Mini kawoulé


Har satt upp street art i kylan, snart väntar dansträning! life's goood.


MyHotComments.com


let's get high

MyHotComments.com

Dunkar music. Har idag varit med sm en kort stund, sen såg jag en film med josse som heter "allt för min syster" sen kom nelly också och då var det menat att de skulle se när jag pierca mig i ögonbrynet men de på aeon hade tydligen inte fått in läkstavar och ringar så det blir av på torsdag istället, jag är astaggad! :)


damn ;d

Chachaa. Idag har man varit på stan med amme och nelly, hängde tiep på tasty :) Sen stack jag hem till Nelly och åt middag där (h4h4 jag har märkt att jag äter hos familjen cettner jävligt ofta, alltid lika gott och trevligt!). Sen åkte vi in till stan till hemmakväll där vi mötte amme, fast vi hyrde inget utan gick hem till amme och bara chillade TOTALT och jag och nelly ska kanske pierca oss!! Jag i ögonbrynet och hon i läppen :D t1h1 jag och papi ska iaf in på aeon imorgon och snacka lite om priser och eventuellt boka tid :)









hiss&diss

Hey betches! Varit lite på stan med nåra tjejer =) Sen sysslat med min nya hobby: bada, så jävla härligt att bara få ta ett hett bad och bara ligga och tänka. Anyway väntar på att amanda ska ringa mej så ska vi förhoppningsvis hitta på något ikväll =) Men tänkte medans göra en hiss och diss lista, h4h4 ja det känns lite f12igt men whatevah, whatevah i do what i want!

HISS:



  • K'naan, hot and talented!

  • TE!

  • Spelet JUMP på onemorelevel.com x)

  • Ny säsong av Americas best dance crew snart!

DISS:


  • Kyla, tänker inte dissa Luleå för Luleå hade varit chiLL om det var liite varmare.

  • Erika som får åka till göteborg, jävla lyllo! H4h4 nä men ha det bra! =)

  • Kmr inte kunna se på voddler till 8 Mars då det kmr vara uppdaterat.







township funk

Jobbat på bildspelet idag på skolan men till mestadels chillat balle. Drog hem och har tränat på motioncykeln och gjort sit ups och armhävningar och allt, javet jag är spänstig! Ritat lite i photohop också, h1h1 aja ska se scrubs nu och på en timme gå till skolan.









frog conversation

aamanda-o,'- . säger: Hello Human

DJ mujava - township funk säger: hello frog

aamanda-o,'- . säger: I have a new frog-mobile

DJ mujava - township funk säger: is it green?

aamanda-o,'- . säger: no, pink

DJ mujava - township funk säger: that was my second thought.....i like pink..it's pinky!

aamanda-o,'- . säger: sony ericsson w595, we frogs like 'em too

DJ mujava - township funk säger: so..frog..what have u been up to?

aamanda-o,'- . säger: chillin', killin', whatched lost in 5½ hours, and you .. human?

DJ mujava - township funk säger: that's many hours froggy! .. what have i been up to? .. well just chillin' in the big
city

aamanda-o,'- . säger: when i think about it, i've watched it from 13-19.. but i did talk to my granny 35 minutes.. and for some minutes i was on the toilet so i don't know how much time i've spent on lost today.. at least 5

aamanda-o,'- . säger: so human.. are you also sick?

DJ mujava - township funk säger: how do frogs poo? ..no frog..i'm healthy as a cup of coffeea

amanda-o,'- . säger: we push the poo out of our buts? how do you think?!

DJ mujava - township funk säger: lol.. I just got a picture in my head of you as a tiny frog pushing your tiny shit in the toilet

DJ mujava - township funk säger: i mean..you reeeally push

DJ mujava - township funk säger: like you are having a baby

aamanda-o,'- . säger: yeah and my face would be all sweaty..

