H4H4H xd

H4H4 idag hade nellys lillebror Samuel skickat ett busigt sms till min mamma där det stod: Hej. jag gillar korv. Och sen hade nellys pappa ringt min mamma och bett om förlåtelse x'D H4H4HH4

Helgen =)

I lördags var jag med julia och sm på stan hela daN och träffade benjamin en liten stund. Vi spelade lite på game, gick lite på musikaffären (4sound?) och smakade smakprov på marsipangrisar phett många ggr ;) Sen drog vi til max med leo, nino, benjamin, steffe, jake och johan och fifan jag smakade ngn häxdryck de blandat ihop xd Sen drog julia. Och jag och sm gick till game igen, h4h4 vi brukar tiep hänga där :) Sen lekte vi counter-strike i parkeringshuset på kh :D hahhah vi luftsköt på folk med olika vapen. Vi var lite hos mig. Sen kom alasjärto och vi hyrde film, cheerleadingfilm: bring it on (3?) haha den var ju phett bra! Massa snygga och coola latina girls som lär upp nå vita snobbar att dansa cheerleading. Fast vi såg den inte på dirr utan gick hem och tiggde lite pengar av min mamma, drog till uh och tog bussen till bergviksgården och var där nåra min sen åkte vi tillbaka, var mera på uh och snacka (snygga killar där!), köpte cheeseballs och barbeque chips, såg film och sov och alasjärto åkte hem mitt i natten för att hon hade ont i lilla magen ;(



Söndagen dårå. Jag och sm vaknade och halvsov och började undra var julia var xd Sen ringde amanda och var social med oss på telefon :) Vi segade lite, åt frukost med min mamma och sm fick skrattanfall åt en bild på min mamma och min katt hahahah xD Vi gick till sm en stund och lyssnade på lugna favoriter och jag spelade farmville medan sm fixade sig. Mötte amanda i stan och vi gick till en tomte i shopping;

Tomte: Vad heter du?
Jag: Alba
Tomte: Alva?
Jag: ALBA!
Tomte: Ja vad önskar du dig då?
Jag: KEBAB!
Tomte: Jaha en måltid alltså.

HAHAH ;) Sedan gick vi och käkade kebab, så PHETT GOTT! Smedjan, hängde där ett tag och sedan gick vi till vårt hemliga ställe och körde sanning eller konka och snackade. Sedan gick sm hem, och jag och amanda gick en kortis hem till mig, träffade jb, vitte och oscar, sen hem till amanda en kortis och sedan gick jag på dans. Pratade som vanligt med Hilma efter dansen, vi pratar alltid om djupa saker! Sen gick jag hem och chattade och nu ska jag mysa med mamma och se "troja" på tv =)

fbook biatch

Alba Rask skaffa blogg!

Karl Hansson
Karl Hansson
NEVHA!

Alba Rask
Alba Rask
fuk u!

Karl Hansson
Karl Hansson
Mens ? >:O

Alba Rask
Alba Rask
NEJ :D \o/

Karl Hansson
Karl Hansson
okej det var elakt jag ar nu din slav i 2minuter

Alba Rask
Alba Rask
skriv på fbook att du är en n00b!? :D

Karl Hansson
Karl Hansson
1 min kvar av dit hitler ledarskap!

Alba Rask
Alba Rask
skaffa en blogg (a) ? :D

Karl Hansson
Karl Hansson
det har gåt over 2min nu sorry ;D

Karl Hansson
Karl Hansson
g2g ciao

Alba Rask
Alba Rask
fanfanfan

första ggn jag haft en "bitch" :D


knocked up

 

Jag, julia, nelly och leo har sett knocked up =)

 


Pet shop boys - Love etc.

Ja0 nu har jag varit med sm :) vi var en kortis på stan, sen drog vi till sunderby sjukhus (h3h3 igen xP) och röntagade sm's tumme. Medan vi väntade läste Sm Nalle Puh x) h4h4 bäst! Sen åkte vi buss hem..fel buss ;p men som tur var löste det sig!

Snart sushi och ikv blir det filmkväll med kompisar hemma hos mig =)

shteek!

