tivoli, lulsundet =))

Tjue! ^^ idag har jag varit med amme, nelly och amanda =) Vi gick till tivolit och vi åkte stardancer, breakdance och stardancer igen :D Men ska inte slösa mer pengar på karuseller nu. har typ slösat kring 200 : / Sedan gick vi hem till mig och käka chokladglass och typ såg på tv ;p Sedan åkte nelly hem :( men jag, amme och amanda for och hämta våra badkläder och åkte och bada på lulsundet :) sedan for jag hem och jag har typ tvättat min nya super duper snygga jacka från hardwear och typ dammtorkat vardagsrummet. Syrran kommer kanske över ikväll! :D

LK föffaAn! ;D

dålig kvalla men här är iaf när vi var med i fototävling :D

Åh jag har haft så otroligt kul idag!
Jag mötte Amme och Nelly på stan halv tre. Vi strosa runt lite och gick sedan till södra hamnen där det fanns massa tävlingar. Och vi började med en musiktävling som vi sög i och bara gissade ett rätt. Sedan var vi med i en fototävling då vi fick massa crazyy accesoarer och blev fotade. Och till sist var vi med i en slags kryddtävling. Nelly vann och fick ett barbeque set och backstagepass till rix fm. Jag åt på max och sedan efter ett tag mötte vi isak vid loet. Vi gick tilbaka till tivolit och jag som är något feg för karuseller och har bara åkt vikingabåten i gröna lund och gått i lustiga hus. Men idag för första gången gick jag och bara och satt mig på stardancer och skrek som fan. Rädd var jag men det var kul. Och sedan efter det åkte vi breakdance som jag heller aldrig åkt. Stötte på noobathan, gustav och julia och senare tim och erre. Vi satte oss ett tag i stadsparken men sedan var det dags för att gå backstage men tyvärr fick nelly bara ta med en kompis så det stog mellan mig och amme hehe isak blev mobbad. Och jag tänkte att amme skulle gilla det mer för hon lyssnar ju på rix fm. Jag och isak gick och mötte gustav vid batman och där stog vi och pratade ett tag. Vi gick iväg till willys och de köpte godis som jag tiggde. Fan jag ska sluta tigga :( Sedan gick vi till isaks och markus's båt och jag, gustav, isak och markus spelade lite poker. Jag vann i spel mest av alla ;) Samt att vi snackade lite om filmen "brüno" ;p sedan kom amme och nelly dit och vi körde en liten rolig lek med kortleken som jag kom på. Roliga ja och nej frågor och om man får upp ett rött kort betyder det ja och ett svart kort betyder det nej. Sedan gick vi och åkte breakdance. Och strosa runt lite mer men sedan var jag tvungen att gå hem :/ Aja ska nog gå imorgon på dagen men har inte råd att gå på kvällen ;/ 


aja cya guys! ;) (R)

Brooklyn








ut till notviken ;o)

Flyttstädade lite igår hos syrran,idag packade jag och gick till papi, sedan kvart i två tog jag och amme en buss till spantgatan i notviken till julia. Vi far och badade på en strand i närheten, det var härligt värre! Träffade poppingkillen och hans kompis som också kom och badade där, öh ja hilma vet vem jag menar han är med i exiled och är pro på att poppa. Vi hoppade iaf för bryggan något många gånger. Sedan for vi tillbaka till jullan och käka en kladdkaka hon hade bakat. Efter det slingade vi hennes hår. Det var jätte kul att dra ut hår från den där slingmössan, h4h4 ^^ Under verkningstiden snackade vi lite om att julia ska ha en slags grillfest hemma hos sig och gå och bada och se film åde, med en grupp folk nu i augusti.Vi skäöljde ur håret och såg på tv, typ lite simpsons, top model och på my super sweet 16 uk med en tjej som sjungde asfalskt och skämde ut sig på sin egen fest. Sedan tog jag och amme bussen till centrum 17.04. Jag har väl ätit och sett finalen i "americas next best dance crew", super cr3w vann fast det hade man ju på känn. Och ikväll ska jag såklart se "so you think you can dance".

Vafan låter? morr låter som tinitus! :@






TV sunday..