DJ mujava - township funk säger: yeah, hihaha

DJ mujava - township funk säger: and then you would sing "sittin' on tha toilet"

DJ mujava - township funk säger: http://www.youtube.com/watch?v=BYW6C44zo24

aamanda-o,'- . säger: and then i would do double hake and have a bandana on my head..

aamanda-o,'- . säger: HOW awesome wouldnt that be dude?!

DJ mujava - township funk säger: like a fat PJ or something

aamanda-o,'- . säger: and i would be green

aamanda-o,'- . säger: tiny

aamanda-o,'- . säger: yeah that sounds good to me

DJ mujava - township funk säger: we 'gon have to transform u, amanda-o

aamanda-o,'- . säger: and i would be famous, everybody should be like: hmm yeah.. there is that frog who sings
sittin on tha toilet, and shitting out TINY pieces of shit in the toilet, OMG i just gotta take a picture of me and her!!

aamanda-o,'- . säger: and i would be like; DON'T TOUCH ME I HAVE DIABETES

aamanda-o,'- . säger: no just kidding

aamanda-o,'- . säger: i would be like "rabbit"

DJ mujava - township funk säger: you'd be like: inga atografer

aamanda-o,'- . säger: yeah

aamanda-o,'- . säger: omg man.. i gotta transform me to a fucking frog dude!

DJ mujava - township funk säger: and you would have your own perfume like: get the sence of frog, cause you're worth it!

trashy alba.

h4h4 det här väl "after shot" efter the performance, det är liiiiiite svårt att tvätta bort färgen färgerna, så jag ska ta ett bad tänkte bara visa hur OTROLIGT trashy, slampig och smutsig jag ser ut nu efter att försökt tvätta bort i handfatet.





lodiZ art :D



Coupé-decalé

H3y fellas! Har varit hemma och sjukat idag men jag kommer till skolan imorgon. Har iaf pluggat engelska, ätit från dagobert och nött lite dansvids. Ikväll ska jag se "spanglish" men nu ska jag plugga mera engelska -.- Bjuder på dessa dansvids :)





Alba Bajito musiC



GR888888 Bajito music!


file:///Users/peorask/Desktop/Alba%20Bajito%20musiC.inetloc

Bäst i Sverige

Hey ppl! Har inte orkat blogga idag men här kommer iaf ett till ganska meningslöst inlägg för er att läsa igenom halvsnabbt och sen glömma för all evighet. Har iaf sett filmen "bäst i sverige" både igår och idag, är kär i scenen då Marcello och Fatima dansar magdans i vardagsrummet till "mon amour" <3 H4h4 har addat han som spelar Marcello på fbook.


I can't wait

Mitt spotify funkar inte så youtube blev min räddning, har suttit och lyssnat på akon. Har kommit på att "I can't wait" är min favoritlåt av han. Anyway jag känner hur alla bara tar fram sin carebox men jag är sjuk, smått uttråkad och måste blogga om något. Har ätit sushi och gjort efterrätt med avokado, turkisk yoghurt och valnötter. Nu ska jag ta ett h1 bad och sen se film i voddler (som vanligt dåråe).


long vs. short

<-Shiet vad långt hår jag haft! :O

 

 

Ska spara ut igen =)

 

 

 


anden i glaset

Ombuddha, fick just en uppenbarelse. fast den är hemlig. nu blev jag tiep lycklig, känns som att jag inte har så många hemligheter men nu har jag en iaf :') Eller egentligen har jag många, fast de är inte tydliga.