Har just kommit hem från att sovit över på skolan, det var phett nice! Körde shtekar disco hela kvällen ;) Phett med stekarmoves, tåg, limbo, battles, tunaktunak dans, drop och jumps :D Sen gick vi och la oss i värsta spoonen på 12 pers, slog snickers lite. På morgonen blev vi väkta av att de andra kom in och spelade trumpet ;@ Chips och godis te frukost. Sen var vi tvungna att servera glögg till småbarn och föräldrar, fast jag, nellÿ och ejika shtekte mest vid brasan jao =)

 

 

Fredde och Leo kör shtekarmoves till "håll upp händerna för stureplan". Senare på kvällen körde tiep alla så! :))

 

sötjulia! =)


Y3Y!

Y3Y!
  • Känns som att jag har lyckats få några tjejer i klassen säga mhm! Och t.o.m killarna gör *snap* (dock inte så snyggt *host* kalle) :)
  • Jag orkade se scrubs igår! slutade halv ett, men so worth it!
  • Drogar musik ist för att gå på matteklubb :)

i-landsproblem

Omfbuddha jag vet inte om jag orkar se scrubs ikväll ;o En timme kvar..! Det handlar väl om att prioritera sömn eller scrubs? ...SCRUBS! ;D Äh fan, ska ta världens längsta bad sen uppleva kvällens högpunkt.


orka vara söt

Cya n00bs <3

12 inch

Blev rätt lyckat ändå med bakgrundsbilden! Ska ta och fixa header m.m när jag får tid och inspiration. Anywaaaaaay vad har hänt idag? (senil) På musiken satte Fredde på "bitch suck my 12 inch" och vår "praktikanten jerry" vikarie slog av, men sen bad vi henne slå på den igen och alla gjorde typ dubbel stekar kraft, också började hon omedvetet digga och gjorde också dubbel stekar kraft, hahah phett roligt var det! Resten av skoldagen ganska trååk. Sen efter skolan drog massa tjejer and a few bois till stan och jag och nelly käkade pommes frittes :D Och så köpte vi phett med godis 'te imorgon då vi ska sova över på skolan :D Åh det ska bli kuul! Leka ghostbusters, käka kebab, disco, se film, käka godis, mysa, filma massa vids :)

pics =)


tisdaaaaag..

Mamma reste iväg tiep halv 5 imorse så katten dampa lös så jag kunde inte sova :/ sCH00l. På matklubben lagade vi guizemo eller nåt = japanska piroger, phhheeeett gott! Sen gick jag på biblioteket och lånade en bok, duktig jag är. Räknade ut på min mobil att jag skulle få läsa 10 sidor varje dag för att läsa ut den på 2 månader, jag tror inte att det kommer funka så bra i och med att jag aldrig läser. Sen gick jag på bongokurs. En halvtimmes lektion bara jag, och sen fick jag testa trumma medan de dansade (afrikansk dans) i en timme :) Nu är det ugly betty, sen dh, köpa nå på konsum, homework och kanske scrubs =)

pppush me, and then just ttouch me, so i can get my satisfaction


måndaaaaag..

Som alla måndagar ska jag dejta soffan och kolla på tv6. Har just sett two and half men och satt och smålett, snart blir det weeds och sen scrubs :) Idag har jag, nellÿ och ejiika drivit med amme hela dagen, h4h4 stackarn ;) Efter skolan blev det depp då jag insåg att jag behövde plugga, fast det blev att jag somnade och sov till sju och sedan spelade farmville (uppe i level 33 nu!) och plugg i nåra min.

Bongo imorgon! YIPPE KI-YAY MF!

Kändisar utan smink

 



Taking the stage


Såg taking the stage igår, åhh det är typ anpassat för mig: hiphop dans, hot boys and beautiful girls och romantik :)) Me like!



Kommentera vem ni tkr är snyggast, Tyler eller Malik?








2012

 

 

Tja det blev att se 2012 på bio med julia, steffe, jake och sm =) Den var skiitbra satt och gapade under alla actionscener. 4 real den var läskig och man kunde leva med sig i den skit mkt. Och så var den rolig på vissa ställen (y)

 

 


 


idag =)

Nu: Kalas + Tårta hos kusin
Sen: Vara med sm :))
Senare: Who knows?
Ännu senare: Farmville

Teddybears STHLM - Cobrastyle

åh gosh spenderade tiep två timmar igår på att göra ett fbook quiz om vår klass, sen vid halv 2 då jag skulle publicera det funkade det inte. it sucks!
Så jag glömde blogga om fredagens händelser, så jag gör det nu. Jag gick på stan med sm och träffade benjamin :) vi gick lite på happy people sen gick vi och åt på sm's mammas jobb. Sen skulle vi gå till steffe men han skulle på träning så vi tog bussen hem till benjamin på berget och satt vid datorn, lyssnade på musik, sm plattade benjamins hår hahaha x') och jag tecknade en pizzaman i hans ritblock. Sen vid 6 tog jag och sm bussen till stan och såg på plannja med felicia, jake och steffe. Och vi tiep bad nå p12or skrika kebab när det var tyst och lacka bilen, hahahha joshuas min x'D



