TAGGGGGGGG

PALLA BLOGGA, JUST NU TAGGAR JAG BARA CLUB NORDIC! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

street art, 30 september



jag tänker på att stoppa fötterna i köttfärssås......

booty booty booty

Dålig uppdatering, men jag har ju som fullt upp med plugg och vad jag ska ha på mig club nordic...btw, it's gon' be HOT! Men idag har vi iaf varit i klättersalen i hälsans hus i några timmar på morgonen men vi fick inte klättra för lärarna hade tydligen tagit fel på vecka, men vi fick vara där iaf och busa. Sen A&S, småtråk. Efter skolan solade jag och nelly, så nu är jag liiiite brunare och typ rosa om kinderna, inte bra men vafan det är ju club nordic! Sen träffade jag Sm på stan och vi drog hem till mig och körde lite club dancing, väldigt sexigt. Vi har t.o.m gjort en liten routine ;) Sen käkade jag och sen drog jag på dans, fett nice! Det går bra nu asså! Aa men nu ska jag hoppa in, eller nej jag ska gå in i duschen och sen måste jag plugga so... :( crying out loud.

Hmf!





ouh, that's one crying mancat

Workshopen igår var kul som fan. Vi fick först göra en bakgrund, sen en skiss på ett tag och en figur som vi gjorde till en mall och sen sprayade på en tavla, sen lät vi det torka och gjorde våra skisser på frihand och till sist fick (asså fick!) vi 4 poscapennor i svart och vitt som vi ritade konturer och stuff på våra tavlor. fast har inte gjort klar min tavla, men lägger ut bild när den är klar :)





Min blev lite emo..


på kvällen sprayade jag och amanda hennes cykel (den var röd från början)

graffiti workshop !

Del tha funkee homosapien har fan det perfekta utseendet; nappy hair, mörka perfekt fina niggalips, kindbeeen, tanig men muskler, smala handleder, mörka halvstängda ögon, cool klädstil och piercingar. Just the way I like it. Allt det där (förutom piercing för det är inte så viktigt) är sexigt enligt Alba Bajito!

NU DRAR JAG PÅ GRAFFITI WORKSHOP Y'ALL! JAG SKA TYP SPRAYA DEL ;D
SEN DANS IKVÄLL!

Del e hetare





Del tha funkee homosapien <3 jag är kär och måste pierca mig igen


Bootsy Collins e het



OH MY, här har vi en sexig man! Bootsy Collins (med gitarren). Daamn asså kolla på han, så jävla het och funky. Jag vet att ni tjejer håller med. Låten finns på spotify, den är phett bra. Upptäckte den när hkk-Per la upp den på facebook.

fredag, at last!

Haft bild idag, jag och nelly har wicked ideas! Sen orientering, phett jobbigt. Och sen mattepruuuuuuv, det gick fan bra :) Ikväll..eller på 30 min tar jag bussen till gäddvik och är hos ida och ser film med amigos! :D


bra mashup, den bästa..!

EHH

h4h4h4, fyfan fick hålla mig så jävla hårt för att inte skratta på en redovisning med klassen och nå sexor idag, av ett så jävla fult "EHH" (typ som det låter i tävlingar på tv då de ska välja att trycka på en grön eller röd knapp och om de svarar fel kommer det ljudet) som Jesper a.k.a Snickers utgjorde. Fyfan, det har typ inte hänt sen typ när man gick i mellanstadiet eller lågstadiet. Men det var så jävla kul så jag fick sitta där bak och hålla för näsan och bita ett finger för att inte skratta, fan vad jag satt och kämpade under hela redovisningen och så började erika, nona och hilma också skratta.

Sen drog jag hem på dirr, är så jävla trött efter skolan. Men jag tog och pluggade in lite matte, målade naglarna och käkade cheeeeeez dooodles och såg på "that 70's show", jag är beroende av det. Ne men det är det enda man ser fram emot att se på dagarna. Sen sooooov jag, ashärligt. Sen dansträning med Ice Cube.


very sexy kalsongs

h1h1 jag brukar spara bilder på snygga personer på facebook på min dator, strangers alltså. Har en samling på 4 främmande personer än så länge, fast bara en utav de är söt. Okeewj, ja men asså jag antar att ni också brukar göra det...? visst då? ...H3h3.

