Checka min stil för jag är så precis så jag gör vad jag vill.. Hustlar

Hey y'all! Fan försov mig och missade dansträningen, fatta om jag var på dåligt humör..
Middag. "Bröllopsfotografen". Sedan var det ju tänkt att jag skulle sätta upp ganesha klistermärkena men min familj stoppade mig, så jag har hustlat och tjänat 80 spänn. Fick iaf upp en utanför polishuset ;)


Holla at me if u wanna buy a sticker, 20 :- !



let it bump

Hey ppl! Mycket street art bilder på bloggen känner jag. Har satt upp i söndags, måndags och igår, i'm addicted! Och ikväll ska jag sätta upp stickers från Indien på guden Ganesha =) Och fatta om jag är paranoid när jag ser polisbilar.
Anyway vad mer händer?
Min syrra bor i L-town och hon petar på mig konstant, och vi bara chillar och ser scrubs.
Pluggar, vill bli klar med musikanalys och poesianalys (btw läs aldrig Tage Danielssons dikter!).

aight nu drar jag till mor, peace.


bald man art =)







jag fryser för konsten!

ny artikel! =)

Nu har en ny artikel med stickers bokstäverna lagts ut på gatukonst.se! Har än så länge fått 3 kommentarer, men gå gjärna in på länken och kommentera så är ni söta! :)

http://www.gatukonst.se/2010/03/29/afr-0-stickers/#comments

teckningar =)


kool thing



så sköön dans! ;)

.

Chacha bloggen! Idag har det inte hänt så mycket.
  • tecknat estelle
  • promenarat i snöovädret
  • tagit ett varmt bad
Och snart ska jag iväg och dansa!

Och svar på kommentaren i förra inlägget:


Anonym: Var köpte ni bokstäverna?
Svar: I Thailand ;)

stickers =)









har satt upp stickers bokstäver med syrran =)

Storheden

Hello fellas! Idag har syster kommit till L-town :D Och jag, hon och papi har gått på röda korset och myrorna. Fyndade en orange herrtröja (h4h4 ser ut som en fånge) och syster köpte brillz för 10 kr. Sen har vi storhandlat på ica maxi och ikväll ska vi äta god middag + glass och chips och släcka under earth hour, sedan se film eller scrubs =)

VILL HA!

 

 


Mon Amour


h4h4 ja..ville dampa lite :)

skolarbete om kid cudi, my buddy <3

 

Scott Mescudi (född 1984 i Cleveland, Ohio) går under artistnamnet Kid Cudi (Cudi från hans efternamn, liknande cudder som är slang för polare och rappare). Han tillsammans med Asher Roth, Drake m.fl sägs höra till den nya generationen av hiphop just för att de skapat ett nytt sound, jag hoppas på att den nya generationen av hiphop kommer handla om annat än ghettot, brudar och framgång men det kommer ta tid innan dess, Cudi ligger före sin tid skulle man kunna säga.  Eller kanske hiphop är menat att handla till mestadels om ghettot, brudar och framgång. Hursomhelst nöjer jag mig just nu med nya beats.

 

När Scott var 11 år dog hans far av cancer.  Faderns död har haft en stor effekt på hans liv och gjort hans musik till det den är.  Hans familj bestod framöver av hans mamma, syster och två bröder. Scott var mobbad i skolan och hade lågt självförtroende och var ledsen över sin faders död. Han drömde om att bli serietecknare och mesta av hans tid spenderades ensam på sitt rum då han sysslade med sin favorithobby: sova. Han levde i sin egen fantasivärld där han hade drömmar, illusioner och fantasier. Hans mamma var hans sånglärare och även fast Scott då inte gillade sång, uppträdde han ”I believe I can fly” inför hela skolan.

 

Scotts karriär började med att han hatade sitt jobb på snabbköpet, gjorde 2008 ett mixtape som heter ”A kid named Cudi” och flyttade till New York. 2009 släppte han sitt debutalbum ”Man on the moon: the end of the day” med låtar som handlar om sig själv som barn, och sig själv idag. Han beskriver sig själv som ”the man on the moon” för att han ända fram till kändisskapet varit ensam, oförstådd med sorg och problem. Och ”the end of the day” förekommer i en av albumets låtar ”Heart of a lion” då han i refrängen sjunger om när han som barn kom hem från skolan och hans mor skulle säga: ”låt ingen krossa dig”. Hans musik har nått ut till en massa ungdomar som skriver till han om hur de känner igen sig i honom.  I ”Soundtrack 2 my life” sjunger han om hur han ser sig som ett offer för att visa ungdomarna att de inte är ensamma. Att det kanske var ödet att han skulle få problem för att kunna nå ut till andra. Beatsen i ”Man on the moon: the end of the day” är drömlika och när man blundar och lyssnar på hans musik känns det som att man är i en dröm, antingen är man i rymden, antingen är man i en mardröm med vampyrer, antingen svävar man. Tre av hans låtar är döpta nightmare i parentes bakom titlarna just för att de låter som mardrömmar och är mer ledsamma. Beatsen består av keyboard, elgitarr och trummor. Hiten ”Day ’N’ Nite” som var en av 2009’s största hitlåtar, kan man luras av. Låten låter glad men handlar om han själv, hans stress, hans ensamhet, om att tjejen han är kär i är inte kär i honom och om hur han friar sitt sinne genom droger.