Jag = JD idag


Idag i skolan har jag känt mig lite som JD, har haft 3 sjuka random fantasier. Den första fick jag på första lektionen, brast ut i skratt och satt där och skrattade för mig själv. Det var ngt om nå sambatåg, lite svårt att förklara så jag skiter i det. Den andra var på fiket, fastnade med blicken på karlos och timsu som köpte fika, de hade rätt matchande färgglada kläder. Först fantiserade jag att de var Super mario och Luigi, sen att de var med i en dressman reklam för herrkläder fast de drack saft samtidigt, så det blev ironiskt så jag börja skratta igen. Tredje ggn i biblioteket på en föreläsning då han som föreläsde ritade upp 3 gubbar som jag började fantisera om att de steppade. Det var sick! Förutom att jag var lite JD idag så kände jag mig lite som Diva som gjorde *snap* hela tiden och vickade på huvudet och sa mhmmm!

MENSDUVA!! :@

Idag har jag chattat phett mkt med noobathan om farmville ;p han är min lärjunge tiep x) OCH MIN FÅGEL FOGEL HAR TYP MENS!!! :@ Skrek just fuck you till han men han whinar fortfarande. Nu bestämde han sig för att ta lite egobilder i photo booth.


nya profilbilden på fbook


fjortisposen


flum


här är jag och min familj /Pappi

Aja nu ska jag käka nudlaaar :D eller som karlos säger nuddlar :p

Cya! (R)






h3h3



x)

fan..

Okej, mitt immunförsvar är inte så badass. Har idag lidit av trötthet, har frysit, yrsel och depprission på morgonen p.g.a vaccinet. De säger att 1 av 10 blir sjuka men det har fan varit 4 från vår klass som gått hem idag från skolan (me, hanna montana, noobathan och bojjz). Fick skjuts hem klockan ett och sov till halv fem. Nu ska min papi handla lite mat till mig <3 Sen blir det såklart scrubs ikväll, och harvesta farmen ;) sen sova <333


vaccin =)

lol. man kanske borde börja blogga oftare? Fast då ska man ha ngt att säga också. Anyway jag har just tagit vaccinet, jag är så badass när det gäller sprutor, d är bah in and out lixx0m. H4H4 har ni sett vidsen, då en kille börjar gråta tiep och bah: chillaaa! och den här videon med tjejen som börjar gå helt konstigt av att hon tagit ngn influensaspruta? x'd aja blir ett kort inlägg för nu ska jag se ugly betty, mys! :)




amanda och mark (y)


Djembé <3

Y344Y nu har jag just kommit hem från djembé kursen :D Det var såååååå jäääävla kuul, i love it! Det var jag och en kvinna och värsta rastaläraren som sjöng med när vi trummade, det var najjZ. Och det gick helt bra för mig, och det var första gången :) Han ska prata med min mamma och säga att jag ska fortsätta (a) :)



Nu snart ska jag åka till skolan och ta vaccinet.

Cya! (R)

Kent - dom som försvann

omfbuddha, vad spänstig och spontan jag känner mig. Efter skolan bestämde jag mig helt random för att powerwalka runt sjön i regnet =) ibland frågesätter jag mig själv om jag är en "typisk" oxe (oxar gillar att ha saker planerade, alltså inte så spontana) men det kanske beror på att jag bara var två timmar ifrån att bli tvilling. Ja anyway..nu ska jag spela sims 2, vill ha the sims 3! Sen blir det farmville ;) (h3h3 dataN3RD) Och på kvällen ska jag förmoodliigen se på tv6 = 2 avsnitt two and a half men, 2 avsnitt my name is earl (jag vet, det är inte så bra) och 2 avsnitt av scrubs!!! :D


Nyjah Huston



Nyjah Huston

Såg skateboard på tv imorse, fastnade på dirr och nyjah huston är så snygg, fast på bilden är han söt. Sen har jag hämtat min dator på smedjan. Åkt till piteå med mami och sett Daniel Lemma, fick inte ta med min dator i bilen, mina föräldrar bara skrattade och kallade mig datanörd ='/ Nu ska jag snart på dans, och sedan ska jag försöka skriva på min novell men kmr förmodligen fastna vid fbook eller tv:n, och den ska vara klar imorgon! :o
wellwell...cya! =)

sunderbyn och porsön :))

