar prata med min mamma, vet inte vem jag ska skylla det på. Har ingen självkänsla. Så jag ger oftast upp pluggandet och går och sover. Asså jag vet att jag är en glad person, men fan vad deppig jag är när jag är hemma. Då jag är deppig ligger jag i mitt mörka rum i min säng med ångest (kanske med laptopen i knät), och lyssnar på musik för att..för att det är skönt..behöver inte tänka så mycket utan bara "tänka" på beats och lyrics. Någon gång kommer min mamma in och fösöker konversera med mig eller berätta att hon ska iväg på något och jag bara "mm..", hon säger något mer och jag svarar "mm". Om hon fortsätter kan jag bli lite irriterad och i min skalle tänker jag saker som jag håller tillbaka att säga, eller jag skulle inte säga det för jag vill inte såra henne och om jag skulle gjort det skulle vi börjat prata mera och jag orkar inte med sånt, egentligen skulle jag behöva det men jag orkar inte..jag vill bara ligga i min säng ihopkuren mot elementet. Kan inte skriva om jag är deppig på facebook (för ibland behöver jag lite pity..eller medömkan om det heter det på svenska..är medömkan ens ett ord?) för hela min familj har facebook. Jag kan väl egentligen inte skriva det på bloggen heller för chansen är ju att de läser men jag måste skriva av mig för jag är fett ledsen. Och på något sätt tror jag det gör vissa glada att läsa att jag har flaws (vad heter det på svenska???) för att ni själva har det, jag visar en bättre sida av mig kring mina vänner. But I do as well have flaws. Men jag ska inte bli för deppig nu, jag får det att låta som att jag är deppig hela tiden när jag är hemma men det är jag inte. Men jag känner på mig att jag kommer känna mig deppig här hemma (INTE i skolan som sagt) i höst, speciellt när jag bor hos mami..

fucklife.

asså jag har hamnat efter i skolan eftersom jag varit sjuk i en vecka, jag får panikångest. Grät seriöst idag över att jag är så jävla skoltrött och jag känner på mig att jag kommer faila och bli så jävla besviken på mig själv. Har iaf prov imorgon och jag har glömt att skriva ut fakta till A&S..gud vad jag tjatar..men de som inte har kärleksbesvär eller bråk över mobil har andra problem. Jag kanske överdriver men jag kommer inte palla den här hösten asså :( Oh well, jag har tre nöjen i mitt vardagsliv: musik, mat och tv. Men gud nu måste jag sova, ska fan upp tidigt imorgon för en föreläsning i kh. Efter skolan planerar jag att äta min bröstpasta ! ..Och plugga, fuck life!

I wanna flyyyyyy aaaaaawaaaaaaaay


i'm useless

hey y'all. asså jag får inget gjort, har bara lyssnat på musik idag. Har hittat albumet "You don't know - Ninja cuts" fett bra låtar. Och artisten Amon Tobin, maagical beats! aao och så var jag på dans nyss och jag är fortfarande sjuk så jag kollade på men sen så skulle vi testa placeringar och köra igenom så det blev att dansa iaf :/
Tar och ser How I met your mother etc på en halvtimme, men nu länkar jag lite låtar :)



 

 


street art, 15 oktober


Justin Bieber..fast Long


Justin Long :)

Youth in revolt



yEAH, ska ta och se en kritikerrosad komedi med MICHEAL CERA! Och han som spelar Alan i "Baksmällan" och Justin Long! Effin gr8 !

kult dag idag.

men blö, jag orkade inte sälja påsjävlarna för ingen var hemma i mitt hus så varför skulle någon i något annat hus vara hemma på en lördag....som jag...aa jag har bara suttit vid datorn heeeeeela dageeeen. kult. mm..aa..men nu drar jag ut..till konsum, sen hem igen och sitta vid datorn. kult.

