ciaociao!

Hey y'all, drar till Tunisien med Sm nu! :D:D:D:D:D:D:D:D Så ni kan ju ha det bra i Sverige och så ses vi i Juli!

street art, 21 juni




min look-a-like!

Min look-a-like h4h4, Sam Kessel (Per Hammar i "Tsaziki"). Han ser i och för sej inte ut så idag..men aa jag tycker iaf att jag är (och när jag var liten speciellt) lik han. Eller..har jag helt fel?

 


nelly gästbloGgggGAr. Ni kan få en bild på albas fågel för den är fin.

CHHHHAAA HEJ BLOGGGEN, nämen jag sitter och.. äter nå magtabletter, hittade någon burk i albas rum och det var tydligen magtabletter. Inte sådär jättegott hmmhrmhm men ah. Jag och alba har varit på stan. Jag har köpt mascara, nässpray, sockar och något mer har jag för mig. Sen såg jag en AAAAWEESOME byxdress på bikbok, den var vit och lite guldig och jag vill ha den! Och mjukisdressen också. Men, jag har inga pengar. Eller ja nu fick jag 3 kronor av alba, känner mig genast rik och glad!
Nu ska jag nog in på ginatricots, eller bikboks hemsida och sura över det jag ville köpa. Men jag har inga pengar. Jag ska skaffa mig lite pengar. Fast jag tror inte ens att det går att beställa hem kläder från bikboks hemsida? Damn.. Jaaaa, puz heido!


N3LLy C3ttNEr

Varit på stan med N3LLy C3ttNEr/belly, sitt ner!/felly fettner/hello! hett! ner!/well..y...wet..ne/ jelly! jet!..ne/melly mettner/ pelly pettner/ telly tettner/ZzZzZzZzelly ZzZzZzZzZzettner/ÅÅÅH ellä'(r) åt ner/ relly rätt ner :)

gimme something true


basement jaxx <333

talking bout the young folks too


Inte så peppad på att åka till g-stad i dåligt väder och lyssna på old folks som spelar nyckelharpa och young folks som spelar rock...Aja jag vet ju inte hur det blir, men om inte annat har jag saker att längta till här hemma..t.ex basement jaxx, xbox, film, soffan. Aight, ses!

soul train line


funky ass shit :):):)

macarena!

Idag har man varit på stan med sm och josse, sen käkade vi på heroes och cyklade till gültza där vi doppade fötterna, kollade på josses greklandsbilder och klappade en skalbagge. Sedan gick vi lite mer på stan :)
Drog hem och lirade kung fu panda!
Klockan 6 AFRO DANS på örnäset med jullan, f1 kul det var! Sedan var det ju talangtävling efteråt och julia anmälde sig för hon skulle köra macarena, h4h4 sen hoppade jag och anna-stina in och så körde vi macarenan några gånger. Aa vi kom ju sist..men vi fick fika som tröstpris x)

how low can u go?


köp från h&m + a little something something till sm :) (inte på bilden dårå)

The chemical brothers - Swoon

Syster har kommit till L-town i morse :) Jag, mor och syster tog en fika på T.A, lämnade väskorna hemma och cyklade iväg till röda korset och påväg ut från röda korset kom en man och polisen som trodde att Nadia hade snott mannens cykel för han hade en likadan x) h4h4 det var lite små episkt men sen drog vi iaf till stan där jag fick en militärgrön skjorta, den är f1 snygg. Sen åt vi på subway. Nu är jag och Nadia hemma och jag har mejlat massa frågor till balletakademien i stockholm...h4h4 fatta vad jag förbereder mig till 2015, ganska onödigt om jorden går under 2012. H4h4 och så kollade jag kommentarerna på min senaste artikel på gatukonst.se -> http://www.gatukonst.se/2010/06/13/afr-0-experimenterar-vidare/#comments
h4h4 mest dåliga kommentarer men det får jag leva med, jag tror många som hann se verken tyckte det var rätt kul! Ikväll ska jag och Nadia se en film och jag kanske tar och går ut och sätter upp tre stora teckningar så har nog med bilder till min nya artikel som jag ska skicka till gatukonst.se, hoppas på att den uppskattas mer ;)

final countdown


räknar ner dagarna till tunisien, 9 dagar kvar =)=)=)

give it to me baby like boom boom boom


VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA! VILL HA!