Vaknade halv 2 idag igen fast att jag ställt klockan på halv 11 ; /  åt senare lunch med mamma och syrran. Vid halv 5 gick jag och syrran och solade på solarium, lite svennebanan men det är ju aldrig sol någe mer. Gick och handla på ica och sedan gick vi och såg tv hos pappa. Vi har hyrt en film på kvällen som hette "mammut", en ny film av lukas moodysson. Ni vet han som gjort fucking åmål åde. Den var iaf j*vligt bra. Sen såg jag "from g's to gents", teddy är sweet ^^


 




 

Vilma :)

Förra veckan hade vi besök av mammas danska kompisar och deras bebis vilma som hela tiden sa naj! x)
På stolen sitter amme :)


-/ moppe, stan, blekning, tv, dator, chatt /-

femte inlägget för idag..eller juste det är en ny dag..

jag har iaf lämnat in cykeln på verkstan efter att råka göra punka på den, gått och matat fåglarna hos bortresta papi och på vägen dit stötte jag på amanda fors med moppen, först när hon hälsa på mig blev jag lite skraj alltså för jag visste inte att det var hon men jag fick iaf åka där bak en liten bit, det var kul :)
sedan mötte nelly och hilma på stan och kollat lite, sedan gick vi till amme och färgade hennes hår blont och fikade lite :) 
gick hem och såg "americas best dance crew", och pendlat mellan dator och tv hela kvällen. Jag har föresten börjat snacka med en jätte trevlig 17-åring från florida som gått och blivit gravid, och vi hade lite djupt snack om olika saker. Ser fram emot att chatta med henne imorgon men nu måste jag sova, gonatt! (L)

haha seg wannabe battle på msn. Leo vs. Day 'N' Nite

leo din stavning har förbättras! (y)

Leo säger: (23.27.37)
lr asså jag gör det men jag snackar souljaboy språk typ (a)

Leo säger: (23.27.50)
thx :D

Day 'N' Nite säger: (23.28.02)
hahah laughing out loud! yeah right wigga!

Leo säger: (23.31.06)
ged ya motherfucking ass of that coutch cuz soul-yah-boi is back.

Day 'N' Nite säger: (23.32.54)
hahahah boi dat shit ya talkin', aint nothing for da walkin', as jackson would say: you aint bad, you aint NOTHIN'! 

Leo säger: (23.36.09)
oh man i hate that mf jacksson coz guess whos the motherfucking hustlah, ye right soulja boi

Day 'N' Nite säger: (23.37.04)
what ya talkin' bout? ya can't even flirt, i just go dirtdirtdirt of ya shoulder wigga!

Leo säger: (23.39.22)
nah, soulja boy is the biggest nigga in the hood girl so dont say annythin

Day 'N' Nite säger: (23.40.07)
LÅ go hardhardhard, so what do you go, try to roll, man ya too slow!

hilma säger: (23.41.18)
Lol, albish goes kickin' some as over here dudes ^^

Leo säger: (23.41.37)
as

Day 'N' Nite säger: (23.41.41)
i swallow that wigga alive!

quiz about me

Vad har du för bakgrundsbild på datorn? 

Kid Cudi *dregel*

Vad har du för bakgrunsbild på mobilen?

Bigga rosor från göteborg :)

 

 

Tittar på? 

På sommaren kollar jag på "americas best dance crew" och "so you think you can dance" 

Lyssnar på?

Hip-hop med bra beats ;)

 

Definera ditt utseennde? 

Kort, fyrkantigt ansikte med små finnar, bruna halvstängda ögon med långa fransar, uppåtnäsa, liten mun, ljusa ögonbryn, ganska långt och rakt hår i cendre och blonda slingor, inga bröst, inga kurvor, varken tjock eller smal men stora lår och små fötter med nagellacksrester.

Vad har du på dig?

Röd morgonrock

 

Gillar?

Att ha pengar, tjocka mig, göra listor, ha storchatt på msn, bära snygga och coola kläder, ha nytvättat hår, göra egna koregrafier och se på tv eller på någon box med syrran :)

Ogillar?

milow, folk som inte har något bättre att säga än att jag är kort, svin i filmer, att om en kille är med flera tjejer är han pimp och det är respektfullt men om en tjej är med flera killar kallas hon hora och trampas på.

