dans, ugly betty och den kommande skitveckan

Nu var det väl färdigdansat med både exiled och dansmagasinet för den här terminen och med dansmagasinet för gott. Förmodligen kommer jag att börja dansa modernt eller balett på dansmagasinet när jag blir äldre, men nu ska jag bara gå i exiled. Fan vad jag kommer längta efter dansen i sommar. Längtar redan nu till nästa termin.. och jag längtar till att jag fyller 15 för då blir det styrketräning på helex! Arm- och magmuskler och kanske också utåligheten och konditionen ska trimmas. Jaja förlåt om jag tråkar ut er med dans jag kan berätta om mitt andra intresse *trumvirvel* UGLY BETTY! Haha nä men i helgen har jag kollat grymt mycket på ugly betty under danspauserna och så. Många tycker att ugly betty suger.. men jag och syrran är helt inne i det nu och vi älskar det! Fan hela veckan blir skit, eftersom man tror att det ska vara helt chill men så får man bara en massa läxor och ett prov, right? Aja det är ju snart sommarlov så man får bita ihop. 


en uttråkad dvärg är vad jag är..

Hejhej. I fredags var det operation dagsverket och de flesta hade fått jobb, men jag gick till skolan och var där till kvart i elva. Det var typ de flesta av killarna och jag och cornelia. Jag satsade på att jobba hårt i SO eftersom vi har prov på tisdag. Jag känner mig förberedd nu när jag läst på om historia, federalismen och geografin. Sedan cyklade jag in mot stan och köpte present åt syrran som fyllde år i lördags, en rosa liten handväska från monki. Och så köpte jag gröna örhängen till mamma som mors dag present, hon ska få de idag. Sedan var jag tvungen att åka och packa hos pappa, lite kläder och så som jag skulle ta med hit till mamma. Messade lite med amme medans och hon skulle precis fara iväg till Hilma och eftersom jag inte hade något att göra så hänkade jag på och cyklade också till Hilma. Där pratade vi, såg lite på film och lekte en musiklek i spotify. Hihi det var kul ;) Sedan åkte jag och amme hemåt vid halv 4 och då gjorde jag en tårta till Nadia och så firade familjen henne klockan 5. Fast sedan var jag tvungen att gå på genrep med dansmagasinet i kulturens hus. Vi har ju haft två föreställningar igår och vi ska ha två idag också, så hela min helg har spenderats på kh. Föreställningen är som baserad på Narnia och vi är dvärgar. Idag ska jag köpa föreställningen på dvd och kolla när vi dansade. 
Ja det är iaf rätt tråkigt att vara där i kulisserna och vänta och göra ingenting. Bokstavligt så gör jag ingeting, och dessutom känner jag ingen där heller. Jag sitter mest och råkar fästa blicken på någon annan grupp som värmer upp eller så. Jag gillar heller inte streetdancen där, det går inte att jämföra med exiled. Jag har bestämt mig för att sluta där och börja i en ny grupp i exiled. 

Hela helgen har varit skittråkig, igår hade syrran fest med kompisarna och mamma var ute, så jag tog och hyrde en film och satt och såg den ensam med en skål äckliga chips och ett saftglas. 

Men nu måste jag klä ut mig till dvärg och cykla iväg till kulturens hus. 

fågelungar! :'D



Hejhej. Jag blir snart klar på slöjden med egotavlan, har fotat mig själv och gjort det i tyg ;) Sjöng farytale på musiken, det var lite hemskt men jag som tur var överröstade jag inte någon så jag hördes inte :) P.S Jag hatar att sjunga D.S. Sedan engelska, då  översatte vi en text. Lunch. På rasten gick vi till slöjden och fick tillåtelse att vara där på matten också ;) Var dock med på lite av mattelektionen då vi gjorde en undersökning med lite "typiska alba-frågor" som markus kallar det. Slutförde undersökningarna i diagram i keynote, samt fotade lite i photobooth. Allt som allt sög den här skoldagen, för inget lyckades gå riktigt bra. 

