dreamhack

Fredrik vill att klassen ska följa med på dreamhack i skellefteå. Jag skulle vilja åka dit om några tjejer i klassen skulle följa med, men det verkar som om de inte pallar. Fast jag förstår de. Men det verkar kul, man får umgås med klassen, spela, se film, lyssna på artister i 3 dagar. Fast det kostar 400:-. Men vi får se,  jag kanske ska följa med ändå.

GÖTEBORG!

Nu är det klart, jag och mamma åker till göteborg imorgon och jag kommer vara social på sms så messa föffaAn: 073-0408570 ;) 

Göteborg är staden på G, fattar du ej knickedick kom hit och håll me'!

Idag har jag varit på arons med amanda. Vi solade, badade och käkade glass :) 
Hoho det var lite hotta minigangstas runt 14 eller 15 år, som jag inte kunde styra blicken från. 
Sedan träffade vi en irriterande tjej i amandas klass som typ ville vara med oss, hon letade efter oss men då dök vi ner i vattnet och simmade bort och då stötte jag på en kille från exiled som är grym på popping, efter att han känt igen mig så sa jag: du är ju poppingkillen! :D Sedan vid fyra cyklade vi hemmåt, jag skulle packa och gå till mamsen, det var så länge sedan jag såg henne känns det som. 
Och föresten ska hon och jag åka till göteborg typ nu i veckan :D


partyparty! (at ida's)

Åkte in till stan klockan 5 på söndagen och gjorde mej i ordning för idas födelsedagsparty :) Efter att badat typ sex gånger i sinken var det ju fräscht att duscha. Fick lite panik över klädval, men då jag valt kläder, örhängen och sminkning så började jag gå till hilma som jag skulle få skjuts av. På vägen hälsade jag på pappas kompis som jag kände igen med en liten nickning, sedan kom en turk (typ 25) cyklandes bakom mej (han måste trott att jag flörtar med vuxna män) som sa hej och då jag svarat hej lite smått ignorerande så fattade han och cyklade iväg. Så skönt att han inte fortsatte att prata. Kom hem till hilma och vi väntade på att två pajer skulle komma ur ugnen sedan bar vi iväg mot ida. Där åt vi pizza och godis och satt och snackade vid bordet ett tag.  Sedan cyklade vi till campingen och badade, jag var ju först i ;) sedan kom de andra i efter ett litet tag också. Hoppade lite på hoppsakerna vid campingen också, sedan kom norrmän som hade sverige fotbollströjor där det stog norway ;S Cyklade tillbaka till ida, började se en film som sedan började lagga. Jag, hanna och hilma sov över där. Och vi ringde några, lyssna på musik och segade för att vi var så trötta. Hahha ida somnade flera gånger och vi drog upp hennes ögonlock då hon sov xD Gick och la oss halv 2. Dagen därpå, idag alltså. Åt vi frukost, bläddrade i frida tidningar och sedan klockan 12 blev jag och hilma hämtad av far. Sedan åt jag lunch med han på dagobert och nu ska jag iväg till arons. 



stugan med amanda :)

Samma fredag som jag var med sm och josse så hämtade jag och far upp amanda i stan, samt sushi från sushibaren :) Åkte tillbaka till stugan och käkade sedan har vi gjort en hel del saker, då hon sov  hos oss i stugan två nätter, från fredag till lördag och lördag till söndag. Vi har för det mesta badat, och så har vi sett en hel del family guy och simpsons, spelat tv-spel, spelat badminton och matat ankor haha ;) 

Idag ska vi åka till arons och steka och kanske bada :D 

CYA, PEACE! (R)

musslor föffaAn ;)



  

I fredags var jag ju med sm och josse det var fett med kul. Vi stekte och badade. Gick upp och spelade tv-spelet tekken 5, tihi typ roligt fightingspel ^^ Badade lite mera och började söka musslor, haha vi hittade 25 stycken stora levande musslorsom vi kokade och smakade av. Det smakade inte så mycket, men ungefär som kokta ägg. Här är lite bilder :)


I DON'T EVEN LISTEN TO MADONNA!

I DON'T EVEN LISTEN TO MADONNA!

Madonna is my kind of saint


Damp man somnar 2-3 timmar efter att man gått och lagt sig här i stugan. Sedan när jag vaknar ser jag på messen att Micheal Jacksson dött, hmm vad ska jag säga. Nog blev jag förvånad men så mycket bryr jag mig inte. Det hade varit en annan sak om...Madonna dog...hehui she's a little bit of a saint, hoppas att någon gör en jätte stor stenskulptur av henne när hon dör. Okej ingen annan än poeten Magnus Borg skulle hålla med mig om det här..Men Madonna har hållt i gång sedan 80-talet till idag! ...