HEY YA'LL ;) nu sitter jag på fars fina mac eftersom jag och sm skulle lana hos benne och jag hade med mig dator, som vi bestämde oss för att låsa in på smedjan när vi åkte till sunderbyn och såg basket. Sen när vi kom tillbaka till smedjan trodde vi att det skulle vara stängt men det var öppet men vi bestämde oss för att kolla busstiderna till porsön (till benny) och då stog det att den gick Nu. Och fan vi tog bussen ist för att hämta min dator!! :'o Så jävla taskigt av sm xd haha skoja men ska hämta den imorgon och krama om den. Det var iaf chill på porsön med sm, benny och steffe :)) vi spelade cs och pratade i mic x), käkade kebabpizza, gick på konsum och såg nå svennar med papperskungakronor med pålimmade popcorn låll, sen snackade jag med benjamins mor om farmville x) hon är på level 30 och jag på 31 så jag bad henne att adda mig, ska skicka phett mkt gifts till henne =) Sen satt vi vid pix, youtube, facebook och msn och tiep mobbade joshua x'D hahhahah lacka bilen x'D
nu ska jag se fiilm (a)

spotify <3

Favoriterna på spellistan just nu =)

  • The whitest boy alive - 1517
  • Mims - this is why i'm hot
  • Gentlemen - superior
  • Kings of convenience - i'd rather dance with you
  • Manu chao - Me gustas tu
  • Pato pooh, Adam tensta - follow me
  • Beyonce, sean paul - baby boy
  • David guetta, kid cudi - memories
  • David guetta, will.i.am - on the dancefloor
  • Outkast - roses
  • Estelle, kanye west - american boy
  • Fugees - killing me softly with his song
  • Petter - så klart!
  • Flo rida, wynter - sugar
  • Kanye west, Lupe fiasco - touch the sky
  • Och massa kentlåtar =))

pop and lock and drop it ;)

Hej nu har man varit på disco på kh ;D det var phett kul! vi droppade (som jag kom på att vi skulle göra =) ) Vi körde get low dansen när get low spelades, thrillerdansen när thriller spelades, vi skakade axlarna på gasolina som btw jag och ida bad om till DJ:n, hoppade på svennebanan och boten anna och på low gick vi ner lowlowlowlowlowlowlowlow =D och så gick jag och renee upp på scenen och körde dubbelstekarkraft-dans (som wow-jocke typ) =) och lite bootyshake då och då =) ja, vi var jäkligt varierade med movesen ;)


KH-DISCO ;D

disco-stu =)

Förfest hos mig, sen går jag, nelly, julia, ida, my och alicia på kh-disco! pheett NaJzz ;D

XoXo gossip girl ugly betty =)



y3334y, vi sjöng fredagsmys :)) <3

konsum =)

i'd rather dance, i'd rather dance than talk with you.




Har varit på konsum, mötte min danslärare som frågade vad jag köpt :p gick runt i butiken och gjorde mitt bored face. Älskar dock att handla på kvällen :) det är bara för härligt. Nu lyssnar jag på "hur jag fick dig att älska mig" och drömmer mig bort.............. i'm so booooooooreeeeed! Ska nog ta världens längsta bad och gå och lägga mig.

dröm sött alla, PEACE (R)

Manu chao - Me gustas tu

Que horas son, mi corazn..




zZzZzZ..

Lupe fiasco i lurarna, har just sett scrubs, snart väntar sängen <3 Fan jag övertalade mig ju idag att göra franska, so och svenska men jag har inte gjort ngt utav de. Anyway har väl inte så mkt att säga mer än att det är dirre på fredag ;D

plannja =)

H33JJ GUYS :))
Idag har jag, ida.g, juliaa och nelly käkat godiiis =) och så har vi haft minidisco och dansat hemma hos mig, för guds nellys skull fråga inte varför. Sen har jag sett plannja for the very first time med sm, isa, stefan och jake :) It's actullty kinda fun to watch, men fotboll är bääst! Eller right, näst bäst efter dans eller ses dans som en sport? ;s det är jue fysiskt och man kan tävla i det. Anyway har haft en trevlig dag trots deppet igår och i morse.

SNART SCRUBS :D

hiss, diss, piss

HISS:

Happy people flyttar till shopping

DISS:

Bounce (Sveriges bästa dance crew) ska sluta dansa!!