Efter skolan sågs enormt många daggmaskar liggande på den blöta astfalten. Jag, amme, renee och amanda var med varandra och gick hem till mig. Vi såg först lite simpsons och åt choklad..(hmm typiska saker man gör hos mig antar jag) sedan lekte vi lite i photobooth. Och amme så stolt som hon är över det här upptäckte att vi hade fått två fågelungar! Fan vad roligt, jag hoppas att de överlever :) Sedan var jag med amanda, då amme och renee gick hem. Jag och amanda åkte ut till hamnen där vi ofta är. Och njöt av blåsten, vi ställde oss på bryggan och blev dränkta av en våg som skvättade upp på oss, hela vi blev genomblöta. Sedan cyklade vi till östra och sedan till mamma. Amanda var tvungen att åka sedan och hon lånade min cykel. Jag och syrran tog och såg lite ugly betty och gick och käkade på max. Sedan var jag tvungen att gå på scenrep med dansmagasinet. Fan jag hatar dansmagasinet men jag ska sluta i det efter föreställningarna i helgen. Eftersom jag skippade, missade i söndags så hade jag missat lite och min grupp är tvungna att komma en kvart tidigare till repet imorgon p.g.a mig :(

Imorgon ska jag köpa present till syrran som fyller 20 år på lördag och gå på genrep.
Tack och hej, leverpastej!


morr på dej markus!

Morr. Markus påstår att jag inte har bloggat något sedan ola salo inlägget...

utvecklingssamtal

FAN OM 45 MINUTER BÖRJAR UTVECKLINGSSAMTALET! Jag förväntar mig inte att omdömena har stigit, men jag hoppas det. Det kommer hur som helst vara jobbigt att se gunnar allvarlig. Men det ska nog inte vara någon större fara, jag hoppas det inte har sjunkt i något ämne :0


En och en halv timme senare..

Okej jag var definitivt avslappnad när peter berättade omdömena, men när det kom till gunnar blev det jobbigare. Jag hatar att höra mina omdömen i matte, jag kände klumpen i halsen och fyfan vad jobbigt det kändes. Det har inte alls stigit, och jag känner inget hopp för att det kommer att stiga till 8:ans slut heller, han sa att jag måste vara mer självsäker i matte. Fast jag får se på den positiva sidan att jag fick B i engelska. Samt att jag har det i bild och svenska. Fan imorgon blir det jämförelse med klasskompisarna. Jag är nyfiken på vad de andra fick, och hoppas att jag inte är på lägre nivå än de..

Sunday bloody sunday..





Till frukost blev det choklad. Tog ett bubbelbad, använde ansiktsmask. Och gick sedan ut och satte upp 6 teckningar på stan, har något mycket lim på fingrarna. Syrran ska köpa ugly betty-boxen och sedan ska hon komma över och då ska vi kolla lite :)

Festen

Fyfan är så jävla trött idag. Den här dagen slutar med att jag går och lägger mig fem och vaknar sen halv sex på morgonen, som faktiskt hände en gång förra gången jag var uppe till tre. Jag hade ju fest igår och jag ska fatta mig kort om den innan jag somnar. Festen började sju, hade bjudit tjejerna i klassen + amanda, sm och josse. Fast josse dissade och gick på Calles kalas. Vi åt tacos och en tårta som jag och amanda hade gjort. Jag och amanda förberedde under hela dagen faktiskt, det var kul och tack så mycket för hjälpen, amanda! Sedan blev det improviserat vad vi skulle göra och sm ville ut och bada så då hängde alla på. Sedan hyrde vi en skräckfilm och köpte godis. Fast det var bara jag, amme, sm och julia som såg den för alla var tvungna att sova hemma och erre och hilma vågade inte kolla på filmen. Filmen var helt bra och läskig fast dock lite trög. Och det var en sann historia om en tjej som fick typ onda krafter i sig som tog över hennes kropp och så får hon intensiva muskelryckningar, börjar se konstiga saker och när hennes far utför en ritual för att få kontakt med krafterna, eller som de kallas demoner så skriker hon en massa konstiga saker och namnen på de sex demonerna. Och sedan i eftertexten stog det att massa hade besökt hennes grav. Jag har läst lite och hon levde med det här i 8 år tills hon till slut dog. Här är den riktiga ljudinspelningen från flickan när hon skriker ut massa saker på typ latinska eller romerska och nämner de 6 demonerna. fan stackars henne!