 

Han uttrycker drömmen/mardrömmen han levt, genom musik. Han har just vaknat upp och sätter ord på drömmen. När han har är helt vaken och har uttryckt sitt liv, är klar med sin terapi vad kommer vi då få se av Kid Cudi?


street art






pluggggg

Sämst uppdatering men just nu är det mycket plugg. Inte så mycket gjort på street art fronten, tecknar fast har inte satt upp något. Skoltrött som fan och just nu ser jag bara fram emot till Lördag då syster kommer till Luleå :)

peace.

swagga like us

Chachaa, idag drog jag till sm halv ett och träffade hennes mormor jag bah: *pusspusspuss* aslema, leber? ena esma Alba, sen sa Nadia ngt om att jag skulle följa med till tunisien och Shara bah: TUNIS! TUNIS! h1h1 sen drog jag och sm till statoil och köpte fika som vi fikade på isen med benny och steffe :) Sen drog vi till mandyhoe, sen drog vi tre hem 'te mig och fota i photo booth och satt på mitt rum och bara garva h4h4h4h4h xD

 

coooola tjejer! <33333


Workshop

MyHotComments.com


yeahyeahyeah, har varit och dansat new style och urban style på workshop med Dawid Bienkowski. Det var kul! Först pallade jag inte så mycket under new style men sen under urban style var det jag, två tjejer och viktor som körde hårt. Urban style var f1 svårt, fast kul :)


Yaba daba du & Sound of kuduro





Mango Pickle Down River

Dagens låt är M.I.A's "Mango Pickle Down River". Idag i skolan körde vi brännboll och rugby i snön på idrotten, grymt kul fast kallt. Sen har man pluggat So och läst tiep alla artiklar det finns om Jihad-Jane, läskig brud alltså! Sen har jag tränat situps och cyklat lite på motionscykeln i en halvtimme =) Nu ska jag ta och se om voddler funkar.


Hustlehustlehustle crycrycry

 


that 70's ppl




Roligaste karaktärerna i That 70's show!!

blandad street art =)

Är förkyld så jag har stannat hemma idag men blir väl skola imorgon. Vaknade iaf 12 och då tänkte jag "Ha-ha de friska jävlarna äter lunch nu, medan jag äter frukost!". Sen målade jag henna på tyg och papper, sen målade kajal på min fot som btw redan fått fräknar I was like "WTF!?". Mami skrev ut den i megaformat på jobbet medan jag sydde ihop stickningen på en stolpe, det var fett många vuxna som saktade in deras bilar och en kvinna frågade om det var konst och en man sa att det var snyggt, det är det som är najs med att sätta upp när det är folk och ljust ute :) Senare på kvällen kring 7 gick jag ut igen och satte upp lite småteckningar på några svarta ventiler men så kommer en taxichafför och ber mig ta bort de för han säger att han äger de och sen sätter jag de på ett annat ställe, går hem och går tillbaka för att fota men då har (ursäkta mig men) jäveln tagit bort de. Menmen fick iaf upp foten, stickningen och frågetecknet (y)

Okej..asså jag kryade...lite grand..jag drack vatten!






pyssel :)

Chachaa idag har jag bara varit hemma och broderat "AFR-0" på stickning, ritat med kajal på min mammas fot och tecknat lite random saker =) Får ta och sätta upp imorgon. Sen har jag varit på dans, ser fram emot newstyle och urban workshop under hiphopens dagar! Sen har jag sett ABDC och fan vad jag drömmer om dansskola in tha U.S ! Om inte U.S.A så Stockholm eller Göteborg. Sen blev det "ballar av stål", H4H4H Arg svart man x')


klicka för större format

We shinin', We rollin', We sippin', We livin', We happy!

Shue betches! =)
Efter 12 idag tog jag och sm bussen till benny och ogge var också där. Vi chillade, såg tv, lyssnade på musik, såg lite Shan Atci och de lanade cs. Vid 3 drog ogge, benny duschade och jag och sm höll i bennys sköldpaddor :) Sen tog jag, benny och sm bussen till jakob där vi hängde ett tag och vi...eller jag spelade jump, sen började sm sprätta snoddar på alla och det blev lite catfight mellan hon och mig men sen gjorde vi fred och gick från mjölkudden till stan och snackade lite djupa saker.