CASH

Idag flickor och pojkar måste jag tjäna pengar, behöver snabba cash! ne men jag ska gå runt och sälja nå jävla fryspåsar som vi fått av franskan, men min mami har betalat de till kassan men om jag säljer de får jag cashen själv. Såååeee idag ska jag gå runt och plinga på en massa dörrar och försöka få sålt de så får jag cash till göteborg! fan vad jag lääääääängtaaaaaaaaaar, galet! Jag ska bo hos min syrra och shoppa och eta kebab och såna där gigantiska bakelser de har i Haga.


Paolo Nutini



fett fiin :)

inköpslista




Ska inköpas !

uttråkad



asså jag vet vad 3 x 4 är, det är 12 men jag tänker inte så snabbt.

sersly mi ear, MI EEAAR!

Blö jag har öroninflamation som fan, inte kul. Kan inte lyssna på musik :'( Blev skola idag, och jag vet inte min kropp pallade typ inte men det var väl bra att komma ut i luften efter att varit inne 24/7 i tre dagar. Efter skolan var jag hos amanda några timmar, sen vilade vi och somnade och drömde..jag kommer ihåg att jag sa 'gingers' hela tiden, det var typ en ginger som dansade ballet..fast på något sätt var det jag..aja iaf sen blev det potatissoppa och de nya family guy avsnitten, fan vad grymma de är! Förbannat kul, h4h4 när stewie och brian var i olika universum och de var i disneys värld och alla var helt lyckliga och sjöng och det var en massa djur och tekannor som sjöng om att det var en perfekt dag för paj och sen när en jude kommer in misshandlar de han, h4h4 och när de berättar för quagmire om internetporr och han inte hört talas om det och när peter träffar honom utanför några dagar senare och säger att han inte sett han på ett tag, och så svarar quagmire att han kollat lite porr och när han frågar om han tränat för han ena arm är helt pumpad så bah: no.... och scenen då Peter slåss mot en katt x) känns lite fult att jag sitter och berättar helt mycket om två avsnitt av family guy..men aa jag tycker ni ska börja se de nya avsnitten för de är roligare än de äldre :)

vloggg.

höh, fuckad vlogg.

Katt Williams


yep.


fuck feber

gr8 att jag får jättehög feber när jag skulle dansa helt mycket idag. fuck asså! Jag har spytt, sov med 2 täcken men frös, orkar inte gå osv. Nu ska jag iaf försöka ta mig till köket och käka frukost, och klockan är 14.48!


I be high
Then I be low
I be low
Then I be high

destiny's child's mother's name is..DESTINYYYY!

Say my name, say my name! höh. Igår blev det k-vik och chatroulette, godis och gå på promenad. Blev våldgästad av Amme, Hanna och Nelly som kom när jag kände mig som ensamast och sa att de skulle vänta här tills bussen gick och att jag skulle följa med. Så det var chill.



Idag ska jag ta och köpa acnicyl, käka på subway, kanske plugga, hyra nå film, leka i virtual dj.
Ta det lugnt idag, sen 3 timmars dans imorgon :)

I see you

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38.

Tryck för större bilder. Och kommentera vilket öga och/eller foto ni tyckte var snyggast :)

Friluftsdag



Friluftsdag på ormberget idag, vi 9:or fick ju som leda våra grupper med åttor, sjuor och sexor. Det var rätt nice at leda, jag gillar att leda...man kanske borde gå ledarskap....aa anyway nu ska vi inte in på gymnasielinjer. Det var chill och vi fick kebab i pitabröd :) Och jocke kan inte säga tvååååååååå med moderatröst.. men jag gick även runt och började fota folks ögon osv och jag ska ta och ladda upp de bilderna nu ! :)

Oktober '08 och '09

Wow! Jag har snart (om 12 dagar) bloggat i tvååååå år. And things changed man. Tar och lägger upp lite bilder från oktober 2008 (då jag började blogga) och oktober 2009 (då vi bl.a hade fjortisdag i skolan)

Oktober 2008:



vadå små? hilma, ida.a, leo, amme, ida.g, nelly, hanna och erre =)
Vi såg "När lammen tystnar" och idol typ.