 


Efter filmen drog vi ut och cyklade typ halv ett och satt på balkongen och chillade ett tag och åt chips. Var något slut efter det så jag la mig i den bäddade soffan och till slut sov vi alla vid tretiden. Till frukost blev det tacos :)

Creepy



Gårdagens, (läskiiigt)

The big show

Scenrep sedan klockan ett, i pausen gick jag och hilma och käkade på dagobert och sedan gick vi upp på högsta våningen och tränade dansen och stekte lite. Sedan genrep och klockan sex började showen! Jag satt backstage och tänkte på min släkt och amanda som satt i publiken. Jag var smått nervös och försökte att ta det lugnt. Sedan efter "tjuvarnas" locking skulle vi in. Så fort jag fick komma in på scen kändes det skönt. Jag satte på ett coolface och körde mitt bästa. Och det gick riktigt bra, inget gick fel och jag tog ut rörelserna. Jag såg hur folk satt glada i publiken när vi dansade. Jag bar gröna adidasbyxor, adidasskorna, en röd stor t-tröja, happy people-hooden, gul bandana och ed hardy kepsen. En färgglad ghettostil. Efter dansen så for jag och amanda och fikade hos mormor med släkten som firade mig. Vi åt lite smörgåstårta och drömrullar. Jag fick ett biokort, presentkort på hardwear och örhängen av släkten. Sedan efter 45 minuter cyklade jag och amanda och hyrde film och köpte lite snacks. Började se filmen men fick lust för en cykeltur så vi begav oss ut och cyklade runt lite överallt. Sedan kom vi automatiskt till östra där vi gungade som vanligt och så pratade vi om våra släkter. Vid halv 11 kom vi hem och hängde på gården och klättrade upp för taket där vi såg KG och en massa andra. Så vi klättrade ner igen och började spionera på de. Vi gick till mitt rum och knackade på fönstret och ropade på han..han ropade tillbaka och undrade vart amanda var..ja uhm och då ropade jag att hon var här..haha xD Ja men nyligen har vi druckit lite te och fotat duvorna, haha de är tjooockisssaar <3 Men nu ska vi dra, pusshej.

Lägger ut videos från dansen snart :D

S-girl's best day :D

Idag gäller det! Den stora dagen, årets händelse för min del som jag väntat på. Ikväll dansar jag och Hilma med Exiled, med ghettokläderna på. Stor del av släkten och amanda kommer och kollar. Jag är jävligt lycklig nu. Det här är en utav de bästa dagarna i mitt liv, än så länge. Längtar så. På 20 minuter är det genrep! :D


14 år



Igår fyllde jag fjortis, det var en rätt seg dag med blandat regn och solsken. Jag fick adidasskor och adidasbyxor! ;D Tyvärr kunde inte amanda sova hos mig så det blir av ikväll istället. :)

Juste debout



P.S New style äger breakdance D.S

If the girl do the same, then she's a whore

Here's something I just can't understand
If the guy have three girls then he's a man
He can either give her some head, or sex her raw
If the girl do the same, then she's a whore

/
Lil' Kim



Steka - 2009's mest använda ord?

HOHO JAG FYLLER ÅR PÅ ONSDAG! :D Och i present får jag ett matteprov :'( 

I fredags var jag med amanda och sm, 
på lördagen var jag men sm och josse och på kvällen blev det grillfest och eurovision song contest hos erre med tjejerna. På söndagen var jag med amanda och var nära att bada men det var waay to cold. 

Idag blev det att steka och gå till fiket på rasterna. Efter skolan så gick jag på stan med Jesper L, Kalle och Isak. Vi gick lite på hemmakväll och kollade in några filmer och sedan in på shopping där jag tiggde läsk. Sedan for jag till amanda och vi tog och stekte på hennes balkong, sedan cyklade vi till UH möte och sedan cyklade vi mot residensgatan och gungade gungbräda :) 



öppet hus

Idag har vi haft öppet hus på skolan för föräldrar och redovisat våra A&S. Min redovisning var näst sist så jag fick stanna på skolan ett tag. Men under väntetiden såg jag på några andras redovisningar, musikalens teater repition och så gick vi ut och gungade ;) Och så fick jag och Hanna gratis kaka av jonte, hihi det var snällt. Sedan lånade jag 5 kronor av Isak, som jag lovade att jag skulle ge tillbaka imorgon. And i will! Det var rätt chill att vara ute men annars tyckte jag att det var väldigt tråkigt. Jag har inte gjort så bra jag kunnat i mitt A&S-arbete så jag är inte så stolt över det, det var rätt jobbigt att redovisa också. Jag har lärt mig att tala högt inför publik när jag redovisar men man ser verkligen inte hur nervös jag egentligen är. Sedan tog jag och pappa och åt på diamant och sedan åkte vi hem och då har jag fixat amandas header på hennes blogg.