Jag hatar när man försöker bajsa men inget kommer ut!

Hey y'all!
Jag känner mig lite som skolans BAMF som fick kvarsittning idag efter skolan, eller som lärarna med finare ord kallar återläsning för att man ska ta igen tid som man missat och ja, jag hade missat 2 minuter av en lektion som knappt börjat, lol! Anyway efter återläsningen stack jag hem p.g.a tillfällig förkylning, sen stack jag och träffade Erre, Nelly, Amme och Hanna på max och chillade innan plannja. Sen gick vi alltså till plannja och vi alla var tvungna att gå på toa i omklädningsrummet och då jag gick sist på toa och utan att jag märker det går två kvinnor in i omklädningsrummet och jag säger: "ÅÅÅÅHHH!....Jag hatar när man försöker bajsa men inget kommer ut!....ÅÅÅÅÅH!.. *tystnad*..är det någon där eller?" HAHAHAH EPIC FAIL eller vad? x) Hade iaf lite svårt att följa med i matchen eftersom jag hade dirty thoughts om några basketspelare. I pausen stötte jag på min barndomskompis Therese som kommer fram till mig och jag bara kollar på henne och efter några långa sekunders stirrande så fattar jag att det är hon and I was like "Ohhh dang!". Pratade även med min bror, nå random lodisar och Thompsy som avrådde mig att ragga på basketspelarna men sa att jag fick kolla. Och my sistah sm som bet mig i kinden som jag ska vara med imorgon! :D



TV theraphy

Måttsund som sagt. Det var fett nice, var dock värsta crybabyn eftersom att jag inte har några skidglasögon. Sen har jag "köpt" KiD CuDi's nya låt featuring Snoop, sett that 70's show! Hela den här veckan har jag bara legat och kollat på tv, aso det är chill..men beklagligt, nästan sorgligt. Fast det som är sorgligt är folk som tröstäter, fan vad jag grät när killen i pingpong kingen tröståt. Anywaay helg imorgon som jag gått legat och väntat på och då blir det att se plannja. Wellwell nu ska jag snart ta och se film "Härmed förklarar jag er Chuck och Larry" :)


ÄT PAPPI, ÄT PAPPI, ÄT PAPPI.

H4H4 har börjat lyssna och dansa till afrikansk musik och fan vad roligt det är när det låter som att de säger "ÄT PAPPI, ÄT PAPPI, ÄT PAPPI". För er som inte vet är Pappi en utav mina fyra duvor.

Efter 2.30!


my soulmate!

It's BUZZ! H4H4 skoja men fick för ett tag sen reda på att jag är född samma dag som Busta Rhymes, yeah my momma did good. Nu återstår det att ta reda på om vi har några likheter förutom musklerna och att vi använder ordet bitch =)

























51410M! :D

51410M i M4775UND M3D 5K014N 1D4G :)

ants on ma pants

Tråkigt inlägg detta. Men idag har jag iaf snackat om Pokémon, Chuck Norris och stjärntecken på rasten med min bror Marcus och nå random lodisar. What else? Har dansat i mitt lilla rum sen gått på dansträning, sedan hällt i mig nästan en hel proviva. Nu skype, sen ztv ofc =)

Kid Cudi punches fan



H4h4 så jävla onödigt! Någon i publiken slänger upp sin plånbok på scenen, så ger Kid Cudi tillbaka den fast till fel person och personen slänger tillbaka den på Cudi som blir rasande och slår han i publiken...But I still luv my man!

DJ Mujava - township funk

DJ Mujava - Township funk

 

Igår kväll gjorde jag trolldeg och av trolldegen blidde det två stora spermier som jag satte i ugnen och sen målade vita. Tänkte sätta ut de som street art men det får vänta tills snön smält så att de synns och står ut lite grand. Anyway...I och med att det är måndag och det känns lite små...piss så har jag väl inget mer att säga. Nu ska jag iaf ta och göra något okreativt.


Btw, låten är en sköön afrikansk house låt och jag inspirerades till att skriva "L-town funk" på min header efter låtens titel "Township funk". Enjoy.