Wellwell anywaaaay, igår gick man sista dagen på prao och jag och amme drack smaksatt caffe latte, blev speedade och vred på bubbelplast och sa shazim till varandra 24/7. Jag tiep: amme, nu har du ett val..antingen att jag börjar kalla dig Shazim eller att Shazim får betyda okej. Hon bah: OKEJ!!
Så ja..om jag skriver shazim så vet ni nu vad det betyder. (jävligt fult egentligen men ordet smakar bra i munnen).
Efteråt fick vi en avskedskram av de som jobbade där. Och efter det var jag med sm och jennifer ett litet tag. Stack hem och snackade i skype, blev så sjukt powned av jonte och fredde som lurade mig med en arnold swarsneger (stavning?) röst från en hemsida och en kninnoröst som sa att jag gjort ngt fel på skype och att de hade dragit bort pengar från min mobil, jag bah: "skojar du? skojar du? SKOJAR DU?...asså skojar du?". H4h4 sen började de asgarva och la sig på golvet, och efter några långa sekunder fattade jag xD kinda' epic det var! 
Sen stack jag till Nelly och vi satt och myste i hallen med toffe a.k.a slickarN (hans porrnamn). Sen drog vi till tvättstugan med Hanna, Hugo, Samuel, My och Ida-Maria och körde anden i glaset, det var fett kul! Fifan vad jag garva när Nelly frågade anden vem jag dansade med på senaste uh-discot och anden skrev "Mohammed", jag tiep dog x'D H4H4 och så frågade jag vad som hade hänt om jag farit på sdol-discot och så svarade den: "REDO", man bah Jahaa. Det var iaf fett roligt och så visste han våra namn. Sen bakade jag och nelly kladdkaka och jag sov över där.

Idag blev jag hämtad kring 12 och då åkte jag och far min på myrorna där jag stötte på erre =) Och så fick jag en tröja. Sedan hämtade vi våra indiska gudar på diamant (pappa samlar på indiska gudar) och nu är man hemma och skriver ett ganska så långt blogginlägg. Ska idag ta och se klart "Caramel" på voddler, en romantisk film om en salong i Beirut. Plugga lite engelska och bara ta det lungt hemma, känner mig något harmonisk trots att jag bor i Luleå.


less.

Sitter här och lyssnar på värsta fina låten som får en att vilja rymma iväg, vill åka till göteborg saknar det så jävla mycket! Och syrran! Så jävla less på Luleå just nu. Less på skolan, less på att vara deprimerad, less på att jag aldrig har tid och/eller orkar dansa.

ny artikel =)

t1h1, nu har jag en tredje artikel på gatukonst.se med lite stickningar och sprejjande i snön, kanske har ni redan sett det på bloggen men gå gärna in och kommentera om ni känner för det =)

http://www.gatukonst.se/2010/02/18/afr-0-harjar-vidare/

I'm only konna brekk, brekk, brekk, brekk, brekk ya hatt



Idag, tredje dagen på Wayne's har jag och Amme fått cutta upp mat och diska. H4h4 efter att vi ätit på dagobert (med erika, ida.g, hanna och hilma) så fick jag "Break your heart" på huvudet och sjöng den och dansade till den à la bollywood i diskrummet till stor del av arbetsdagen. Det går ungefär så här "I'm only konna brekk, brekk, brekk, brekk, brekk ya hatt". Gjorde också eget kaffe som jag drack..yuck!
OCH!! Jag råkade servera fel till en påtänd ligist som satte sin mat i sin kasse och stack! Fast han var väl hungrig :(
..OCH!! En äldre man kom fram till mig på Wayne's och började prata om fastan, jag bara stog där och nickade och sa "jaha!".

Efter praoen har jag varit med Amanda.R, hade så jävla trevligt och det var så länge sen jag träffat henne :') Vi chillade och snackade på hos amanda, sen köpte vi fika och såg på "the hills" hos mig :) ASSÅ AMANDA GILLAR HEIDI OCH SPENCER! :O Vet inte vad ni tycker men själv tycker jag att dem är ju dem jobbigaste i serien. WHITNEY antagligen! Vem tycker ni bäst om i The Hills? (okej jag vet att ni inte kmr svara och kommentera, för mina läsare..är lite pussies, förlåt jag älskar er men ja..) H4h4 sen fick vi panikångest eller nå och började träna på motionscykeln och googlade på fetma.


Sen har jag varit på dansträning, den var jävligt rolig idag och jag var pigg tack vare att amme tvingat mig i säng igår och kanske för att jag var speedad på kaffe ;p

Nu ska jag fortsätta se på "de halvt dolda" på voddler =)



PEACE!