Comic Book Guy

Wiiie vi har beställt den tolfte säsongen av simpsons av comic book guy.
Jag och pappa har alla säsonger från säsong 3 ;) 

jag älskar att kissa utomhus

Hejhej ännu en skoldag vars rast spenderats utomhus, spenderades lite fel första rasten då vi tjejer försökte få ner fredde och tim från gungan men det var omöjligt, jag stog på freddes paket men han kände knappt något, jävla balls of steel. Ja men vi lyckades få den andra rasten och överskred rasttiden lite från mattelektionen. Efter skolan var jag enormt trött och hade en aning ont i huvudet, cyklade till mor som bor närmast och vräkte i mig mellis, hahah nä men mellanmål båda orden låter smått töntiga. Sedan cyklade jag hem till far som satt och korrläste med en annan korrläsare, de behövde lite ungdomlig hjälp så de satte mig i arbete att översätta vuxna meningar så som ungdomar skulle sagt dem. Jag ringde amanda som hade ringt mig två gånger tidigare och efter 14 minuters prat bestämde vi oss för att vi skulle äta på stan, så jag cyklade över till henne, de få metrarna bort och pickade upp henne på pakethållaren. Vi åt hamburgare, gick in en snabbis på smedjan och amanda ville såklart kolla på monki, själv är jag sugen på att köpa färgglad nördklocka för nu har jag en trasig brun tantklocka. Sedan cyklade vi till södra hamn och kände på vattnet, it was freeeeeeziing cold! Fotade lite och jag kissade. Hihi jag älskar att kissa utomhus.

PEACE (R)

magic birds

hoho, en utav mina duvor som heter petter (föresten heter de nikita, pappi och deras son eller dotter, vi vet inte heter petter) Ja, men petter kan tydligen lägga ägg utan att någon parat sig med han/hon. Och ja bara så ni vet kan duvor också vara skelgravida så det händer att vissa hanar också kan lägga ägg ;p helt sjukt.
naaw gulliga petter med platthuvve.


fatties on youtube

Idag åkte mamma till stockholm så jag bor hos pappa, fast han åker också till stockholm på fredag så då får jag ff och ska utnyttja det, vad man nu gör ? Grupparbetade med tim och jonte idag, fan tjejer och killar brukar vanligen inte hamna i samma grupp i grupparbeten men jag jobbade iaf jävligt koncentrerat med dem, haha och de trodde att min syrra var 12 år. Ja, och idag har vi för en gångs skull varit ute på rasten och gungat och snurrat, fyfan vad kul. Efter skolan tog jag och åkte hem, skjutsade erre och lämnade av henne innan hennes hus så hon inte blir busted av föräldrarna. Hämtade mobilen, käkade och sedan stack jag till far. Efter lite dator och teve ringde amanda och hon kom över efter vårat långa samtal. Vi kollade lite på tjockisar på youtube och family guy klippet med kool aid, ni vet oh no, oh no, oh no, OHH YEEAH! Sedan stack vi till järnvägsgrillen och köpte mjukglass, de största i Luleå ;) Cyklade sedan runt i vårat hood. Har sett på ugly betty och desperate houseviwes och det var verkligen ett utav de bättre dh-avsnitten! Har föresten möblerat här i vardagsrummet hos far så det ser jävligt stort och snyggt ut. Imorgon blir det en ytterligare dag med snuva.