Oktober 2009:


fjortisdag @ skolan, btw jag har kvar alla bilder från min kamera på datorn! =)


Här var vi lite fjortis igen, det var då konsum hade öppnat och Frida försvann :o


träffade Kanye West !!!!!!!!


Lirade farmville -.-


Och var galen i Kid Cudi

Virtual dj

Blöö, jag har laddat ner virtual dj nu. fi-fän vad svårt det är att mixa två låtar -.- har provat 100 gånger men det blir bara kaos asså. Men lär mig lite nya knappar =)



Electro

 


Svar på tal

Svar på tal:

- Ja Kalle, jag är ego och jag är cool, och du är thöönt och jag är cool.

Svar på tal:

- Ja anonym, smala handleder är påtändande, h3h3 men skrev mest det för alla ändå vet vad jag huvudsakligen tänder på. Och nu ska jag passa på att att förklara att jag har många olika saker som jag tycker är snyggt på utseendet, MEN jag går på personlighet när jag avgör om jag gillar en kille eller tjej :)


DJ CLUB

Varit på dj klubb med Leo och små pojkkkar, det var kul och det var f1 svårt, asså man ska räkna ut BNP och ha samma takt, jag fattar inte Que riktigt m.m. Men jag ska fortsätta gå så blir jag till slut duglig till någon teknik inom dj. Vi har iaf fått i läxa att ta med två cd:s med samma genre som vi ska mixa nästa gång. Så nu ska jag fixa lite hiphop med l-i-m-e-w-i-r-e.


AFR-0 art



tryck för större bilder :)

A.R.A.R



















Varit ute och fotat med min babe amanda-o http://amandagkd.blogg.se/

...

Jag har insett att min senaste kyss... har aldrig kysst någon :) bara strulat...
Jag lyssnar på... Hiphop, House, Electro, Funk, Pop, RnB, Techno
Jag pratar... fulare än vad jag tror (på inspelningar)
Jag tycker om... a lot of stuffffff
Mina närmaste vänner är... misstolkande och roliga
Min första vän hette... Leo
Kärlek är... bra
När jag borstar tänderna... blir jag fresh
När jag lagar mat... blir det nudlar
Jag tänder på... smala handleder
Det sexigaste yrket är... cirkus
Det är charmigt när... folk bjuder på sig själva utan att se dum ut
Jag är rädd för... att utmana mig själv i vissa saker, ifall jag failar
Den värsta känslan är... då jag känner att jag vill lägga av med dans
Den bästa känslan är... när man får beröm och är stolt över sig själv
Jag är bäst på... what I do
Jag är sämst på... politik
Om jag var ett djur skulle jag vara... oxe
Om jag va en insekt skulle jag vara... fjäril
Om jag vore ett redskap skulle jag vara... Mc Hammer
Jag kommer alltid att vara... kreativ
Det finaste som finns är... vänskap
Sist jag grät var... igår i slutet av "säg att du älskar mig"
Jag kan.. se mig själv dansa grymt om jag stänger ögonen då jag lyssnar på musik
Jag kan inte... lära mig att gå och lägga mig tidigare
När jag bakar så bakar jag... chokladbiskivier
Min mobiltelefon är... gammal och fylld med videos då jag dansar på gatan
När jag vaknar på morgonen... är jag bitter, väldigt bitter
Innan jag går och lägger mig... kollar jag facebook
Just nu tänker jag på att... jag undrar vem som kommer läsa detta
Bebisar är... söta bitches
Idag har jag... gjort klart mitt första mästerverk!
Ikväll ska jag... fotografera med amanda-o :D
I morgon kommer jag... vara glad
Jag vill verkligen... inte hamna på dejtingsidor när jag blir vuxen

happymode

damn i'm so happy right naaaaaaaaaaaaaa! sersly though. Jag är klar med min tavla och har satt upp den i korridoren! Ska inte ge er sneakpeak men jag fotar imorgon och laddar upp. Kul att det är en snopp och en fitta på den...och ett foto av mig...... Jag är GALET lycklig !

