sorry mohammed

Lördagen dåe, sett vråken spela mot sunderbyn och snackat med jennifer =) Sen åkt hem till sm och chillat och sett kniven i hjärtat med emmy. Käkat kebabpizza på diamant, egofotat lite pics @ my place, sedan sett mera kniven i hjärtat <3 Mike och Miriam är knasigt söta tillsammans! Sen sjöng jag och sm lite singstar, vi är ju grymma på att rappa yo! Och skype daah! Sov över hos sm och vi har idag träffat amanda ett tag på stan :)




h4h4h4 steffe ser lite mordisk ut i bakgrunden












p-p-ppparty!

I fredags var det ju som sagt partyyy hos hilmZ =) Det var f1; käkade tacos och chips, körde sanning eller konka, busplingade på alla våningar  i sådär 4 hus, sms roulette och lite kortspel :)









snodda bilder från ida.g's blogg -> www.idagabriielsson.blogg.se/ ;)

excuse my mood, my nigga, but i feel a bit decepticon.

Hej bloggen.

Humör: Trött
Musik: Dj spooky
Kläder: Happy people hood, cerise leggins från sommarn och tjocksockar!
Planer: Blogga om helgen, VILA, dans, göra sammanfattning i matte.






BLOG YA'LL LATER! ;)

...RUBRIKENSÄGERALLT

\o/

Reggae, ny och gammal hiphop och crazyy härligt dj:ing is what's going on!

Enur ft. Natasja
- Calabria 2007

Gyptian - Mama


Million Stylez - Me and you


Etana - Warrior love


Asher Roth - I love collage


Geto Boyz - G code


Dj spooky - Journey


Dj spooky - Mex black grass

20.51



Hej kitty! (Anne Frank style)

Idag
har jag gått på matteklubb, yep..i'm a nerd!
Seeen har jag gått på stan och köpt present till Hilma och ögonskugga från parelle till mig själv :)
NU ska jag måla fransk manikyr.
Senare ska jag se på voddler och käka walnötsglass.
Imorgon ska jag köpa världens snyggaste "happy people hood" och gå på HilmZ's party, yo!

P.S Don't stop 'til you get enough! D.S






IDAHO! LOOK OVER HERE! DON'T F*****G SCROLL DOWN!

Detta "inlägg" är dedikerat till idaho som tjötat om att jag ska lägga ut min spellista på min blogg, here u go bitch! <3 :)


file:///Users/peorask/Desktop/BAJITO%20%3bD.inetloc

stranger than fiction.

Heii bloggen, ni undrar ju såklart what's popping alba? nej det gör ni förmodligen inte..har ju inte såå glamorös vardag men jag känner mig ändå skyldig till att blogga fast att jag skulle behöva bloggpaus. Menmen det som händer är att jag har lånat "stranger than fiction" idag med skolan, något som jag tror hela min familj gillar för vi är en kulturell film! H4h4 skämtåsido det är en rolig dramakomedi med Will Ferrell och en rolig novell. Sen drog man helt spontant (varför skriver jag man?) till konsum och köpte f1 med grönsaker, sen gick jag hem och såg lite av "Slam" igen och fotade dessa bilder från datan på snyggingen som spelar huvudrollen. Sen gjorde man Wok med nudlar och sen dansträning :) Nu ska jag se på voddler igen! Ser fan på film i det varje kväll! Igår såg jag "Tsotsi" och började gråta.




het knarklangande poet/MC!

SLAM

åhh fyfaaaAAAAAAAAAAAAN så bra film! Har just sett "Slam" från 1998 i voddler, en utav de bästa filmerna jag sett! Kan inte göra en resention på den för jag fattar inte riktigt än vad den handlar om, men se den!!



måndag.

Yo folket :D Idag blev Hilma 15 år och jag har tiep skrikit ut att hon är kvinna, men seriöst man får göra asmånga saker när man fyllt 15 :O Gymma, se 15 årsfilmer, byxmynding, körkort på moppe. Själv ser jag mest fram emot att gymma. Är tiep taggad inför veckan av någon anledning, känns ju f1 :) Idag har man tagit itu med saker som att städa, rensa bort kläder och stuff, lämna igen böcker och så har jag gjort goda tunnbrödsrullar med philadelphia, renkött och ruccola. Och imorgon ska jag, hanna och amme leda matklubben och göra kyckliggratäng, gillar att leda and damn, I like chicken! :) Menmen nu ska man se någon film i voddler. Såg föresten en romantisk film igår i det, "Priceless"!