 

Hur önskar du att du var?

Jag önskar att jag hade modet att börja prata med vem jag ville.

Hur önskar du att du inte var?

vet inte..men en dålig egenskap oxen har är att bli avundsjuk..





;>

Tjuue ;D 

Igår var jag med erre, julia, leo, hilma, amme, jesper m & l, renee, ida g och nelly =) 
Det var menat att hela klassen skulle komma men många var bortresta,
och hanna och gustav lestander var nog bara lata..
Aja det gjorde ju inget för we are the best, fuck the rest (Y)
Vi alla möttes utanför hemmakväll vid ett. Efter att inväntat alla och segat lite så bestämde vi oss för att gå och äta på dagobert. Satt med Jesper M och Reneé och studerade de lite... 
Vi alla gick mot willys, leo köpte 5 pk som jag, amme, hilma, nelly och renee senare på kvällen lämnade panten hos Leo mamma hans gillar cocopops ;p nä men Hans och Maria, och de såg helt lyckliga ut när de fått några tomma pk burkar xD
Sedan drog vi tillbaka till stan, hämta cyklarna och mot malmudden där jag, hilma, jesper m, erre och renee badade =)
Jag och renee simma över till andra sidan och renee stötte på en stor gädda :0
När jag klev upp ur vattnet hade nelly kommit och lite senare kom leo tillbaka 
från att ha varit hemma och spelat tv-spel med sin far xd
Vi gick upp till Hilma och såg på "kniven i hjärtat" i 4 timmar, fan vad bra den va! (Y)
Till slut var det bara jag, hilma, amme, nelly och renee kvar och vi käkade asgoda jordgubbar och gick dom sagt till leo, köpte lite gott på statoil, gick tillbaka till hilma och var på ett lekområde vid gungorna och hade lite kul =)
Nelly tog bussen hem och renee gick hem sen.
Och då var det jag, hilma och amme kvar och vi bestämde oss för att slagga hos hilma. 
Amme hade en liten sms fight med sin mami, 
men då jag skrev ett sms till henne där sms:et började: låt oss kompromissa
så typ funka det ;pp 
Vi snackade i soffan till 2 och sedan försökte vi sova, 
jag var jätte trött på morgonen and I still am..

ska ta och vila och klockan 4 blir det att gå till amme och slinga hennes hår =)











hahaha xD

Justin timberlake says I WANT YOU!


veckan (R)

Har blitt lite sena kvällar så har inte orkat blogga men jag ska berätta lite om veckan (mest för att jag i slutet av sommaren vill ta en tillbakablick över det jag gjort). 
So.. 

Måndag: 
Cyklade med mamma till kronan, lite runt sjön och runt gültza och träffade Hanna i konsthallen och doppade ner fötterna bland thailänska fiskar 

Tisdag:
Var med josse och bakade, såg film, badade och satt lite grand vid datorn. På kvällen såg jag "So you think you can dance"

Onsdag:
Om jag kommer ihåg rätt var jag inne hela dagen. Jag såg fresh prince med syrran, senare på kvällen såg jag "the breakfast club" på datorn, en jävligt bra film från 80-talet. Och så fick jag spotify av tim :D

Torsdag:
På torsdagen var jag med amme, vi var hemma hos amme ett tag men sedan åt vi på stan och gick hem till mig och ringde de i klassen angående en liten träff vi har planerat. For senare hem till henne och tog en promenad med hennes familj och sedan på kvällen snakcade vi på hennes balkong och klockan 12 for jag hem och såg fresh prince hos syrran.

Fredag:
Jag var med syrran en hel dag. Vi såg på teatern i stadsparken, jag följde med och fikade med henne och hennes kompisar på kh. På kvällen såg vi "pretty in pink" också en film från 80-talet ;) Och efter det lite fresh prince såklart :D

Lördag:
Jag gick upp, åt frukost, duschade, såg teve, hyrde bröllopsduellen, såg bröllopsduellen, gick å la mig :p

Söndag:
Våra danska besökare som bor hos oss hade glömt en väska i kalix. Och mormor och mamma ville besöka morfar på sjukhuset. Så jag som inte hade ngt bättre för mig åkte bil till kalix och tillbaka. På vägen dit åkte vi ju till sunderbyn alltså. På kvällen cyklade jag och erre till hilma och inte långt efter kom nelly och hanna. Vi chilla lite, gick ut till stranden och sedan såg vi "pirates of the caribbean 2". 


josse (H)

Igår var jag med josse. Cyklade till b-näset och hade j*vligt kul med henne. Vi kom på ett eget recept på kakor som var fett gott. Degen bestod av smör, socker, mjöl och smulor från citronkakor. Gräddade i ugnen och sedan bredde vi på blandad sirap med kakao på. 