Anyyyyyywaaaaaaaaaaay idag kommer josse och sm hit! :D

SpongeBob squarepants chocolate :)



yeaaah nu ska jag äta svampbob fyrkant choklad och se på family guy (H)



förkylning sucks! :@





Fortfarande förkyld, it sucks! :@
Hoho i natt drömde jag att jag bytte tröja i mitt eget rum och att julia kom in och bah: oooh! och fnissade. Och sedan stormade en massa killar in som vara jätte sega på att gå ut. Haha fan vad jag drömmer konstiga drömmar på sistonde. Vaknade klockan åtta av att jag inte kunde andas, var så jävla täppt i näsan att jag andades med munnen. Så jag satt på dasset och snöt mig i en halv timme och gick sedan och la mig igen. Åt frukost och chillade lite. Fick ett litet sms från ett födelsedagsbarn så jag och far tog och handlade lite på storheden och jag köpte en liten present.

PLANES:
Imorgon kommer josse och sm hit till stugan :)
På lördag kommer amandaR hit :)
På söndag blir é fest :)
På måndag när jag ska till mor, ska vi ta en bilutflykt för några dagar till någon stad :D

CALL ME!CALL ME!CALL ME!

Har förkylning, och förkylning på sommaren håller i sig så jävla länge... Ja och jag är i stugan och kommer förmodligen vara här rätt mycket under den tiden jag bor hos papi men kan komma till stan närsomhelst. Och ta och ring eller busring till: 073-0408570 ;) Seriously om du inte vågar ringa så busring!


Idag vaknade jag och kommer ihåg att jag drömt om två homosexuella som hade sex i en bil xD
Gick upp och kissade på torp-isak. Satte mig vid datorn och chattade med kalle och fredrik i en och en halv timme.
Vi pratade/chattade om det allt och lite till. Kring två åkte jag och far in till stan och jag fick tjäna ihop pengar genom att bära böcker. Hämtade upp min cykel på verksta'n och cyklade iväg för att hälsa på mormor och morfar. Fyfan mormor hade ramlat och fått världens blåmärken och bulor. Och min morfar har en sjukdom så han har gått ner 20 kg! :'(


Family guy xD <3

SO F*****G HILARIOUS!









bio ;)

Hej nu sitter jag hos amanda har sovit här i natt och idag skulle vi till arons men vi får se hur det blir med vädret. Men det började med att jag mötte josse utanför shopping. Vi gick på rean och jag köpte ceriserosa leggins på gina för 99.50 ;) Och josse köpte en rödrandig tröja. Sm hade försovit sig lite men medans hon fixade sig hemma berättade hon om fucking jobbig grej som har hänt henne, ska nog inte berätta även fast rätt många vet om det men det handlar om ett svek från hennes "kompis". Sedan efter ett tag tog vi och mötte sm utanför strand, och vi forsatte på stan. Jag köpte 5 par sockar på jc för 45:- ;) Och sedan rosa hjärtiga örhängen. Gick hem till mig kollade lite på mtv och jag skickade in hur bra jag är på att kyssas, hahha läs det här: 

Hon är som choklad, beroendeframkallande. Alba kysser dödsskönt. Du hittar ingen som hon.

Samtidigt så pratade sm med hennes kompis's kusin eftersom kompisen inte vågade prata med henne. Efter det ville sm ut så vi gick till en brygga vid gulza. Vi cyklade dit och stekte, dansa och kände på vattnet + att josse fick sin egen ringsignal på min mobil då hon skriker snooopp xD Sedan ringde amandaR och vi mötte henne vid shopping. Vi gick till max. Och vi kände att vi ville gå på bio så vi slittrades. Amanda och josse drog en snabbis hem till amanda och hämtade pengar och samma med mig och sm fast hemma hos mig, på vägen tillbaka till bion träffade vi tim och lillen. Anyyyaaaaay vi såg "baksmällan" och den var så grymt rolig. Orkar inte skriva om den men jag rekomenderar den! :)
Sedan ja så drog vi till amanda, åt väldigt sen middag på max typ vid 10 xD Efter det ringde vi leo och tim och frågade om de ville komma till stan men leo var hos sin farmor och tim skulle sova :P  Vi drog hem till amanda och lekte top model på hennes bigga balkong, hahaha xD och sedan lärde hon mig hur man pratar med främlingar, vilket jag önskade att jag kunde.. :(

jaja nu ska vi till ica och köpa frukost/lunch. Anywaaay vem är [email protected] är jävla turkpeddo! :O


@ stan..

Tjuuue bres and sistahs! :'D ..hmmm jag skulle nog inte sagt det där om det inte var solsken idag..uhm ja anyyyyyywaaaaay så ska jag vara med sm och josse idag! :D blir nog till att köpa nå klädesplagg nu när jag fått lite pengar av far och käka en glass på blågåsen (: 



@ ormberget..