PEACE (R)

TOE-MAY-TOE



xD

Ying Yang twins - Wait (the whisper song)


Hej flickor och pojkar! H4h4 har ni märkt att jag skrivit 3 rubriker med mitt eget namn, man kanske borde börja prata i tredje person? Asså shiet jag nöter tiep Ying Yang twins.."Shake" och "Wait (the whisper song)", heter t.o.m Wait til you see my dick på msn ;s Idag har man bara chillat och dansat =)

vloggen ;*


street art med nellÿ a.k.a spinderkvinnan






måttsund och karlsvik, alba goes vietnamn.

Chacha! Hur mår ni alla? Vad har ni gjort idag? (like I care). Själv har jag åkt till måttsund med mami, jag var värsta crybabyn inte bokstavligt taligt men jag fällde ganska så många tårar av kylan. T1H1 nu ringde nelly, hon ska först komma till mig sen ska jag fara till henne, WOOHOO lixxom! ;D Nu DUSCHEN!

Ciara ft. Missy Elliott - Work



Daamn gurl! Ärligt..fan vad hot de dansar..och TÄNK om man hade ciaras booty :o


peace and love

Ja0 idag har jag ätit på T.A och myst hemma, ni vet bara datorn och jag <3 Nu ska jag möta några amigos som jag ska chilla med under kvällen :)



PEACE & LOVE !

fredag med 8B

T1H1 ja min filmfunktion på kameran har av någon mystisk anledning blivit konstig så när man filmar blir det utan ljud och snabbspolas så denna film på 20 sekunder tog egentligen 5 minuter att filma. Tycker det vart en häftig film iaf :)

 


ANOTHER EPIC FAIL



H4H4H4HH4 idag på franskan:

Kille utanför franskan sjunger: HALOOOOOoo
Alba: I CAN SEE YOUR HALOOOOO
Erik som inte hör att vi sjunger halo: HEJDÅ! :)

pretty hilarious! x)


-.-'

asså fan..fått mkt bra respons från "walk it out"...och 148 sidvisningar! -.-' Men något pinsamt eftersom jag inte blev nöjd med den. Har gjort den privat, men nu börjar jag om med nytt youtubekonto och har bestämt mig för att göra nya dans vids som jag kanske filmar utomhus till sommaren :) Så ja..det är inte sista gången ni ser mig shaka ;)

EPIC FAIL


http://kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5230082

Ett stort polispådrag samt polisens helikopter sattes in i sökandet efter mannen, som beskrivs som lång och smal. Han var iklädd militärbyxor och en beige jacka.

Hah4h4h4h4hh4h4hh4h4hh4h4hh4 jag dör! x'D 2 polisbilar 1 helikopter 1 pikétbuss, 2 nyhetsbilar och 1 ambulans kom och mötte fredrik och frågade om han rånat handlar'n idag för att han bar militärbyxor!!?




H4h4 fredde på stan samma dag x)

voddler!


gmorron! Nu ska man snart till idrotten, men man hinner ju med ett blogginlägg hära! Idag blir det matte/no klubb, sen ska jag se film med far på kronan och sen ska jag väl klaga på min kroppshållning också, som jag gjort under de senaste dagarna.  Anywaay blir lite smått ointressant inlägg dehära men något som är värt att nämna är att jag har skaffat voddler, woohoo! Som spotify fast med film ;) Och jag är jävligt sugen på att skaffa nagelförlängning!

 




:o

ASSÅ OMFBUDDHA! Kommentaren i "kissie ska få feta sillisar!!" :o

Personer som mig har en viss standard på folk och du är inte i närheten av min lista.

// Alexandra,Kissie


Vem det än var så var det lågt att säga att norrlänningar har låg standard! :o


time for...SUSHI!

förlåt för dålig uppdatering (hatar den meningen) men jag råkade somna klockan 7 igår ;) lol det var i försök att läsa en bok men då jag sträckte mig efter den så släckte jag lampan, vände mig och somnade och sov i 12-13 timmar, lite fail..nu är man iaf utvilad, och ska nu äta sushi och om ett tag gå på 2010's första dansträning! :D

Missy Elliott - Work it



Favorit låten i femman, kunde fan hela! ;d

So not albastyle!