PISS!!!:

Kan inte skolkatalogen komma ? :d




TIDSFÖRDRIV


rastlös :p

yea boi! =)



Heyy guys! Igår gjorde jag denna fett snygga header till lelles blogg! Vad tycks? + att jag gjorde en fanclub till hans blogg på fbook x) Sen såg jag en film med pappa som helt och hållet bara handlade om vin och vinbranchen. Idag blir det att skriva novell..kinda boring menmen..


me getting retarded

sm och benni :))

Har skrivit lite på novellen idag. Sen har jag gått på stan med saramarie, och provat DJ hero på game fan vad kul vill ha!! Vi ringde benii som skulle åka in till stan till oss men vi bestämde oss för att åka till han, h3h3 så jävla wierd: han hänger med tunafolket, går på montisori och bor i porsön xS Vi chillade sönder. OCH HANS CRIB!!! Så jävla snobbigt och fint!! ;o Vi såg tv, gjorde snögubbar, såg lite roliga vids med seanbanan och sm spelade cs och snackade i mick xD H4H4 blir kanske lan med dem mfl nästa helg! ;D 


Benny basoca, Alba fjortisen, Sm den stora x))))


Jag och benni :)


H3H3 my snowman and benni licking on it xd


Nu är det fredagsmys!

GANGSTAS @ SUNDERBYN OFC ;)


Hey pimps and hoes! :D Fredag idag, hade lite tjej och killsnack imorse fast med blandat tjejer och killar och jag fick frågan: "Om du fick önska dig vad du ville, vad skulle du önska dig då?" Jag svarade ofc: jag önskar att jag blir dansare, gifter mig med en snygg svart man, vi får barn och att jag blir rik :) Det är min framtid asså, förhoppningsvis.

Efter skolan var jag med SM :D Vi gick på stan ett tag och fikade på mat och prat, probably the best kladdkaka in the world! Sen hade vi lite tråkigt så då tog vi bussen till sunderby sjukhus eftersom alla gangstas hänger där ;o Köpte tuggummi och sm köpte nå hudlotion på apoteket som hon efter 5 minuter ville lämna tillbaka så JAG fick övertala ursäkta ordvalet bitchen i kassan att hon skulle få lämna tillbaka den, sen tog vi en hiss upp och ner. Och sen åkte vi buss tillbaka till stan, där vi hängde på kh ett ;) det var fett kul dag iaf, och vi snackade massa minnen och planerade saker vi ska göra :))

Sen har jag haft fredagsmys med mormor ! Vi har käkat pizza, sett en film, sett massa tv h4h4 vi kollade t.o.m på jackass och madTV x) Och cirkus möller h4h4h4h fifan vad seanbanan är rolig, jag dör xDDDD rompaaaaaaa *fniss*


Manu chao - King of the bongo

Förutom mens, matten och dejten med Pierce Brosnan så var det ändå rätt chill dag med innebandy på idrotten (y) och svenskan då jag inte gjorde ngt speciellt förutom att snacka och fundera ut vilka scrubs-karaktärer vi har i klassen ;) H4H4 kolla in min facebook! Ska se scrubs ikv också :) slutar halv ett MEN JAG MÅSTE SE!! so damn addicted. Efter klubben gick jag hem deppade lite och skrev inlägget nedanför, sen kom mami hem med bindor och vi käkade kroppkakor (och ni n00bs som inte vet vad kroppkakor är så är det typ samma goda shiet som palt) sen har man drogat musik för nu funkar mitt spotify igen, thank god! eller egentligen ska jag väl tacka våran tekniska granne. OCHOCHOCHOCHOCH J-JJAG SKKKAAA GÅ I B-BONGOKURS PÅ TISDAGAR!!! :D H3LL Y34H! WOOOHOOOO!


fuck..

tiep otursdag: fått mens, inte fattat ett skit på matten, och värst av allt fick jag Pierce Brosnan på date of the day på fb! ska välja tills jag får will smith och sen trösta mig med farmville.


