pite havsbad och valborg

Hey y'all! Idag har vi åkt till pite havsbad med arbetslaget, det var f1 kul. Nötte spacebowl! Och så åkte vi i böghög i en kana =) Efter pite drog jag hem och tog det lugnt ett tag sen tog jag bussen till karlsvik. And guess what? Jag går på disponentvägen och ringer nelly så svarar hon: "OJ ALBA! Vi glömde Alba!". Så var jag tvungen att vänta i typ en halvtimme tills de kmr från storheden (där de köper godis) och så pratar jag med de medan de plockar godis och så sätter nelly ner mobilen i fickan och glömmer bort mig igen. Jag var så bortglömd och ensam i ett bussbås i en främmande by, men sen kom de och så käkade vi risotto. Sen såg jag, nelly, amme, hanna, ida, my, hilma, jesper, loden, lukas och hugo på majbrasan i karlsvik, det var myys.






















street art, 29 april















.

Jag gjorde mitt första offrande idag..det kändes bra faktiskt, det känns som om jag kommer få göra mera offrande i framtiden.. (private unpoetic stuff, just to remember the battles in my brain).

street art, 28 april






pluuuuuuggggg








määääääääääääh! fett med plugg i So, No, Franska, Svenska, Musik och mera So :'/

I don't know what u heard bout me, but I have a new B.I.K.I.N.I!



h4h4h kul att bilden på underdelen av bikinin är så mkt större, aa men my hips don't lie!

Rick Astley - our HERO

okej. livslära på morgonen, vi snacka vänskap aso. Blev ganska less när hon frågade hur en bra vän är, olika lärare har frågat den frågat den frågan en gång per år sedan sexårs. Man bah shit, har ni inga vänner eller? Ne men själv sa jag bara: "någon man kan jag lita på, någon man kan berätta saker för, ha roligt med o.s.v o.s.v". AAA anyway, sen började jag på mitt projekt att pimpa klassrumsdörren eftersom den förra avbildningen av gunnar och mimmi som jag hade gjort hade blivit nedklottrad. Denna gång blev det Rick Astley tema, riktigt nice fan! Efter skolan gick jag på stan med Hanna, Hilma och Ida.A och kollade på bikini. Hittade en snygg bikini som kostade 300, men aso det är worth it så jag ska köpa den. Drog hem sedan och läste massa biografi och profilfakta på bounce's hemsida, de har as mycket utbildning! Sedan kom jag in på balletakademien i stockholm, vill typ gå där i framtiden! Sedan surfade jag vidare och hittade en asbra dansare/koregraf/lärare som heter Lyle Beniga. Efter det blev jag ju lite danssugen så jag drog ut och dansade i en halvtimme i blåsten =)




stockholm stockholm stad i världen, stockholm stockholm värld i stad


asfeeet knitta!








emmaus, 160:-

American Apparel, 389:-

globen, 160:-

topshop, 499:-


chillar i jakobsberg =)

THE LAST BOUNCE (L)

PIBNREWPGUHERÄPUBREOUHBpuävbrepuäepuäeipent'åp'inP'bpu'eiptbn'ip'PBP'UBT'PEUTBNP'ITEBNPKGBNOEUTNE'PIRGNP'EITBNEPPEÄNBEPBNPEI
BOUNCE VAR SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAAA, OMGGGGGGG. DET ROLIGASTE JAG VARIT MED OM I HELA MITT LIV! DRIVER INTE! ASSÅ SHIET, DET VAR GALEEEEEEET! SKREK HELA JÄVLA TIDEN! ASSÅ SHIT, BABY GOT BACK DANSEN, BALLET/BREAK, VÄGGDANSEN, CRAZY IN LOVE (DISCO), BOUNCE, MJ, DAFT PUNK TEMAT, WUZZUP DANSEN, GÖKBOETDANSEN, PUBLIKDANSEN, SLUTDANSEN! ASSÅ ALLT VAR SÅ JÄVLA SPÄNNANDE OCH COOLT! DÖR AV LYCKA!





