Ja asså det nedre inlägget är bara för att jag är med i en tävling att vinna presentkort på bio av kissie men chansen är ju dock väldigt liten att jag vinner för det är 445 som tävlat.
Jag tiep:
YO HOE :D Nej men hei Kissie ;) Nu har jag lagt upp på min awsome blogg, inte lika awsome blogg som din med whatever ;) Jag tycker jag ska vinna presentkort för jag är från norrland.

Före att jag gått in på kissies blogg (so not albastyle) och tävlat så gick jag en stund med amsibamsi på stan :) Jag lånade en drömbok och en bok som heter "blatte betyder kompis" h4h4h4h4h4h4 som handlar om ungdomsspråk och amsi provade en skitsnÿgg brun skinnjacka!


3 bra saker med den här dagen:

Nelly och jag höll hand på rasten =)

När jag frågade isak om han tyckte kalle var tjock så svarade han "nej, han är bara mullig och därför retar jag han"

Jag, julia, renee och ida blev upptäckta av en lärare att snacka om ordet "fitta" på matten


jag och ammes reeboks i bakgrunden på stan idag


smågammal bild på mig och nellÿ






Kissie ska få feta sillisar!!

kissie kan jag få biokort? (a) <3

2KX summer

Har kollat in lite kläder på nätet, fan vad jag vill ha detta!























weak stupid bitch ass women







KLOKASTE människan jag nånsin hört! :O

btw, HOT!! Men det är inte därför jag kollar på hans vids.

life is precious


Igår var jag alltså hos mami och påbörjade två isskulturer som jag ska fortsätta med idag, det var f1 roligt att bygga dem! Sen gick jag till stan och hängde med sm och snackade om tunisien dit vi ska åka i sommar!!! Sedan gick vi till jennifer och sen gick jag, sm, jennifer och emmy hem till sm och satt lite vid omegle och sedan såg vi filmen "Precious", det var en utav de bästa filmerna jag sett! Sedan efteråt hängde jag hos jennifer ett tag med emmy och drog hem och nötte jaylove47's vids.

RZA - Bloody Samurai

chacha bloggeN!
Asså idag har jag läst om massa konstnärer och konstverk i skolan, det var intressant. Sen efter skolan drog vi till stan och sen hem till amme där vi kollade massa gammla bilder på ammes dator, h4h4 skicka bilderna när jag ritar på tavlan amme? (a) Well sen knallade vi till ica och köpte godis och ammes syster Sandra blev liiiiite sådär vansinnig när hon inte fick nå godis. Sen käkade vi tacos :) Och vid den tiden vi började se på disney channel "high school musical 2" så kom nelly, reneé och hilmz. H4H4 och sen såg vi Hannah Montana!! xD Anywaaay jag var där till 11 och sen kom jag hem och har jag gjort detta mästerverk i photoshop, jag tror det hade med nyfikenhet på hur jag skulle se ut som svart som jag började göra den här bilden. Tyckte den var riktigt cool! Ska sätta upp den i stan tror jag :)


vadå wigga? ;o




i don't want haribo, i want HARRY BRO!

ReggaelyssnarN här, lixxom hey ho let's fuck some bacon (som jag trodde benni sa idag) x)
iDag har jag skaffat prao på waynes coffee där jag och amme ska prao:a om nåra veckor, det blir f1! :) Sen har jag chillat balle och fastnat på en facebook grupp med crazy partypics och roliga logginlägg. Sen kom amanda till mig och vi skrattade åt någon random kille vi sökte på bilddagboken x'd Han var en hårdrocksAmir med blont långt rufs och hans kompis hade smörgula tänder. Sen drog vi till konsum och köpte godis. H4H4 jag bah: I don't want haribo, i want HARRY BRO!



T = Thank
G = God
I = It's
F = Friday
T = Tommorow









cause this is THRILLER!