bara för att alla andra dekorerar sina bloggar med ego-pics ;O

korvgubben

hejhej. Gunnar har äntligen börjat förstå mig och gett mig specialhjälp, det låter som om jag är helt dålig på matte nu men det händer att jag är lite trög bara. Och vår rektor Gunvor är rätt cool hon också, hon sa att hon tyckte att mina brillor var snygga :) Ja idag har det varit chill i skolan, på rasterna sitter vi i olika grupper i klassrummet och pratar. Det har runnit vatten ur min näsa. Och efter skolan tog jag och cyklade hem och möttes av syrran som skulle till jobbet, korvgubben vid coop arena. Jag tog och cyklade med henne dit när jag ändå inte hade något för mig och skulle bli bjuden på två korvar. Möttes av gustav och josef och gustav frågade om vi var på väg till korvgubben, haha så roligt att vi var det också xD Min syrra asgarvade såklart också. Efter två korvar cyklade jag till biblioteket och i jakt på sagan om ringen boken men jag insåg att det var nördigt och den verkar inte så bra. Åkte hem slog på LP-platta med alphaville med låten "forever young" och vilade sedan. Jag och mamma tog och åkte till kvantum och jag har fått köpa mig red berries flingor, te med jordgubb och mangosmak och glass med cappuchinosmak, fan vad lyx! Ja nu ska jag ta och se på "ballar av stål" med mamma. Hejs svejs!

Arcus

På väg till arcus på loppis tog jag och nadia och sjöng lite falskt till låten "you spin me round". Jag och syrran har ju samma musiksmak som är lite svår att förklara men lyssna själv när vi sjunger i bilen!



På arcus var det mest skålar, ljusstakar och andra prydnader som tanter har hemma. Men jag lyckades hitta 
en stol, ett blått pärlhalsband och en sagan om ringen figur av en ent <3 



helgen

Nu strax åker jag, mamma och syrran till Arcus's loppmarknad, det ska bli kul. Sedan ska jag träna med exiled klockan 2-3 i spegelsalen. Imorgon blir det mera dans med dansmagasinet klockan 13.45-14.45 och senare blir det två timmars träning klockan 17.00-19.00 med exiled :D

*host*

Detta har varit en underbar dag och kväll. Ja efter skolan så började jag gå mot stan som reflex just för att vi alltid brukar gå på stan på fredagar fast den här gången var det bröderna lejon, kalle, jesper, tim och ida. Sedan efter att ha tagit en omväg till loet så kom amanda och hilma och då gick vi in till stan och splittrades alla tills bara jag, amme och hilma var kvar som också föresten tidigare planerat en filmkväll tillsammans. Fast först var vi ju ett tag på stan, satte oss på smedjan och jag avslöjade en hemlighet. Det blev ju en del snack så vi gick vidare till kh och satte oss uppe på högsta våningen i fotöljerna och snackade om ja *host* killar. Två timmar senare när biblioteket stängde bestämde vi oss för att se filmen hos hilma så vi gick hem hämtade pengar, hyrde film, köpte godis och läsk. Och när vi sen för andra gången kom hem till hilma så bastade vi. Det var riktigt skönt den lilla korta stunden det varade. Och då hade vi ju också fortsatt prata mer om *host* killar hihi och alla delade sig av sina fantasier. Jag och amme blev bjudna på skinkpaj och samtidigt började vi se film..den var dock seg och inte lika romantisk som jag hade trott men vi orkade inte se den mest p.g.a att vi hade en del kvar att prata om. Så vi fortsatte att prata ÄNNU mer om *host* killar och myste i soffan till bra musik. Vi alla har verkligen fått prata ut nu om våra känslor och så, vilket är viktiga grejer! Så vi har då varit med varandra sen klockan 3 till klockan 11 och det har varit jätte roligt verkligen! Sedan följdes jag hem av amme och hennes pappa Anders. Anders är verkligen trevlig och rolig. 
Nu är jag utelåst så jag har gått upp till syrran (som inte är hemma) och ska ta och sova här.



Dead or alive - you spin me round

Omg! Ja, jag tycker ju att dead or alives version är bättre än flo-ridas. Men ja så nyss gick jag in på wikipedia och sökte då på dead or alive efter vad sångaren hette för jag tyckte att det skulle vara intressant att se hur han ser ut idag och kolla på det här! Idag är han en transa med silikonläppar, hahahah vilken chock jag fick.