Höll på att gråta i slutet :( så jävla sorgligt när de satt i ringen och kollade på bildspel till "it's true" och när bildspelet var slut så satt dem inte kvar :'(

Stockholm, the last BOUNCE!

That's right! Åker till stockholm idag och ser BOUNCE imorgon! :D
yep, life's good. peace.

blatterz in karlsvik





Käkat glass och hängt i karlsvik med nelly, amme, hanna och hilma =)
jag och nelly sjunger och bråkar x)


Vuta pumz


H4h4 här är låten jag går runt och sjunger på ibland i skolan, eller ja två ord ur den: "Vuta pumz" x)
Inlägget går ut till Cinta som visade mig låten :)

affish.

King och gunga på rasten, vårtecken or whaat?
Pappa 52 år idag. Vi har käkat sushi och sett en jävligt bra film som heter "Skin".
Gjort affish till franskan och ny header.
Nu slötittar jag lite på "Pingpong-kingen".
Aight, imorgon blir det bakning på No:n!



header.



Ny header dårå, jag kunde ju inte ha en brunett där uppe! Ja och som ni ser så står det "2KX's L-TOWN STREET HOE" vilket betyder 2010's Luleå gatuhora, aa bra sverige och bra gramatik. Men whatever. Också lite ritade gubbar, och jag =)

srorriM


snodd från idas blogg -> idagabrielsson.blogg.se/

Party @ Hanna's crib igår! Vi var 11 st som åt tårta och såg skräckfilm "Mirrors" =) Sov även över där. Och idag har jag bara segat på och pluggat i min säng, gått på dansträning, sett 8 mile. aaow, that's it! blog y'all lateer!



Why don't you do right


grattis hanna!


Idag blir Hanna Banan KVINNA! Congratz! <333 (:

knitta!






dagens verk. Har stickat på den i skolan, började som 3 cm hög. Sytt på svarta pearls och lagt till tagget. Och nyss satt upp den på storgatan :)

14 april twentyten



fult.

asereje

Dagen började med idrott. Jag och Hilma ledde dansuppvärmning till black eyed peace. Sen visade Anna en rysk dans, american promenade och macarena :) Sen ledde vi lite stretch. Engelska. Språk. Och under sista timmen gittade jag till korridoren och tecknade av våra mentorer gunnar och mimmi, publik hade jag också minsann! Sen speedade jag på cykeln till mammas jobb och tillbaka till skolan. Sedan gick us girls + samuel och hugo och åt på bvgrillen! mmmmm kebaaaaab <3 Vi gick tillbaka till skolan och dansade "asereje (the ketchup song)" och "tunak tunak tun" :D Sen redovisade vi A&S, det gick grymt bra. Efteråt vid halv 8 drog jag, amme, hilma och hanna och såg skräckfilm hos ida.g ....."Orphan".....fyfan så läskig film, bästa skräckfilmen so far! :o






fina! :) <3

dagens gatukonst


spermier


world, hold on

Skolbio: "Precious", älskar den filmen! Matte. Språk: skrev frågor till fransmän och vi har frågat om de har några fördomar mot svenskar och om de gillar kebab, blir intressant och se vad de svarar :) Sen kom aina till våran skola, h4h4 ne men vi besöktes av två kvinnliga poliser som berättade om personnummer, att vi blir straffmyndiga, droger, alkohol, polisyrket, biljakter, polishögskolan and so on. Efter skolan har jag gjort lite street art, satt fram mina trolldegsspermier (utanför kh) och skrivit ut lite stuff. Nu blir det vegpizza och fresh prince! peace.