Ikväll blir det att sminka och dra ut på fotografering med Amanda-o :)

ny header !



Ny header! At last! Kul att jag fejkar att jag har svarta ögon, att jag är fjortis och att jag kan graffa x) Oh well, jag kan ju inte gå runt och vara äkta hela tidN. Nu hoppar jag in i duschen och dejtar min showergel med white ginger scent...fyfan vem vill lukta vit ginger..

mastermind

Aight men asså snart så är jag färdig med min tavla och ska ställa ut den i skolan och får ta och lägga upp på bloggen för er andra ! Men nu ska jag ta och cykla över till min papi with ma stuff, sen blir det väl att köpa kanelbullar och sätta sig framför vår nya FETtv och se "that 70's show". Sen dans ikväll! Och senare ska jag kanske jobba på en ny header. Aight, men nu: KONzyym.

who's that mastermind?


move your foot

Yeaah............

satc

gomorron folks! Igår var jag i G-vik hos ida med nelly, hilma, amme, leo, hanna, ida, jakob och stefan och såg skräckfilm, det var chiLL :) Idag ska jag bara se på "sex and the city", rita en tankebubbla på min oljepastellkritmålning, måla naglarna och sen dans ikväll ! 
h4h4, gammal bild. Kom just på att jag ALLTID har gillat att rita i mitt ansikte. Btw, min naturliga hårfärg är inte brun. 
...Och i andras ansikten. Btw, min naturliga hårfärg är inte blond. 

club nordic


Ohyes! Igår hade vi ju som förfest hos Ida och käkade tacos och fixade oss, sen tog vi bussen till stan och snackade..jag behöver inte prata om vad vi snackade om...Men iaf sen kmr vi till Pontus, och vi får vänta i kön ett bra tag och det startas nå brandlarm. Sen kommer vi in. Blev lite stirrad/glodd/pekad på under hela kvällen. Men ja iaf, vi börjar dansa längst fram och en flock av killar kollar lågt om ni fattar. Sen kommer Benny, som jag och Ida dansar med och flocken blir knäppa och nästan skriker men så vinkar en svart kille till sig mig och jag ger han en kort dans. AA sen va så dansar man på ett tag med gustav, nona, tim och tjejerna. Sen när det bildas ring för första gången på kvällen så kör man ju en bootyshake och folk blir ju som lite förvånade eftersom det är mest b-boys. Aa men sen dansar man på med kompisarna :) Sen blir man frågad om att visa upp lite bootyshake, lite komplimanger och frågor om jag var seriös med min outfit, frågad om jag har alkohol, uppbjuden, frågad om jag ska med på efterfest, en tjej säger att jag måste in och dansa när det bildas ny ring, om jag sett någons kompis, om jag hette Sara och kom från Piteå. Kring 00.45 kommer en vit och en svart kille från ingenstans och tar varsin sida av mig. Den vita framför mig och den svarta bakom mig. Kände mig lite "vafan..TVÅ?..okej...visst..en stund då!" men så börjar den vita strula med mig, blev både förvånad men ändå inte då han försökt sikta. Och det var typ några sekunder, han var rätt snygg faktiskt men (trots att jag inte har nå mkt erfarenhet) så var han inte bra. Erre, Amme, Hanna och Ida typ "WHAAAT?! ALBA STRULAR MED EN VIT??? VAD HÄNDER?". H3H3, men sen är man död i fötterna och går barfota till Q8 och väntar på moder och hon tyckte synd om mig som hade varit tvingad av ordningsvakterna att ha så höga klackar, bastards! Oh well, det var en awesome kväll! Och jag får tacka Ida, Hanna, Amme, Julia, Erre, Nelly, Alexandra, Sm, Amanda, Klara, Alejandra, Emina, Gustav, Nona, Tim, Markus, Benny, m.fl!

laterz!

Gosh jag var PÅÅÅ igår asså, men jag får blogga om Club nordic senare (får se om man ska avslöja saker) men nu ska jag ta och käka hamburgare. Bilder från förfesten kommer kanske ikväll :)

RSS 2.0