Men vanlig dag idag. Sett förortsungar, räknat med imaginära tal, spelat gitarr till "Heaven" och efter skolan var jag en stund på textilklubb och sen for jag hem och såg "That 70's show" och åt chips..mys. Sen drog man på stan och köpte gröna kalsonger, har alltid velat testa att ha det, och nu har jag det på mig..inte lika skönt som trosor men nu kan jag ha häng! Förutom kalsonger blev det en långärmad lila herrtröja i large, 2 blekningar och 2 nagellack i gult och grönt! H4h4 så fort jag kom hem från stan drog jag på mig kalsongerna och satte in ett par sockar i den där grejen och gick in till mamma i köket och visade. Hon ba: Jag tror du testar könsroller.

Nu ska jag duscha, för jag har inte duschat på sådär 4-5 dagar..känns lite ironiskt att det står "fresh princess of L-town" på min header.

värt att komma ihåg från 2010

2010 - Moderaterna vann valet igen, och SD kom med i riksdan. Fyfan vad vi ska ut med de!

.

Hemma från utvecklingssamtal. Ska käka pizza och jag är inge taggad på balett ikväll. Oh well, träning is träning.

lawl





Soul bossa nova

Lördag igår va. Träffade From i spöregnet, kollade på gammla bilder hos amanda, åt libanesisk mat @ musikomat, sen tillbaka till amanda och sen drog vi till willys och köpte godis sen såg vi "Jersey Shore" och var lite festliga och lyssnade på "våran" låt med will smith och nirvana, sen fick vi för oss att klä ut oss, jag till kille och amanda till fjortis. H4h4h vi fick rätt bra bilder på det. På en ser jag ut som en jävligt het kille aså! Kommer bilder senare :)
Aight men idag ska jag flytta till mor min, sen dansträning med david på kvällen !

ung film festival



Basement jaxx alltså <3

Aight, varit på ung film festival! Publiken var skön, alla shyshade (jag och ida började) och alla skrek typiska tjejskrik när de var något "läskigt", alla skrattade, ropade ut saker då och då och blåste upp ballonger som passade runt i publiken. Det var rätt nice och filmerna var ju som rätt roliga också.
AA men nu va, så ska jag ta och köpa present till julia alasjärto och ikväll blire' fezt dera!

I need tändvätska!



Cirkus cirkör var awesome, det var värsta upplevelsen och jag har lärt mig att de verkligen brinner för det de gör och de tränar skitmycket och jag vill också brinna och träna skitmkt! Men fan, jag brinner mindre än vad jag vill brinna. Kan någon komma med tändvätska tack?
Imorgon blir det ung film festival, det är satigt kul! Och festttt @ julia's fyfa-an!

jerk it out


Hmf, jag var den enda i vår klass som röstade på mp. Resten av klassen är sossar, vänster ...och moderater...
Sen på so:n har man läst på om vänsterpartiet och lite om socialdemokraterna men jag vet inte vad skillnaden mellan de är. Sen gav jag upp med det och googlade på drag queens istället, ny bakgrundsbild på skolans dator! :D

Nu ska jag ta och föra in foton från när vi fotade (eller fottade som isak säger) hos hanna. Sen se "That 70's show" och sen ska jag och far åka till Pite och se CIRKUS CIRKÖR, fett ju!


it's tricky!

Hey y'all. Idag blev det att dela ut reklam för pappas barnbok i svartöstan, där jag en gång i tiden bott. Det var värsta sporten att springa runt på gårdarna och i husen. Sen åt man ett fett kebabmål. Sen drog man på dans en halvtimme i förväg för att jag var så bajsnödig och vi hade slut toapapper hemma x) varför skriver jag det här? (hoppas ingen orkar läsa det här inlägget) aa anyway jag satt på toan och lyssnade på musik och spelade på min ipod h4h4.. i en halvtimme.. jag är en tragisk figur h4h4.. eller en blyg person. Anyway dansen var väl kul, lite tricky att göra larven bara! Aight men nu blire plugg, eller ja jag ska försöka att börja plugga men kommer faila.

photoshoot med amme, hanna och hilma :D


pimp violet



yeah, har gjort en magtröja av en gammal för liten h&m pojktröja och tagit en svart keps och sprayat med lila sprayfärg! Fast tröjan är ju som ganska stel nu så jag hoppas att jag får av den ;o

the bed intrudor song


h4h4 varför?  sök på "the bed intrudor song" x)

The knife - Na Na Na


diggar mina fingrar :) now let's make some art an' listen to some musiKKK. Balett ikväll ! =)

graffiti workshop


H1H1 det här ska jag på! taggggga! åldersgräns 16 ;p

h1h1

Ikväll igen :) <3

Olof Dreijer <3

Ikväll är jag kär i Olof Dreijer från The knife <3


jo.

chill det var i k-vik igår, hade värsta proffsfotograferingen i vardagsrummet! Med ljussättning och bakgrund och snygga b-rudar. aa idag har jag fortsatt på min stora tavla och ritat ett tyg, ett drogat öga, klämmor och en penis och en fitta inramad i en ram. Och lyssnat på the knife och lirat snood. Aja, nu tror jag att jag drar till dagobert och käkar sen köper lite kläder på stan. peace.