Jag kommer ihåg i sommar så MJ dog och jag önskade att jag levt på 80-talet och var med och dansade i "Thriller". Det där var en aning random, men inte lika random som han som rappar och ser ut som brüno på youtube. H4H4 ja nu dillar jag. Men ja..idag har jag..fått panik över att hitta en praoplats.. eller njaa om man ligger i sängen med laptopen och suckar över att man måste hitta prao så kanske det inte räknas som panik. Käkat nudlar, pluggat engelska och SO...vilat..fan jag vilar nu för tiden..jag får tiep åldersnoja..nej egentligen inte..Sen gick jag på konsum som vanligt på kvällen och handlade och köpte choklad som jag brukar göra då jag får tråkigt. Hade som vanligt fobi för våldtäktsmän, jag trodde seriöst att jag skulle bli våldtagen...Jag borde gå i terapi...eller egentligen inte..Men nu är det färdigdillat! Det är scrubs vafan :)


Remember: DON'T SMOKE KIDS, SMOKE ABORRE!
(ännu en random sak jag skrev i min tecknade figurs pratbubbla på no:n idag)

ett inte-värt-att-läsa-inlägg hära.

Chacha bloggen! Igår var helt chill! Jag dansade, det var "varmt" ute, matten gick för en gång skull inte så trögt som det brukar, de la ut mina bilder på gatukonst.se och jag var allmänt glad :) Well anywaaay..jag sitter som vanligt med högtalarna och ska snart fixa mig och gå till skolan, efter skolan blir det väl att plugga och hitta någonstans att praoa. Okej det här var f1 tråkigt inlägg men whatevahhhh!

PEACE & LOVE BTW (R) /Bajito_N3RD_95

gatukonst.se :)

T1H1 mina bananbilder är med på gatukonst.se :D Jag känner mig tiep överlycklig! Kolla in och kommentera :) http://www.gatukonst.se/2010/01/11/banankonst/#more-5725

familjen flum

Hahahah vi är beest på att egofota i photo booth i min familj x)


papi


ss-s-s-ssister


H4H4H4HH4H4H4H4H4 Jag OSERIÖST för några år sedan x)

youtube is the shiet! =)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Y34h!..

Hallå där kött och blåbär! Okej jag vet sean banan was so 2009!
Anywaaay, igår var jag hos nellygirl och spelade lite cod med samälbwoi. Skicka vidsen nellÿ? =) Jag sov även över där och nelly vaknade tiep elva och började kasta kuddar på mig så att jag skulle vakna (det var skönt när hon kastade kuddar) och hon hann även duscha och chatta tills jag vaknade klockan ett. Åkte till samhället Luleå vid tre. Sedan käkade jag leverpalt hos mormor och fick se henne som ung i ett fotoalbum, och nu ska jag försöka framställa det här rätt så det inte verkar som att jag tänder på min mormor men hon såg...trevlig ut :) W3llw3ll sedan gick jag till sm och såg "A walk to remember" och "Year one" med jennifer och madde, det var ph1 nice :)

NU: Twin Peaks! ;'l

<3

Orkar inte blogga nu så här kommer en lista på låtar som jag nöter just nu =)

- Fabolous ft. Keri Hilson - Everything, everyday, everywhere

- Mike Jones - Mr. Jones

- Serani - Playing games

- Calvin Harris - I'm not alone

- Kevin Rudolf ft. Lil Wayne - Let it rock

- Lil Wayne - La La

- Sean Paul - Ever blazin

- Wiz Khalifa - Say yeah

- Wiz Khalifa - Youngin on his grind

- Wiz Khalifa - All in my blood (pittsburgh sound)

- Wiz Khalifa - Keep the conversation

- Wiz Khalifa - Stand up

- Ya Boy - The ghetto is me

- Wyclef Jean ft. Mary J. Blige - 911

- Jah Vinci - Watch your friends

- Elephant Man - Dance and sweep

- Prodigal Son - Head cyaan hot so

- Tarrus Riley - Start a new

- Estelle ft. Sean Paul - Come over

- Soulja Boy Tell`Em - Turn my swag on


AMIR MY LOVAAAH :*

Hej på dig Amir, vi tycker att du är awsome! :* Så vi har gjort en fin idolbild, bara till dig, för att visa vår eviga kärlek till dig och din blogg. Du och din blogg har hjälpt oss genom våra svåra tider här i livet, och vi skulle vilja tacka dig otroligt mycket! Vi vore tacksamma om du ville lägga ut våran bild på din blogg eftersom vi har lagt ner mycket tid på den. Men du måste ju inte om du inte vill såklart. Ha det bra, så kanske vi ses någon dag! :)

 Kram!<3 /Nelly och Alba



h4h4h4 asså ph1 oseriöst!