 

 

 


ny artikel =)

http://www.gatukonst.se/2010/04/13/hander-och-fotter-i-lulea/#more-7232


cuz I aint no hollaback girl










Blondes have more fun

Första dagen som blond och jag hoppas på att slippa blondgener, nah just kiddin but  seriously! Tänk om jag blir självupptagen och förändrad :O Wellwell blondes have more fun! Idag på bilden har jag börjat skissa på en teckning jag ska göra av min syrra. Tacos till lunch. Efter skolan har jag varit med sm och josse på stan och stekt och käkat glass :)





fötter och händer =)








jump around









:D

Jävla perfekt dag det har varit idag! Har varit med josse och sm och gått på stan, fick presentkort på monki 50 kr och jag köpte ett gult hårband! Köpt ny hårfärg också. Vi gick på stan till 3 sen gick vi hem till mig och såg "Aladin" (h4h4h4h4 Sm dreglade när Aladin och Yasmine kysstes! x'D) och efter det såg vi "The Others". Vid 7 när de skulle hem följde jag med och gick i solskenet :') Sedan bestämde jag mig för att dansa på parkeringshuset och på vägen dit blev jag så överlycklig att jag nästan grät, kändes lite som i drömmen då jag sprang på en äng. Anyways, jag dansade i 45 min och sedan la jag mig ned av utmattning och kollade upp i himmelen och lyssnade på "the sky might fall" :') Sedan ringde jag amanda och var med henne en stund och snackade på stan :) Sen drog jag hem och nu ska jag se en film på ztv!






<333


drömmar :)

 

Jag hade världens härligaste dröm att jag sprang och lekte att jag var ett flygplan på en äng och det var soligt och jag sjöng/skrek på  (låten ovanför) "mon amour" och var överlycklig! Och när jag kollade ner över kullen av ängen såg jag en massa glada människor och familjer och KONSUM! :D

 

...Strax därefter drömde jag att en våldtäktsman förföljde mig vid bussgods och sa en massa snuskiga saker men så kom Anna Bergendahl från idol i en röd bil och jag hoppade i hennes bil och fick skjuts hem.

 

Och så drömde jag att jag shoppade med amanda, sm och josse :)

 

Att en inte så nära vän dött.

 

Och att Jake var på en buss med ett lag och jag gick förbi och skrattade.

 

Att jag var i en pool med massa folk (som jag inte kände) och att det kom utklädda försäljare som ville sälja baseballträn och så släppte de ner de i poolen.

 

Och jag drömde att pappa hade skaffat en lägenhet nära ängen och min syrra var där också, och jag berättade för henne att bortom ängen är BODEN! Och det är jättevackert! (Boden? Vackert? Jag vet inte varför jag sa så). Och att jag gick runt och tänkte att jag ville panta burkar på konsum, men det gjorde jag aldrig :(

 

 


Milkshake :)



Dagen började med lite ritande i photoshop :) Sedan kom mami hem och blonderade mitt hår men det blev inte blont för jag hade köpt en hårfärg för blonda som vill bleka, lite fail men får ta och köpa ny hårfärg för brunetter! Sedan blev det att följa med på teater och se "duvorna", den var asrolig! En utav de bästa scenerna var när de sjöng och dansade till "Poison". Efter teatern, @ 21.00 gick jag hem till amme och gjorde asgod milkshake (och helt plötsligt kom massa boys till ammes yard?) och fotade med systemkameran med hon och nelly! Living life!






Party in måttsund

Jobbig flygtur till samhället -.- Bastade och gick ut i snön, duschade och bytte om med stekarkraft. Åt hamburgare. Sedan lirade vi såklart lite cod och såg "Zombieland". Sen chillade vi på i storstugan. Vissa spelade poker, andra biljard, andra bytte låtar på stereon och själv spelade jag mest air hockey :) Sen lite gh på slutet. Det var f1 nice och de 6 timmarna bara flög iväg.
bye.

free your mind

pimpat mitt rum med affisher. flower power, indiskt och glamour! =) so albastyle.







happy end.


Fyndat smycken på stan
Sett när Nelly piercade sig i örat
Gått mera på stan med hanna, amme och nelly :)
Ätit nudlaaaar
Tv, dator
Sminkat mig
Dansat

Nu ska jag se "Happy end" med mami, jag anar att den slutar lyckligt h4h4. peace.