I said a hip hop the hippie the hippie to the hip hop a you don't stop

So effin tired. Skulle bara skriva att jag sett Juste debouts final i hiphop på nätet och att svenskarna Martha och Niki vann! Jag måste gå på Juste debout någon gång i mitt liv! Aight, det här korta inlägget var inte för er läsare egentligen det var mest bara en grej jag ville skriva för att komma ihåg. Det gör jag faktiskt då och då på bloggen. Gnatt då.

where's your head at


svartösta dagen

Vaknade 12, hur risig som helst och med röklukt i håret (från grillningen igår). Följde iaf med på svartöstadagen med mami och mormor. Träffade papi också som sålde böcker och en kvinna som känt mig när jag var liten och bodde i svartöstan fast som jag inte kommer ihåg vad hon heter. Och själv har man fått denna afrikanska herrtröja, tyckte den var rätt snygg. Handlade på willys och sen tvingade jag ut mami på joggingtur runt blodomloppet, stackarn som inte har joggat på flera år och jag tvingade henne att springa hela vägen, jag t.o.m puttade på hennes rygg då hon började gå.
Nu blir det nudlar.
Ikväll blir det 80-tals film: "Sixteen Candles".

aight. peace.

skolavslutning och grillpartEEy

Dålig uppdatering, excuse moi. Men gårdagen var då iaf f1 nice. Klädde mig ghetto faboulous, skolavslutning på kh. Efter det hängde jag med amme, hanna och hilmz och jag käkade supermål på tasty (stor aptit? jadå) och vi fotade på floras kulle och cyklade till hilmz, sen mig och sen till amme för att hämta saker inför kvällen. Fick skjuss till K-vik där vi hängde hos hanna och fotade, lyssnade på afrikansk musik, spelade gittar, åt choklad, humpade boll och chillade i hängmattan. Sen cyklade vi sakta men säkert till Ida där festen började med revbensspjäll, klyftpotatis och colslaw (stavning?). Första gången jag käkade revbenssjäll, it was pretty awsome! Efter ett litet tag började vi alla dra oss till campingen där vi hoppade studsmatta, badade, åt chips, grillade marsmallows, lyssnade på musik och satt runt brasan :) Några timmar senare drog vi tillbaka till ida och hoppade studsmatta och såg fotboll.




bilder snodda från idas blogg -> www.idagabriielsson.blogg.se/

street art, 9 juni












hit me baby one more time..NO..seriously..don't hit me!

omg, jag kmr bli så uppspöad imorgon. Bara för att jag slog några idag på "slå-vem-fan-du-vill" dagen och Slå en Ida dagen så har de gjort en SLÅ ALBA DAG :( .......Tur att man är ninja.
Anyway har pimpat centrum med en massa teckningar, har varit ute två rundor. Tar och laddar upp snart!

BTW! KRUKAN SOM JAG SATTE FRAM IGÅR ÄR REDAN BORTA! THAT'S JUS' A LITTLE BIT UNFUCKINGBELIEVABLE..fast ne..

(6)

drar till skolan nu och ska slåss.

("Slå-vem-fan-du-vill" dagen och Slå en Ida dagen)

street art, 8 juni





de två nedre är gjorda i bilden i sexan, inte de bästa men ja kände för att sätta upp de ändå :)

Veckans babe




Veckans babe hära, MJ alltså.. damn he WAAAAAAS hot! Har börjat lyssna på han äckligt mycket. Morgon, eftermiddag, kväll. Favoritlåtarna är "Blame it on the boogie", "Can you feel it", "Don't stop 'til you get enough", "Rock with you", "Shake your body (down to the ground)" och "Thriller"!

spraycans.



tror ni det blir många mörkhyade "per åhlin" figurer av de här? ;)

stencil :)

What's poppin'? ...........lol sniffade just på mina piller. ganska random..måste göra det igen!!!.....AAhhh.
H3H3 Anyyyyyyyyyyyyywaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay jag har gjort mina två första stenciler och skrivit ut massa teckningar på mamis jobb nyss. Får ta och köpa spraycans till veckan, jag tänker svart, vitt, brunt, brunt, lila. Tidigare idag har jag shoppat loss, sett "that 70's show" och njutit av ballerina kladdkaka..det är awsome. Skoldagen: Suddat bort streck från korridorväggarna, cyklat till lärkan och sett estetarnas genrep! Dansarna pewnade såklart, och de som spelade "white rabbit" och "use somebody" var bra de också. Aight nu ska jag tydligen dra till amanda a.k.a lillen.