-

okej, jag känner att jag bloggar för lite. Men whatevah, whatevah i do what i want!
Hinner iaf inte blogga nu, ska och dansa och ska få se hilmas nyklippta sidecut :)

Här är iaf jag just nu, tjockad på de 3 bakelser jag ätit idag ;/ Och resten är väl typiskt gustav tecknande.


Jag vill ha en bror :'(

Shue. Har varit trött, seg och bitter idag så Amme fick lite damp på mig och började prata med sig själv xP Vi städade och diskade, det var lite tråk men sen kmr ju alltid belöningen = fika. Idag blev det hallonpaj och Chai Latte *Kissie röst*. Har för ett tag sedan sett första avsnittet av "de halvt dolda" på voddler och nu ska jag se andra, så jävla grym serie! Asså har ni tänkt på en sak? Svensk tv är ju sämst, am I right? Liksom vem vill se Färjan, Arlanda, Bygglov och det där städprogrammet med de där två tanterna. MEN svenska drama-serier är typ dem bästa EVER! Eller vad tycker ni? (okej jag vet att ni inte kmr svara och kommentera, för mina läsare..är lite pussies, förlåt jag älskar er men ja..)




BTW!! Jag drömde att Marcus var min bror och så kramade jag han en lång broderlig kram och så frågade han varför jag kramade han (utan att ha en så dryg marcus röst) och så svarade jag: för att jag ville. (utan min dryga alba röst).

Jag önskar att jag hade en bror :'(
Ingen diss till min syrra, hon älskar jag men tänk om jag och Nadia hade en as ball storebror eller gullig lillebror :')



vad glor du på ? har du aldrig sett en praktikant förut?



Första arbetsdagen på Wayne's avklarad. Det var roligt! Vi fick göra mackor och toasts, värma de, servera och diska en hel del, fast det var chill bara att diska :) Sen fick vi äta lunch där, vi provade toasts det var gott! Sen fick vi även fika dära, kladdkaka, cheesecake och hallonsmoothie, yummie.
Klockan 3 slutade min och Ammes arbetsdag och då gick vi och hälsade på ida.g på ericsson's och lelle och jesper på hemmakväll. Sedan gick vi hem till mig och chattade i omegle och fingervirkade h4h4 x) + Spotify ofc! Sedan gick vi och satt upp fingervirkningarna som bildade bindesstrecket och nollan i AFR-0.



Imorgon väntar en ny arbetsdag, så jävla taggad inför att diska h4h4 ;D
Ska käka lunch på dagobert också med resten av praktikanterna som jobbar i stan :)

PEAAACE! (R)


off to prao :)

Chachaaa! Nu ska man snart börja dra sig mot Wayne's Coffee i Strand där jag och Amme ska prao:a under veckan, f1 najjzz ;D

snow art :)







h3h3 skrev "HEJ ERRE!" utanför erikas hus också x)

t1h1

Varit på dans, det var rätt kul fast var något trött. Nu blir det duschen, sen ska jag leta reda på några sprayburkar i källaren som mamma har (h4h4 min mamma är värsta graffaren!) sen ska jag ut och skriva något i snön :) Ikväll ska jag se Motown versionen av trollkarlen från oz "The Wiz" med michael jackson när han var ung. Aja, C ya'll later bitches <3

tjockt!

T1H1 Alla hjärtans dag idag :) Har sett vråken spela mot Bergviken på morgonen sen gick jag och sm lite på stan och sen gick vi hem till Lelle och spelade cod och bakade chokladrutor med chokladsås, geisha och lingon, f1 tjockt gott! Sedan har jag ätit hos grandmaa och på en timme ska jag på dans :)








"Farsan" :)



Det var svin härligt att åka slalom! Ikväll ska jag och mami se "Farsan" :D

måttsund =)

AAAhh helg och solsken, så jävla skönt! :) Idag ska jag och mor min åka till måttsund och åka slalom =)

blog ya'll later!

gonatt!