Vi såg en fantaastic dansfilm som heter "honey" med lil romeo, och missy elliott var också med :) Efter det cyklade vi till varvet och badade. Sedan cyklade vi tillbaka, åt mer kakor och spelade the sims 2 :) Cyklade hem halv 8, åt en filtallrik och chattade med freddish i två timmar, funderar om jag ska följa med på dreamhack :/ Kollade iaf på "so you think you can dance" sedan. Det är alltid roligast att se när de dansar hip-hop :D  



Måndag

Igår cyklade jag och mamma till kronan, runt sjön och sedan runt gültza. Stannade på kh och doppade ner fötterna i ett fiskakvarium med thailänska fiskar som käkar upp döda hudceller. Det hör till konstutställningen och man får prova. Jag träffade hanna och resten av lestanderfamiljen. Det måste varit hennes pappa Dan som gjort konstverket. Han har ju också fixat polisbilen utanför kh. Första gången jag såg det trodde jag att det hade hänt något.

Kid Cudi - Day N' Nite


The lonely stoner seems to free his mind at nite.
He’s all alone, some things will never change.
The lonely loner seems to free his mind at nite, ah ah at nite


wricked..

Åh brüno var helt störd, rolig på vissa ställen men störd. Den visar dock vilka faschister många amerikaner är. I slutet då brüno försökt förvandla sig till hetero, är han programledare för en brottninsmatch. Där han pratar om hur hetero han är. Sedan skriker hans assistent Lutz (spelad av en svensk) som älskar brüno: youre a faggot! Brüno kallar upp honom på ronden och de ska slåss men istället så kysser de varandra och tar av sig kläderna och älskar. Alla i publiken på brottningen (hehui inte i bion xp) blir helt vansinniga och t.o.m upprörda. Hahah det var mycket sexscener och en scen där hans snurrande snopp filmades. Alltså se den inte och se den speciellt inte med dina föräldrar som jag gjorde :p Fyfan vad modigt ändå.. att vara kring massa homofober på olika ställen utan att vara rädd för att bli skuten. + att han intervjuade en riktig terrorist :o

Brüno :D


Idag vaknade jag halv 1, såg på "Zack and Miri - make a porno" igår. Idag har jag varit med syrran, vi har gått lite på stan..hon har köpt en present och vi har kollat på trosor :p Vi har druckit te tillsammans och idag städar hon ur sin lägenhet för hon ska flytta till göteborg :( Har bestämt mig för att umgås med henne mycket nu och sedan till hösten ska jag och pappa åka till göteborg och hälsa på henne. Ikväll ska jag, mamma och syrran och kanske hennes kompis se "brüno". Har velat se den! Åh jag hatar att sasha baron cohen är homofob men han är då jävligt rolig. Hur fan kan vara homofob när han själv spelar homosexuell? 
Och vet ni!!! 2010 kommer "Alice i underlandet" á la tim burton!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Älskar tim burton <3 :) he's a genius! 

öppnar upp mig..


Hell yeah! 
..I suck at the posing!