WIZ KHALIFA!!! <3

ASSÅÅEE DAAAAAAMN SÅ HEET! HAN ÄR BARA TILLFÄLLIGT, SEN NÄR KID CUDIS ALBUM KMR SÅ "HASTA LA VISTA BABY!".

 


Kid cudi - soundtrack 2 my life

daaamn har just sett pilotavsnittet av twin peaks och tänkt att jag ska se om serien men HELL NO! Vågade inte ens se klart avsnittet och när jag skulle gå till mitt rum blev jag plötsligt mörkrädd. Fifän vad scary den serien är. Men anywaaaaay idag har jag vaknat sent (as usual) och sen gått och simmat med mami och helt random insett att jag borde sluta dricka läsk, jag skulle kunna sagt chips och godis men jag måste ju vara realistiskt? Usch badhus är dock ... i dunno.. men jag hatar att tvingas se på kvinnors hängande rövar. Fan vad mycket man tänker medan man simmar, förutom att jag blev lite äcklad av gubben som simmade framför mig så tänkte jag på mig själv vilket gjorde att jag skrev inlägget nedan. I know lite pf12:igt men då fick ni iaf reda på lite mer personliga saker om mig. Jag var då pissigt deprimerad då jag tänkte på de sakerna jag inte gillar med mig själv (som inte nämndes i inlägget). Men sedan iaf så hyrde vi film som vi såg hos mormor. Sedan hem och blogga av sig.

Nu: SOVA!

-



10 f*cking truths 'bout me!

1. Jag har sviktande självförtroende och jag tänker på det varje dag

2. Mammor gillar mig

3. Jag har helt slutat tända på vita killar

4. Jag dansar när jag ska ta mig från punkt A till punkt B, på kvantum och i parkeringshus

5. Jag hatar när jag låter norrlänsk

6. Jag gillar att avslöja saker om mig själv på min blogg

7. När jag inte har lust att dansa blir jag oroad eller deprimerad

8. Jag är lat

9. Jag har ett hat/kärlek förhållande med min katt och mina duvor

10. Saker jag gillar med mig själv: Jag är rolig, cool, bästa musiksmaken, bra på att skriva, att jag är ovanligt fantasifull och tankspridd för att vara oxe, att jag lever i nuet (oftast) och jag har också börjat gilla att jag är kort =)


Vill inte skriva vad jag inte gillar med mig själv för då framstår jag som värsta crybabyn/no lifer ;)



sent nyårslöfte !

 

Jag har nu gjort en deal med mami att jag inte ska dricka läsk på ett år för pengar =) Vi får se om jag är stark nog att motstå men jag tror det. Och våga läska mig!! :@


AfricanoBoiShow




bananas!



min mammas och mosters idé =) har satt ut dessa bananer på lite olika ställen i stan, de kmr dock inte vara kvar imorgon ;(

sittin' on tha toilet


Hellu sistas and mistas :)

Okej det där buset jag och sm skulle göra igår funkande inte som planerat. Vi hade ju tänkt klä ut sm till en grudge och gå in på benjamins rum och skrämma skiten ur han när han satt vid datorn (som vi en gång gjort) men fan så var han tvungen att stå i köket och äta x( Next time! Sen spelade vi dj herå, pratade lite med bennis morbror, kollade made, snokade i deras kök, blev bjuden på kyckling, spelade mario, nötte 'sittin' on tha toilet' och drog till bussen. Sen på kvällen drog vi till vårt hemliga chillställe och sen till plannja. Fan jag satt ju mellan benny och emmy ström x'd Sen fotade vi oss med brandon mcknight..han hade pungsvett xd

Usch jag drömde att jag och hanna blev jagad av en jätte :/

15.48 -.-


I DON'T GET IT!!!!?