#

Asså nog känner man sig rätt aktiv ändå, street i söndags, balett i måndags, simmat i tisdags, street i onsdags och idag simmat igen 36 längder. Fast imorgon lär jag lata mig hårt.

skolfoto.

Skolfoto idag då..jag fick för första gången i min livstid stå upp på skolfotot!!! Hoppas att det blev bra och med det menar jag om jag blev bra. Jag kommer typ se rund ut på enskilda, men jag log ju iaf fint..tror jag..Aja whatever, nu är det bara att vänta och se.


'09.

lookN




gått i valstugorna och frågat på, rättvisepartiet socialisterna verkade bra faktiskt! Hon vi pratade med där var typ den enda unga bland valstugorna. Sen smet vi in på smedjan och parelle där jag smetade på allt möjligt, ne men diggar min sminkning förutom att den är slarvig eftersom jag jallade lite. Aja sen dansade vi lite till en gubbe som sjöng. Nu ska jag se "that 70's show", senare gå på stan med far, vila, sen dans! :)

PP!


Väggen i klassrummet <3 right next to Rick Astley <3

dance-draw-dance-draw

Just det som sagt så var jag på dans igår och det var fan awesome, vi hade david liu första gången och dansar en lyrisk sorglig koregrafi till "how to save a life". Den var som fin. Och nyss har jag kommit hem från balett, det var nice..vi flög. Aa och innan det idag har jag ritat med oljepastellkritor på en stor "målning" jag håller på med, och ska ställa ut i skolan..I think..den är prettyyy awesome, fast inte klar! Och nu ska jag nog fortsätta lite på den och lyssna på the knife :)



Venne om jag ska ha lila, orange, blå eller gult linne till denna. I-LAAAANDSPROBLEM.

The knife - Kino


Plockat vinbär i stugan. Nu ska jag sova sen ikväll blir det dans! :))


lalalalala


HEJ DU!

Fredag Friday Vrydag Cümə Péntek 金曜日

Igår blev det att dra på stan efter skolan med nelly, amme, erre, leo och benny och tieep kolla på kläder till club nordic! ((: Och så hade jag ju som på min africa shirt och en afrikansk vacker kvinna kom fram till mig och log och frågade var jag köpt den. Att en vacker främling kommer och gillar ens skjorta, det gör en som rätt glad :) Aja anyway, sen drog jag, nelly, leo och benny hem till leo och bakade och käkade kladdkaka + dunkade some house music! <3
@ 6 drog vi alla hem och jag köpte nudlar och åt till middag, lyyxigt! Liksom 3 spänn. Och jag filmade den där filmen när jag dansar. Senare kom nellÿÿÿÿ och vi tog bussen till mjölkudden där vi chillade @ oscar sjöholm's. Jag, nelly och leo lirade mest GTA med Albin Sjöholm och sa fuck aina varannan minut :) På väg hem drog vi en snabbis till donken och nelly köpte pommes frittes. Leo fick lov att skjutsa oss till rondellen sen drog jag och nelly hem till mig och fbooka.


tsotsi, precious.



Dessa böcker läser jag nu, "Tsotsi" och "Precious" - båda awesome filmer :) Det är som nice att läsa böcker man när man sett filmerna..aa anyway jag vet att ni tar fram er carebox. Men när jag läser det här i framtiden kan jag ju lura  mig själv att jag var/är en person som älskar att läsa...

basement jaxxxxxxxx


ja..mm...

clip on

oh my, jag kollar på löshår! Jag är ju som sugen på att skaffa clip on löshår, det vore ju som snyggt! Anyway idag har jag pluggat, hämtat påsar @ renee's och nu ser jag på "supersugen". Aight gonatt då!

sax roll'd


kung! .. h4h4 epic x) 9B's nya favoritlåt...förra var "never gonna give you up"..vi gillar att bli roll'd:e!

RSS 2.0