Igår cyklade jag och mamma till notviken och solade, vi fortsatte till storheden och tillbaka. När jag låg på stranden fick jag en uppenbarelse.. eller nja det lät lite för bibliskt..men en idé! För jag har gått runt och tänkt på att jag kommer bli arbetslös som dansare..i början. Under och efter gymnasietiden ska jag nog jobba på åhlens. Lät tråkigt men jag har funderat att det är rätt bra affär att ha personalrabatt på. Skulle också vilja jobba för exiled som lärare för en nybörjargrupp under samma tid. Sedan bär det väl av att studera. Men jag är så jävla säker på att jag vill bli danslärare. Fantiserar om det då och då. Lol jag känner att jag öppnar upp mig rätt mycket nu.. så jag kan väl fortsätta med att säga.. att jag sedan rätt länge längtat efter att bli vuxen. Om kvällarna då jag inte tänker på att hångla upp någon så tänker jag på hur det blir när jag blir vuxen..tänker på hur jag skulle vara som förälder, var jag skulle bo, om jag skulle vara med många män. Jag vill nog adoptera och föda egna när jag blir stor.. ska bo i en liten lägenhet som jag skulle dela med andra i början..sen kanske ett hus..och jag kommer kanske vara med en hel del män skulle jag tro. Hmmm..ska jag avslöja något mer..inte så smaskigt men när jag var 10 ville jag bli designer eller arkitekt..satt och ritade rum med egen design..kommer ihåg att jag en gång ritade något jag kommit på själv som jag lite senare såg i en inredningskatalog. Hmm..jag hoppas att mina föräldrar inte läser det dära om att hångla upp någon. Jag undrar om de föresten brukar läsa min blogg :o Det får räcka, kommer nog inte öppna mig så här mycket på ett tag..


 









karlsvik :)

TEHE igår såg jag på tv från klockan 4 till klockan 12 xD

Idag har jag varit till karlsvik och varit med amme, nelly och hanna. Jag mötte först amme i stan på hemmakväll där vi hyrde en skräckfilm som heter "death tunnel" vilket visades sig sög. Åkte buss till karlsvik. När vi kom till karlsvik försökte vi lura hanna och nelly att vi skulle ta bussen från stan då men de gick inte på det då de stog vi huskanten och såg oss. Sedan gick vi till campingen och badade och vi alla flöt på en badmadrass, det var då j*vligt kallt i vattnet. Efter massa skratt då vi bl.a upprepade: "ska vi?" (från fucking åmål) och då jag whinat om varm o'boy som vi sedan inte drack så gick vi tillbaka till hanna och gjorde hemmagjorda pizzor. Mmmm jag satte på nektariner. Då vi skulle se film spillde jag cola, videon funkade inte och det gick typ inte att spola ner papper från spillan i toan. Jag och nelly var rädd att något annat skulle hända. Vi gick ju ner sedan och såg i deras vardagsrum med thailänska madrasserna, skinnsoffa, vita mattan och snäckorna. Haha jag vet inte varför jag var tvungen att beskriva hannas vardagsrum men ja så ni vet. Ja anywaay.. då började vi se filmen..som sagt sög. Efter filmen kollade vi lite på micheal jacksson videos. Efter att sett på teve om han igår så uppfattade jag att han var rätt blyg och gillade barn jätte mycket. Okej amandaR jag erkänner nu att han var jävligt bra och var kungen av pop. Jag gillar "smooth criminal", "thriller", "billy jean", "don't stop until you get enough", "don't blame it on the boogie" och videon till "earth song" är j*vligt cool! 


Då jag for hem var syrran och xenia med i bilen, de har varit i paris och hon hade köpt bl.a snygga klackeskor och en dvd med micheal jackssons musikvideos, ska ta och se den någon gång. Och till mig har hon köpt oranga skosnören som jag har pimpat mina adidas med :')

dagarna i göteborg :)

Nu är man hemma efter att varit i göteborg, har bäddat ner mig i sängen och lyssnar på daft punk och the strokes och ska väl blogga lite om göteborg innan jag ska se alla dokumentärer om micheal jacksson på tv, värsta maraton på mtv. Ikväll ska jag nog också se "so you think you can dance" :) 


torsdag:
Jag och mamma kom till göteborg i torsdags, åkte och lämnade av våra grejer på vandrarhemmet och åkte in mot stan. Vi gick till saluhallen, en stor hall med olika matkulturer som funnits i göteborg sedan slutet av 1800-talet. Vi gick ut på sidan av saluhallen till några matstånd och mamma käkade thailänskt och jag käkade en mexikansk burrito. Det stog en skylt där det stog "varning för måsattack". Sedan gick vi till nordstan och kollade på affärer. Vi gick till topshop och topman ;) Och jag hittade en snygg tröja på topman, och ett robothalsband på bikbok för halva priset. Efter stan promenerade vi till haga, som är lite som gammla stan i stockholm. Fikade en hallonpaj :) Efter det åkte vi spårvagn till kungsträdgården och lyssnade lite på musik. Och på kvällen åt vi sushi och såg filmen "the proposal" :) 