Orkar inte blogga så himla mkt nu för jag är jävligt trött och vill bara sovaaa. Jag har iaf stuckit till Nelly efter skolan och chillat sen har vi sett skräckfilm (Quarantine)  hos Amme med Ida, Hanna och Renee =)

Lite bilder från dagen dårå.


handmålning jag gjorde på mig själv.


nelly och amme <3


Renee och Ida <3


Fredde xD

bajzz.

SHue bitches! :D
Har varit ute på prommis med nelly och en hund som kallas TOFF3 :) Ikvell blire' SKRÄCKFILM hos Ams1!


virkning yao.

 

virkning /AFR-0

Har verkligen inget att blogga om..like 4 real!..



 


MaNN in tha mirr'a


Gick ju skit på kemiprovet men det var jag ju inställd på, screw NO! Bild is the shiet!
Anyway låter helt underutbildad/IQ befriad men No är inte min grejj och Markus gör reklam för NV linjen men Estet ska det va'! Har varit helt deprimerad idag och tänkt på vilka vänner som står mig närmast mig och shit..grymt jobbigt att få sånt på tankarna. Sedan har man även övat upp en reggae röst som jag ska använda när jag, Idaho och Renä ska spela "Man in the mirror" à la reggae på musiken, så jävla roligt det kmr låta! x)
Tv-Terapi, sen dans som fick mig på humör igen :)

NU: dusch, plugg, kanske sätta upp en virkning jag gjort, sängeeen! <3

.

Gyptian - Mama

 

 

Queen Ifrica - Daddy


climbing mount everest!

chachaa bloggen! Nu sitter väl ganska många och pluggar kemi inför prov imorgon och det borde väl jag också ha gjort men jag liksom "glömde" att ta hem boken. Menmen jag har varit på ett litet äventyr och satt upp min blåa stickning på en stolpe utanför östra skolan, det var värsta golden oppertunity för den var omringad av en snöhög så jag kunde klättra upp och sätta den så den är över 2 meter högt upp och när snön smälter kmr den bli helt oåtkomling att ta ner, mohahah ;D





PEACE! /AFR-0




*stickar*

Det nya street art projektet blir stickning runt stolpe =) Har stickat som en slav och nu ska jag återgå till det.


eftersökes look-alike


åååh jag vill ju hitta en kändis look-alike att ha som profilbild på fbook som min pappa och syrra gjort men jag hittar ju ingen som är lik mej ;( Det är tiep dagens i-landsproblem!



y34h bwoiiiiiii!!! ;D

Nu har jag fått min egna lilla artikel igen på gatukonst.se, jag blir så lycklig! (a)

http://www.gatukonst.se/2010/02/07/toalettkonst/#more-6261

sunday shuffle

 

Sett "the royal tenenbaums" om en lite fucked up familj, den är bra!

Lärt mig ett melbourne shuffle steg med mamma!

Dansträning med ida, lagomt tempo (y)

Satt upp ett hjärta på trafikljus!

Msn, fbook, spotify.

Nu: Duscha


saturday shakin' :)


snodd bild från sabinas blogg -> www.ssabinao.blogg.se/ :)

Uh-disco igår med Erika, Nelly, Sabina och Ida.G! Först förfest hos erre med film (djungel george) och middag :) Sen disco i fyra timmar med lite strul, droppin' och bootyshakin'..h3h3... Sen efterfest hos erre, vi var tiep rätt döda. Sedan sov vi sött och idag har vi sett "hoppa högst", värsta gangsterfilmen! btw, har någon bilder från igår? :)

Idag ska relaxa totalt, kanske se lite på film eller tv och sen har jag dansträning ikv!!! :D

friday foshofosho!