 

torsdag

Jag ska ta och skriva några rader innan jag ska vila. Idag har vi först haft engelska som bestod av lätt grammatik, sedan hade vi franska vilket liknade en film om en särklass. Nej men vår lärare Nathalie har under hela året beskrivit bestämd form och obestämd form som det maskulina Un och Le och det feminina Une och La. Ja sedan efter lunchen så gick våran klass på skolbio, vilket var första gången i Luleå det varit skolbio. Filmen var riktigt tråkig men genom att jag, hanna, nelly och ida fick v.i.p-platser högst upp och att jag hade godis så var det helt okej. Efter bion har väl de flesta gått på stan och de är väl förmodligen kvar men jag orkade inte gå på stan så jag cyklade hemmåt och har suttit vid datorn med mamma och planerat och kollat priser på resor. Det kostade faktiskt bara 1600 för en person att åka till Rom i Italien :) Ikväll blir det träning på Dansmagasinet. Det är egentligen för lätt streetdance för mig där och jag känner ingen, men jag har fått bra respekt efter att ha freestylat och jag tar ledarrollen lite för mycket. Jag ska nog sluta där och se om jag kan få plats i någon annan 13-15 grupp i Exiled. 

Nu blir det vila. PEACE! (R)

Maj is da shiet!

Som igår ligger jag i sängen bland kuddarna och bloggar från laptopen. 
Och nu är det maj månad vilket är jätte kul för det händer en hel del. Sedan det blev 2009 faktiskt har det hänt ett och annat. Men nu i maj ser "schemat" ut så här:

20 maj   Min födelsedag (14 år!)
21 maj   Dansföreställning med Exiled (WOHOO!) 
22 maj   Kalas (yeah)
30 maj   Syrrans födelsedag och dansföreställning med dansmagasinet



depp.

Nu sitter jag och kollar på extra material från "sagan om de två tornen" det är så bra och intressant! (Y) :) Och jag har köpt blonda slingor som jag ska låta mamma slinga åt mig ikväll.

Idag har det varit lite deppigt i klassen, två tjejer om tyyp samma sak.. jag ska inte säga mer men eftersom jag sitter i samma bord som de har det känts väldigt tråkigt. Jag vet inte hur morgondagen kommer se ut men jag vet att det kommer vara över snart. Det kommer lugna ner sig så småningom. Detta drama liknar någon slags dokusåpa. Jag får ta och avsluta nu när teven och maten kallar.

Ha det fan bra! PEACE (R)

Beyonce ;*

heey ya! : )

Nu sitter jag och ser på filmen "dreamgirls". Jag är helt lebb i Beyonce, hon är den snyggaste kvinnan i hela världen typ.
Hur hon än ser ut är hon snygg.
Ja..skulle bara säga det.



nordpoolen :))

hejhej. Igår såg jag Australia med mamma och syrran. Den hade jag inte så stora förväntningar på men den visades sig vara lite utav en romantisk dramakomedi i en gripande historisk berättelse. Det var mycket om racism och man fick som kunskap om Australien. Nicole kidman var riktigt bra också.

Idag har jag varit till boden till nordpoolen med sm och amanda. Det var kul, men nordpoolen är dock lite för utnött för mig. Vi gjorde allt. sm solade solarium, jag fick föklara för henne hur man gjorde av min egen erfarenhet, solarium är skönt! Fan vad avundsjuk jag blir på sm som blir brun hur lätt och snabbt som helst. Bara efter 9 minuter hade hon fått en stark bikinilinje. I sommar ska jag kämpa hårt med brännan, får ta och åka till klubbviken och steka i 6 timmar. Det gjorde jag förra sommaren och då fick JAG en bikinilinje. Tänk, hon får det efter 9 minuter och jag efter 6 timmar xD

stereo sound don't explain ANYTHING! ;S /ämanda R



David Batra och Johan Glans



Jag hade stora förväntningar på big comedy men jag måste säga att bara David batra och Johan glans var roliga av de sju komikerna. David Batra skämtade om hans frågvisa dotter och om hans åldersnoja. Johan Glans skämtade om när han åkte flyg och satt bredvid en han trodde var terrorist eller kapare och sen berättar han senare att han upptäckte att det var David Batra som satt bredvid honom, haha xD De två är ju två av de bästa komikerna så jag är glad fast att förväntningarna inte levdes upp. Om ni också gillar komikerna David Batra och Johan Glans så rekomenderar jag er att se på "Kvarteret skatan" (kan lånas ut av mig, för den om är intresserad..)

RSS 2.0