fredag:
Fredagen började med att vi åt frukost på vandrarhemmet. Sedan åkte vi mot slottskogen till naturhistoriska museet. Det är ett stort museum med en utställningen från tidiga 1900-talet med uppstoppade djur. Det var jätte coolt. Fyfan vi fick se insekter, fiskar, fåglar, oxar, björnar, lejon, giraffer, zebror, vildsvin, elefanter, fladdermöss, apor, älgar, hyenor, bältdjur och en f*cking blåval! Och fyfan, det var t.o.m två siamesiska tvilling bebisar i en glasburk! :O :O :O
Efter att vi gått på museumet så promenerade vi i slottskogen (det är alltså ingen skog utan en väldigt big och fin park) och kollade på sälar, pelikaner, en älg, hjortar och en påfågel. Den här gången levande. Vi gick och käkade mackor och sedan åkte vi med spårvagn till saltholmen och badade på ett nudisthavsbad, för damer alltså :p fast jag och mamma hade bikini. Vi badade i havet och solade ett tag, till på kvällen typ 5 eller 6. Vi gick och handlade grillad kyckling, skagenröra, tunnbröd och chips som vi tog och åt på gården på vandrarhemmet. Vi for till en klubb som heter kontiki där jag ville lyssna på dj med hiphop, RnB, house och boogie-woogie, men det kändes för pinsamt att gå in på en klubb med unga vuxna. Vi gick på jakt efter en ny klubb i stan, och kom till slut till en engelsk pub som hette notting hill :) Där vi satt utomhus, jag med en cola och mamma med en öl.

lördag:
På lördagen gick vi på röhnska museet med en designutställning. Det var fint, fast blåsan var en aning fylld så fick springa ner på toa hela tiden. Efter tre våningar med ny och gammal design gick vi och käkade på burger king, inte lika gott som max. Lol de har inte många max i göteborg, mest bara burger king och mcdonalds. Och jag köpte en asgrym gul stereoväska med riktiga högtalare i som man kan koppla ipoden till! :D Sedan vid eftermiddagen åkte vi till några kompisar som vi bodde hos de sista dagarna. De bor på en liten ö som heter brännön där det inte finns några bilar, bara cyklar. De hade blivit bjudna på fest hos sina grannar så vi fick följa med, det var rena rama dagiset där. Det var 30-åriga föräldrar med sina barn där. 

På kvällen innan jag och mamma somnat, 
frågar jag henne vad det kostar att adoptera. 
Hon svarar: jag vet inte, kanske kring 30.000, vadå blev du sugen när du såg de indiska barnen på festen? 
Då svarar jag: nej jag blev sugen när jag såg de blonda fula barnen xD

söndag:
Det var trött väder så jag jobbade lite på en egen koregrafi, och så promenerade vi tillsammans med Andrea på brännön. Och vi fikade vid hamnen, och letade lite efter snäckor. Senare mot dagen åkte vi till nå familjeunderhållning med våra kompisar; Deisy, hennes son Diego-Andrés, Deisys syster Andrea och hennes dotter Luna, Deisys och Andreas mamma som jag inte kommer ihåg vad hon hette. Och mormorns kompis dotter marie följde också med. + familjens hund. Alla pratade spanska, inklusive mamma så jag fick inte alltid vara med i samtalen. Anyway så åkte vi till andra ön där det var familjeunderhållning men det visade sig vara riktigt dött. Det var förvisso lite folk där med det var ett dansgolv tomt och på scenen spelade de dansbandsmusik, allt kändes svennebanigt och trist men mot kvällen då vi for hem såg vi på "kung-fu panda" den var faktiskt j*vligt kul. 

måndag:
Sista dagen i göteborg, vi åker med båten halv ett från ön till stan. Går lite på stan, och får se en spraykonstnär göra en tavla. När vi gick till tåget och lämnade göteborg var beräkningen klar; På fyra dagar i stan i göteborg såg jag 9 snygga killar. Det är 9 gånger mer snygga killar man ser i Luleå på ett år! 




RSS 2.0