beach 2KX


beachen 2010 i TUNIS! 16 dagar kvar! ;D

Shake your body (down to the ground)

You know what? Jag har dansat utomhus varje dag denna vecka, asså tiep 30-45 minuter varje dag :) Jag dansade t.o.m när det regnade :) AA, anyway nu ska jag ut och dansa igen. Och btw jag har groovat sönder till Michael Jackson idag och ikväll ska jag se en broadway film med han. yessyesss.

min förebild


Zizoe: Presentation:

well..something about me:I..m street dancer and choreographer in street dance crew BEAT UP BRNO..hm..there are just a few words that truly describes me: dance, smile:), fun, friends, family, music, spontaneous,restlessness...mostly i jump into things with my head without even lookin for a direction..or the destination.. ...Friends and close people give me inspiration to life. I'm Taurus, so i have some kind of natural creativity and it comes out of me through dancing..I'm tryin to make one big fun out of life than a problem, and my goals? I dunno, i wanna develop my potentional in dancing, but i dont have any specific target, i would like to travel, to see lots of things and i still expect from life the real ,,BOOM"..:o).. My motto: I feel and speak through dancing..dance and my crew is all my life.



Zizoe är min förebild!!! Hon är en jävligt bra Tjeckisk streetdansare och jag känner mig igen i det hon har skrivit i hennes presentation.

Ginas dansskola


opa opa



daagens kööp: bliiiiiiiiing!

Maaan, varit med när sm slingade håret..två timmar tog det och medan såg jag filmen "Crossover" på sm's dator. Sen kom Julia och vi gick på stan och åt på tasty och träffade leo och niño. Sen åkte vi till Julia, sen drog vi till donken och jag åt och fick ett glas! h1h1. Sen blev det att åka hem.

Ikväll blir det K-VIK!

(på stan med SMMM)

På stan med SSMMM! ;D Cy'all lateer!

picspicspics


young folks vs. lapptant

aight. Lite fail att jag skapade lady gaga dagen och själv inte var med i den..men det hade jag ändå inte kunnat p.g.a mitt övertejpade ögonbryn. Anyway efter skolan gick jag och lite tjejer på stan, jag funderar på att prova på string och kalsonger. Sen åt vi på asian kitchen, äcklig mat men treevligt. Sen på väg hem till mig stötte vi på *trummelvirvel* lapptanten som tar ner all street art och alla affisher (min största fiende). Vi pratade rätt så jävla länge med henne..det var värsta battlen. Åh hon tjatade på om att hon hade pratat med kommunen och att det förstör, felåt men hon e stööerd. Vi bombade iaf med bilder som Hanna gjort och hon gick. Sen såg vi "sex and the city - the movie" @ my place. Sen gick vi tillbaka till stället där vi satt upp teckningarna..tror ni de var kvar? NEJ! Hon hade ju såklart rivit ner de..

Om ni någon gång ser en äldre kvinna med grått hår, blå tröja och lappskor som river ner något får ni gjärna förklara för henne att det är konst och att det inte förstööör.




ångest tillbaka.

ångest tillbaka.

ångest borta :D

ångest borta :D

ångest.

ångest.

R.I.P


H4h4 det här är jag just nu x) Har ett stort plåster på ögonbrynet för att jag var tvungen att åka till vårdcentralen där de tog ut piercingen och stack nålar i bulan och tryckte ut varet. Sen har jag fått massa tabletter jag ska ta, h4h4 lite trashy jag kmr se ut i matsalen med mitt plåster när jag tar mina piller. Ja det var ju synd för nu kan jag ju inte ha piercing där nå mer och om jag vill ha det så måste jag göra i andra ögonbrynet men det vet jag inte om jag pallar för det kommer nog bli infekterat där också. Det här är alltså slutet. VILA I FRID PIERCING!

.


THIS IS JUST SAD

BU-LA

bula is the new black..ne kanske inte..GOSH! MÅS-TE HA PEN-CE-LIN!


destroy everything you touch


Alors on danse


Gått modevisning i skolan, pinsamt as fuck..Ja sen slutade vi efter lunch och ja..jag har väl inte gjort så mycket. Jag har dansat på taket. Wellwell nu blir det att se That 70's show. Senare kanske jag tar och drar och dansar på taket igen.

RSS 2.0