.


enjoy my fuckin' silence..

You've changed


älskar videon :D

puuudeel



Pudel man är, ne jag ser mest ut som en dum blondin..aooow the blonde genes are kickin' in!..Eller så är det min hårbotten som kliar efter att jag medvetet inte tvättat håret på 10 dagar. Dagens planer är iaf att smeta in ansiktet med en sån där chokladsås (sexleksak) som jag fått av min ömma moder..det är en konstig värld. Sen ska jag väl gå på stan som en svart blond tjej..(:

ica supermarket <3


jag har ett jävligt kärt förhållande till ica!

you don't have to be a prostitute, nonononono

fatnose in the house! Om jag hade varit ett troll skulle jag nog haft en sådan näsa. Anyway vaknar kring ett nuförtiden, går upp, kissar, sen frågar jag om pappas icakort, sen går jag till ica och köper två billys, går hem igen, äter pizza och ser twin peaks. H4h4h mitt liv är så här, så här är mitt liv. Ne men sen har jag shoppat upp 1000 kronor på mindre än en timme. Köpt: Klackeskor, ginatröja, blekning, ögonskugga från face och en klippning. Sen gick jag och syrran på solarium och sen har vi gått på willys, provade mina nya klackar men det slutade med att jag gick barfota på willys. Ikväll ska jag och syrran ha mys med twin peaks och sex and the city innan hon far imorgon till pridefestivalen. Aight, ha det!


ohyes, aint that..unfresh


Numera har man inbakade flätor som nellu flätat :) Har avsiktigt inte tvättat håret på en vecka, ska sikta på ännu en vecka. Kul grej typ. Fight the power! Ne men det borde ju vara bra för håret att låta de naturliga oljorna i håret frilösas. I want to break free! Eller så är det dåligt..vad vet jag..som sagt: kul grej typ.

tunisisk reklam, MÅSTE SES!





L-town

Tillbaka i L-town!
Hej god mjölk, gott vatten, skön säng, spotify, youtube, blogg, stugan, vänner, k-vik, dans, mera dans, cykla genom stan om kvällen, maxhamburgare, ljusa kvällar, tvkvällar med syrran, åka kanot, grilla, långärmat, mjukisbyxor, stora hörlurar, street art, graffiti, toapapper och KONSUM!

RSS 2.0