/cry

Hur svarar du i telefonen: Hellu3w! eller hejj???
Tycker du om gul-bil-leken: jag slår folk om jag ser rasta, men oftast blir jag slagen själv /cry
Hur mycket pengar har du just nu: jag är fattig som en mus /cry
Hur mycket är klockan: 22.42, snart scrubs!
Var spenderar du en regnig dag bäst: Hemma och ser ett rå dramafilm eller är ute och plaskar med sm och amanda  :)

VEM:
Vem är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? Ett kedjesms från renee där det stod att alla skulle ha ett hjärta på armen och skriva första bokstaven i för och efternamnet på personen de gillade men det var lite fail för ingen hade det idag ;/
Ringde dig senast? Jonte a.k.a noobathan ringde mig på rasten och min ringsignal milkshake spelades högt och han sa vem är det? då sa jag alba. och han bah: ÄR DET? och när jag frågade vem det var la han på *suck*
Vem vill du kasta en sten i huvudet på? don't make war, make love. don't make love, make TEA!
Saknar du mest just nu? SCRUBS! bara några minuter kvar!
Vem/vilka ska du träffa imorgon? klassen
Vem sov du med senast? jag tänker inte köra ett dåligt din-mamma skämt utan svara HUH??
Vem fick du senast sms av? Hilmz =)

JA- OCH NEJ-FRÅGOR:
Cyklat utan händerna: h4h4 ja hela vägen hem från skolan x)
Gråtit en hel natt: COL
Druckit så du spytt: nej men jag har ätit en tomat och spytt efteråt x'd
Åkt vattenskidor: Det är bara att åka ut till karlsvik till gangstasarna och åka wakeboard (y)
Åkt rullstol: neej...(JD-POSE)......
Gjort en bakåtkullerbytta: Ja när jag var liten och jag gick på badhuset så brukade antingen min mami eller papi motionssimma och jag brukade göra bakåtkullerbyttor i vattnet eller hoppa från en trampolin och sjunka ner och vara i vattnet ett tag och sjunga "havet är djupt, havet är djupt"
Köpt lösgodis för över 50 kr: Usch fifaan nej!
Haft träningsvärk: ja0 av fotboll och dans :)
Önskat att du var det andra könet: ja
Sett din kompis i rosa kanindräkt: h4h4 nej xp
Gjort något du ångrat: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Jag har aldrig upplevt kärlek /cry eller jooo...puppylove! puppulooove! titta upp titta ner ser du vad jag ser?


också ngn rand0m bild jag fick då jag helt rand0m bestämde mig för att googla på candyshop.

=(

TO THE BATMOBILE, I'M GOING TO SCHOOL! :D Nä så är det inte riktigt :/ det är mera som I walk a lonely road...=((

aja, PEACE (R)



my milkshake

TJAA! Nu sitter jag, nej ligger och lyssnar på technologic av daft punk x) h4h4 typ världens gammlaste låt men nu när mitt spotify inte funkar så får jag nöja mig med iTunes. Har ni tänkt på att around the world med daft punk har världens bästa musikvideo? http://www.youtube.com/watch?v=JFwQoqbWgSs Haha nu slogs "U can't touch this" på xD Den har typ också en rätt bra video.

Aaa anywaaaaaaaaaaaay idag har jag gått runt och sjungt "milkshake" fast på svenska: min milkshake gör så att alla pojkar kommer till min gård, och dem bah: den är bättre än din, och dem bah: den är bättre än din, jag kan lära dig men jag tar betalt x)) På franskan satte jag två kuddar under min tröja och var tjockis resten av dagen och sjöng: you know i'm fat, i'm fat, i'm really really fat who's fat? Och förra gången på franskan gjorde jag en röd prick i pannan, så random och kul!

BTW såg "this is it" igår med sm, amanda och josse :)) det var kul!
Har kommit upp i level 30 i farmville och har pimpat min farm och köpt två hus!

Öhhh? Nu ska jag hänga tvätt eller nå...

PEACE (R)






göteborg :D

Nu är jag tebak från gbg! :D
Vi har framförallt shoppat sen har vi sett bio, jag och nadia såg hiphop föreställning med battles, vi har sett en musikal på göteborgs operan (snobbröst), och gått på världskulturmuseumet, sen har vi fikat massa och ätit på resturanger :))


spårvagn hela dan, varje da'!


nordstan =)


see! jag är faktiskt längre än min syrra!


kebab brurshan!!! <'3333


battle :)) housetjejerna var bäst!


uu3333w! vem taggar och sätter teckningar på insidan av toalocket? xS


peace ja0 ;)


@ the opera


@ the opera


me @ the opera


bollywood utställning (y)


jag och nadia försöker sjunga en bollywood låt i singstar xP


woodoo utställning ;o


woodoo docka med inlindad människoskalle i ansiktet ;o

OCH SÅ LITE STREET ART (Y)


























RSS 2.0