The salmon dance

h4h4 jag ser ut som en kille med långt hår och femina drag. Anyway, här är alltså laxdansen :)


drawings.









teckningarna är inte så lika fotona jag tecknade av men jag tyckte de blev fina ändå :)

Everything in it's right place

Radiohead - Everything in it's right place

 

Igår såg jag pocahontas, lite ologiskt att pocahontas och john smith pratar samma språk men aa..grät lite, fast den bästa disneyfilmen som jag kommer ihåg den, är: "Ringaren i notre dame". Fast när jag var liten såg jag mest Trazan och Banane, Fem myror är fler än fyra elefanter och Spice girls - the movie x) Sedan såg jag och familjen "Legally blonde" och efter det lite "Mad tv".

Sedan snackade jag för första gången i skype med en britt (asså han var britt, det var inte en som hette det). Och asså jag vet att många killar har förut snackat i skype och ventrilo med folk i andra länder, men det var iaf första gången för mig och det gick väl rätt bra, har sämst uttal men jag förstog och kunde prata. Och sedan kom vi in på att jag tycker svarta är snygga (för att han sa att jag lät som en svart när jag sa: Whaat!?) och så sa han att Beyoncé var ful, och jag bah: Oh no u di-int! Och han bah: Oh yes I did! Sedan började han tiep säga: I hate people in general. Och jag bah: EMOO! Han bah: ..That's not emo, sooner or later you'll see that people only take advantage of you. Och jag bah: ..Riight. Han sa också något och så sa han: Fucking chinese! Jag bah: Do you have something against asians? "No why? Are you chinese" Jag bah: Yeah!.....nah just kiddin' sedan länkade jag "i'm a korean". Vi snackade iaf i en timme om musik (fick psyk när han sa att KiD CuDi sög), fritid, film, sex-trafficing, folk, street art, dans, Sverige och svenska o.s.v. Han var 21 men han var inte alls snuskig eller så.


mw2

Lan @ tims place. Lirade mw2 och såg "What's eating Gilbert Grape", drog ut då och då. Jag, Nelly och Amme drog hem till mig vid 2 och sov, lål h3h3. Idag har jag, nelly och sm gått på stan, åt pommes frittes till lunch och gick hem till Leo och lirade mera mw2 :)


favoritbanan favela <3

lan!




curly.


Vaknade lockig idag :O

Nu: Frukost
Senare: Baka cheesecake!

T

Hej folket! Idag har jag varit med sm och josse, vi träffades på stan kl 1 och så åt vi glass @ blågåsen. Drog hem till sm, h4h4 vi klädde ut oss till terrorister och josse till en indisk tjej och så gick vi och plingade på hos folk för att få godis fast ingen var hemma :( Sedan drog josse hem och jag och sm gick som terrorister på stan ett tag och låtsades skjuta på folk. Gick hem till mig och gjorde vloggen och såg shrek ;)

vlogg! :D


gym!

ey yo! Idag har jag gymmat med nelly, samel och filip på sunderby hospital =) Vi styrketränade armar, ben och så pissade vi..lål h3h3 nej men vi gjorde pissande hunden. Det var asskoj att gymma, vill skaffa gymkort..måste biffa upp mig. Anyway drog hem, åt lunch och såg scrubs med fransk text. Sen har jag ätit påskmiddag med mor, syster, mormor, moster och kusin =)

lål h3h3

Skärtordag igår, emodagen. Sovmorgon till 10, vi chillade på bibblan och gick och badade på pontus =) Åt lunch, fick lite chokladpåskägg av lärarna och slutade. Jag, Amme, Nelly, Tim, Gustav och Leo stannade kvar i klassrummet långt efter att vi slutat, sen drog nelly och efter ett tag började vi andra dra oss ut och sen blev det att vi drog till amme och lirade wii och snackade med lillasyrran. Drog vid kl 6 från amme och åt på kojis med pappa och Nadia. Sen kring 8 träffade jag Amme, Nelly, Tim, Gustav och Leo igen på stan. Vi hyrde film och drog till willys. Sen drog vi hem till mig och såg "year one", snackade och myste. Hade lite snöbollskrig på gården också :) Sen drog alla vid 12 och jag knoppade.


RSS 2.0