 


måttsund

Har åkt slalom i måttsund med mami. Åkte mest i ettans backe, men också i treans och i skogen..h1h1 åkte in i en gran x) Vi åkte iaf från kl ett till fyra. Nu blir det plugg -.-'

pulka ;D

Idag har jag fikat med papi på stan. Sen har Nelly kommit till mig och vi har kollat på tv och snackat =) Sen har jag, amanda och sm hyrt film (Role models) och sett @ my place, sen följde vi sm hem och åkte pulka på vägen dit. Vi gick förbi några no-lifers utanför max och sm bah: "bara för att vi har ett liv, och ni bara hänger här utanför och röker". Sen gick vi upp till sm och kollade på gammla bilder från sommaren '09 på oss, vi garva så hårt! Sen åkte vi mera pulka i några snöbackar utanför sm's hus tills pulkan gick sönder i 3 bitar x)


2008 tiep? ;)

Ny header

Wuddup?
Idag har jag bara tagit det lugnt, fotat lite inomhus sen gått ut och egofotat och tagit en random promenad i stan, sen gjort denna header och nyss pratat i telefon med nelly. Ikväll blir det att åka till gäddvik till Ida.G och chilla på med nå folk :)


klicka för större format


hot ppl list

Russel från "SYTYCD"

KiD CuDi

K'naan

 

 

Myspace Layouts, Myspace graphics


mhmmm!..

yesyes y'all! GR8 day! Har som sagt solat solarium med sm, fick lite rand iaf. Sen har jag äntligen piercat mig på aeon och sm och nelly har varit med och sett på :) Det gjorde inte alls ont och jag fick en ring men när den läkt ett tag kanske jag skaffar stav! Träffade Amanda och Ebba på stan som hade blivit drivna av några småfjortisar så jag och sm  gick förbi småfjortisarna, gav de värsta blicken och bah: "mhmmm!..". Sen gick jag, sm och nelly och käkade KEBAABBB! h4h4h första gången nelly käkade kebabtallrik, tiep sorgligt. Shit vräkte i mig en hel FET kebabrulle med stark sås. Sen åkte vi till mjölkudden till Oscar och Digge där vi hängde ett tag, vi umgicks mest med oscars småbröder Albin och jag-kmr-inte-ihåg =)




that's what's poppin'!

12.00 Möta sm och sola solarium!
14.00 Pierca mig i ögonbrynet!

Myspace Layouts, Myspace graphics



the watcher

Det blev att jag och mami gick och simma, fan jag körde hårt i 45 min utan att stanna. H4h4 och så var Jesper och Martin där och stajlade och filmade när de hoppade från trampolinen. Sen när man hade torkat håret satt jag och tänkte på att jag såg ut som värsta manga/anime figuren asså på håret och precis som jag tänkte det kom den där tjejen (i dokumentären på ungfilmfestival) som älskar anime, h4h4h4 det var så epic. Efteråt besökte vi grandmaa.

btw!! jag drömde att jag var och gick på ett berg med nå folk och plötsligt ser vi en svart panter som ligger på marken och jag vänder mig om och börjar gå långsamt bort men så reser den sig och börjar gå mot mig och börjar nosa och morra och jag är asrädd att jag ska bli biten men efter ett tag börjar pantern slicka på min hand och sen låter den mig att klappa den, fast de andra får inte klappa den för då blir den agressiv.



aja. PEACE! (R)

smash di place, smash di place, smash di place.


one on one

h1h1 jag överlvede igår, CELEBRATION TIME COME ON! ...Why aren't u singing? Hoppas jag överlever imorgon, nervös som fan..man är ju inte så van vid att folk sticker tjocka nålar i en, but voodoo dolls are!.. (jd-pose). Anyway igår såg man tv hela kvällen, det känns som att folk glömmer att se på tv nu när man kan uppdatera status på fbook hur ofta man vill men själv är man trogen mot apparaten och har sett på ztv, på "one on one" och "mad tv" (amerikansk tv <3). Anyway idag ska jag hitta på något med mor min. Cy'all!

Myspace Layouts, Myspace graphics


Work work bitch, you better work!

Idag har man varit och simmat med nelly på pontus på morgonen, sen drog vi hem till henne och åt pizza till lunch sen har vi åkt to tha big city med toffe och jag har köpt en dyyr pincett och blond hårfärg (I'll stay smart, I swear!) på kicks. Wellwell nu ska jag gå och skada mig själv (h4h4 det borde stått keepin it emo) nä men jag ska plocka ögonbrynen och I don't know about u girls..or boys but I think it hurts :'( Aja senare kan jag trösta mig med palt och ztv.

MyHotComments.com



take a minute

Hey folks. Idag åt jag brunch med amanda på tasty sen drog jag till lelleboi och spelade cod med sm, viktor, oscar, benny och stefan. Sen drog jag och sm hem till benny och gick ut på promenad.

I'm pretty speachless, vill bara att alla ska veta att jag finns här för er.

MyHotComments.com


















drawings.




RSS 2.0