Fredag dårå =) Har varit med josse, sm och julia efter skolan och gått på stan och chillat hemma hos mig =) Sen har jag käkat nudlar och sett mad tv (det är tiep medelmåttigt kul/tråkigt) och gjort ny header som ni kanske märkt, inte världens snyggaste dårå men hyffsad! Mamma som är värsta partypinglan kom hem tidigt vid 9 och då har vi sett "De vuxna/les grand personnes" som är ett fransk svenskt drama med björn gustavsson, började sakna gbg när jag såg den ;( Äh! Sängen kallar och imorgon blir det UH-disco! :D


gunatt kött och blåbär!

Thursday's toilet art.

Street art jag gjort idag på skolan =) Utan tagg den här gången ;p



den trötta.


den söta.


den galna.


den dryga.

Valentine's day.

Vill se! Bara kända skådespelare...och taylor swift..
Queen Latifah, Topher Grace (Eric i that 70's show) och Ashton Kutcher FTW!


wuddup wednesday?

Börjar bli en aning less på min header och jag antar att ni också är det så jag får ta och göra en ny till helgen purhaps. Btw, min plan för helgen är att göra champurrado, en mexikansk chokladdryck. yummie.

ANYWAAAAAAY, COMO ESTAS? =))
Idag blev Erika KVINNA!! h1h1 jag ska skriva på bloggen varje gång en kvinna föds, so prepare to be born gurls! Menmen efter skolan har jag och mor min gått på stan och köpt ett par Nike Air Max 90 och gråa jeansleggins, kul att bli lite bortskämd då och då :) Sen käkade vi på Sub & CO, det var f1! Ska äta där fler gånger. Gick hem och vilade och gonade i värmen, så jävla skönt. Lite KiD CuDi style actully = Sova på eftermiddagen och vara uppe sent på kvällen. Dans 19.30 i mina gyllene skor! Efter dansen gick jag till parkeringshuset en sväng och dansade, till en trapp en sväng och dansade, och på några gator en sväng och dansade så ni kan ju fatta att det tog ganska lång tid för mig att komma hem från dansen ;p Nu har jag pluggat, kollat facebook och snart gjort klart detta blogginlägg.

Nu ska jag ta mig ett glas vatten och läsa en bok om street art i sverige som jag har fått låna av benny =)

Testicle tuesday.

Hkk idag, var med JesperM och Kristoffer. Jesper är lika envis och tar lika stor ledarroll som mig, eller han tar lite mer...I mean there's a reason why they call him diplomat at gym class xD Trodde först inte att det skulle funka..men det gjorde det! Sen på lunchen lurade vi Nelly att hon hade sylt i ansiktet vilket ledde till att hon skrev en deppig låt med gitarr om hur vi sa att hon hade sylt i sitt ansikte x) Wellwell efter skolan har jag läst en engelsk bok, det kapitlet var ganskaa så porrigt men har lärt mig många nya ord h4h4h4h =) Här är några av de mysiga ord jag lärt mig:

Smeared - Insmörjad
Railing - Stång
Squat - Huka sig ned
Copulate - Ha samlag
Scrotum - Testikel
Snap - Nafsa


Efter det så har jag gått på stan en liten stund och lagt undan ett par AWSOMEEE Nike air skor på Zotano. Men nu ringde min mommo och tjöta på att jag skulle laga mat till mor min, so i might as well do that!



Förhoppningsvis mina! <3

monday misses.


Hejhej nu har man flyttat till mor min! (lol "mor min" sa alltid lelle-fru om ni kmr ihåg han, den där udda mystiska personen på pix som skrev MASSA udda saker, iaf till mig). Anyway idag har man gittat till korridoren med idaho och renee och haft ett matteprov i procent, det gick som vanligt bra ;) Sen har jag, sm och josse käkat glass, sett på tv och photoboothat hemma hos mig :D Pluggat lite pop & rock historia (Banders röst)  = Sett intervjuer med kid cudi på ytube, ganskaa så chiLL! Sen har jag chillat hemma hos amanda, och vi har sminkat varandra h4h4 :) Kolla vad rockigt jag sminkade blondinen! Syns inte så bra på bilden, men f1 vad coolt det blev!

dissa mig.




RSS 2.0