d-d-dddaaamn idag sov jag till tio i fyra, sen fick jag tiep panik och såg på fbook att nelly var i stan så jag drog bara över kläderna, sminkade mig och käkade två små hamburgare till frukost/lunch på max och gick hem till amme där då hon, nelly och erre var + en lillasyrra som ständigt upprepar sean banans repliker: 'rrruuumpaaa, kött fifän, jag är en man som älskar muus'. Vi drog och hyrde "17 again" på hemmakväll, sen hem till erre. Sen kom lellebwoii och bennihoe och var pixboxnördar medan vi åt middag och försökte komma på betydelsen av sarkasm. Sen såg vi då filmen och jag fattar inte att alla tycker att Zac Efron är så snygg?????? Sen när the bwoii and his hoe had left så körde vi lite sms roullette. Sen drog jag hem och såg scrubs med mor. Nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag och sm busa (6)

xD



HAHAHAHAHHAHA VET NI ATT DET FINNS ETT SLANG FÖR ATT BLI BLOCKAD FÖR EN GUACAMOLEDIPP ? x'D

Guac-blocked

When you're at a party and all you really want is to get some guacamole dip and chips, but one of your fellow party-goers is drunkingly blocking your path to the guac.

Sarah had gotten her drink and was ready to get some snacks, but unfortunately she was guac-blocked by Cody, who had moved between her and the food.

H4H4 jag har tråkigt ^^

I'm not alone

Vet inte om jag tycker låten är så jätte bra men fan vad snyggt de dansar!!


gäddvik/weeird dreams!

Igår var man alltså hos Ida i gäddvik med amme, leo, erre, nelly och benni + 3 hundar =) Vi tjillade och tjänade pengar h4h4 (intern humor). Och dunkade musik och åt chips och godis. Bilder finns på idas blogg ->
http://idagabriielsson.blogg.se/2010/january/-alla-gillar-bilder-bilder-bilder-bilder.html#comment

Ikväll ska jag till amanda och ha scrubs marathon ;D Men nu ska jag käka frukost, för jag vaknade ovanligt sent..

Mamma: (till nadia) Nu ska jag väcka henne
*öppnar dörren till hålan*
Jag: NEEEEEEEEEEEEEJ!!
Mamma: Men klockan är två
Jag: SO WHAAAAAAT?!

Jag hade f1 konstiga drömmar: Att jag knarkade en drog som hette mogwai, att polisen kom och jag lyckades komma undan och att jag lovade mig själv att aldrig mer ta den igen. Att jag kom till en musikstudio och så kommer missy elliott helt random fram och hon hade värsta tantfrisyren och hon var tjock igen. Och att jag badade i ett paradis med gröna växter hängande från en klippa med familjen Cettner och så frågade jag: Vart är viiii? Och så svarar de: Karlsviiik! Och att det var ngn dokusåpa och av ngn anledning var jag inblandad och de tävlande skulle åka tåg från luleå och alla 2 av 3 tävlande hoppade av tåget och jag såg det för jag stog vid loet. Och att jag var med i en maskeradtävling med en person i en stor mataffär och jag jobbade asmkt med en kostym och så användes den aldrig. Och att jag kissade utanför stugan.

VILL HA!!!

Xbox 360 Super Elite Inkl. COD: Modern Warfare 2 + Extra handkontroll

(>^^)> <(^^)> <(^^<)

chcha bloggen! no but seriosly gott nytt år alla! tvåtusentiooo lixx0m ;D Nyår var f1 trevligt igår! Chillade först hos mig med tjejerna, sen gick vi till exotic och käkade fan vad vi skämde ut oss med vår intern humor. Shiet bara för att jag sa att jag var sugen på anis, så trodde de att jag sa anus och folk började snegla lite. Och sen när jag sa "t1h1 sen ska vi till leo och spela cod! :D" så trodde de att jag sa kåt. Nä men det var trevligt, sen gick vi tillbaka hem till mig och åt violglass med bär och såg lite scrubs. Sen gick vi till leo där det var f1 med folk (bl.a min pappa och syster) men vi gick in på leos rum och spelade cod :D t1h1 nu är jag beroende! Vill ha xbox! :) Sedan 12 gick vi och såg fyrverkerierna i norra hamn. Sen dunkade vi musik hemma hos mig =)


@ exotic


jag tycker amme tog posandet mer seriöst än jag x)

RSS 2.0