Nu ska jag och far ta en prommis på ormberget :)

Noobs of glory (midsommarafton)



Igår blev midsommaren mest med mys och mobilnördhet i gäststugan. Amme, nelly och hilma kom hit kring 4 och jag började med att guida de kring stugorna. Jag fick visa hur man använde torp-isak, ja alltså våran så kallade toa heter torp-isak, och man får bara acceptera att stuglivet är ganska så ofrächt ibland. Visade sedan de andra stugorna och stranden. Vi har typ 20-30 meter till stranden ;) Klockan fem åt vi, pappa, hassan, nadia och hennes kompis hos grannarna och ni ska veta att det var entrécoute eller hur det nu stavas serverat med en jätte god potatisgratäng. Och till efterrätt fick vi någon slags glassblandning med vit choklad och jordgubbar i. Vi tog och myste i gäststugan och försökte öppna oss och prata men vi hade egentligen sagt allt till varandra tidigare i veckan så det blev mest annat prat. Sen såg vi "Blades of glory" med Will Ferell och Jon Heder om det säger nåt till någon annan än amanda R som känner till de flesta skådisarna. Efter filmen hade solen tittat fram lite grand och vi gick ner mot stranden och kände på vattnets temperatur eftersom den var kring 11 och det var kväll så var det varmt och vi sprang upp satte på oss bikinisarna och sprang ner. Jag och nelly var först i, vi sprang ut och dök i direkt. Sen Hilma och, efter ett långt tag.. så doppade sig Amme...och hon doppade inte ens huvudet :O Och hon kallar sig norrbottning :O *suck* det var ju varmt. När vi kom upp var det såklart kallt så vi sprang upp och vi försökte göra en eld men lyckades inte, så vi gjorde varm saft som smakade som glögg xD hahha känner någon igen det från "sagan om saftkalaset" ? Satte oss i gäststugan drack saft och åt marabou och började mysa igen :) Ringde några vid ett-tiden som låg och sov, bland andra Fredrik som har världens gammlaste röstmeddelande där hans röst låter helt annorlunda x) Sedan vid två eller nå sov vi sött med våra 7 olika blommor under kudden.

Vi fick lite nya smeknamn den kvällen:
Hilma: LOL
Nelly och jag: noob
Amme: nåååb

MIDSOMMAR!

Hejhej nu är man i stugan och vilar inför den långa midsommarkvällen. Det kmr bli sjukt kul ikväll när nelly, hilma och amme kommer hit. Det kommer vara massvis med folk här i Sinksundet, med grannarna kanske grannarnas kompisar, pappa, nadia och hennes kompisar och mina kompisar. Vi fyra ska iaf sova i en egen liten röd stuga, vi ska grilla med de andra och bada sådär klockan 1 då det är som varmast :) Och kanske se film och det kommer säkerligen bli mycket prat :)

WHO?WHO?WHO?

Haha vem busringde igår och ville ställa frågor om min blogg? xS

- Hej är det alba?
- Ja
- Jag har läst din blogg, får jag ställa några frågor om den om det skulle vara OK, visst är det blogg.se?
- Öhhhhh vem faan är det här?

Sedan la hon/han på :p

R.I.P Jerry :'(

Igår dog en utav våra två fågelungar. Den var svag, och föräldrarna matade bara den större och starkare ungen. Igår var den alldeles kall och orkade inte ens lyfta på huvudet, den bara låg ner och jag visste att den skulle dö den dagen. Fan det var min favorit fågel, den var så söt och gosig och jag blir förbannad på föräldrarna som bara satsar på den starka. Idag blir det att begrava den i stugan. Haha mitt namn till den fågelungen får bli Jerry, och den större får heta Ben..efter glassen "ben & jerry´s" :) .. :'(


A.R.A.R productions



Lördag

Snart far jag till hilma och ska vara där tillsammans med hilma, amme och nelly :)

Skolavslutningen :D

Jag tror inte man kan fira sommarlovets början så bra som jag, leo, hilma, amme, erre, idaG, idaA, joel, julia, jesper, markus, isak, nelly och gustav gjorde igår. Vi började sommarlovet med att gå och köpa milkshakes och glass på blå gåsen. Sedan gick vi utanför strand och satt ett tag då vi väntade på isak och gustav samtidigt som vi kom på vad vi skulle göra. Vi drog hem till leo där vi spelade "call of duty 4" och "lips", det var nice ;) När solen kommit fram lite grand så satte vi oss på ett hustak och åt av nellys kladdkaka, alla var ju inte där vid den tiden så vissa blev ju lite sura efteråt de fått veta att vi åt av kladdkakan. Sedan gick vi till stranden vid varvet och jag, nelly och isak badade. Det var för andra gången för mig i år. Efter ett tag gick vi tillbaka och spelade mer lips. Vi inväntade jesper som skulle komma klockan 4, för han skulle hjälpa med maten. När han sedan kom började vi med grillningen. Vi grillade fläskfilé, lök, paprika och korv och serverade potatis också. Jesper, leo och jag ordnade nog det mesta. Vi åt och efter maten satt vi kvar vid bordet och chillade en liten stund, kanske smälte vi maten. Några spelade cod medans jag, ida, hilma, ida och julia hade disco med spotify i datorrummet. Vi kollade på nyheterna eftersom några från tv4 hade filmat mig och nelly på skolavslutningen, men tyvärr hade de inte tagit med det :( Efter att vi sett på nyheterna drog vi till stranden igen och jag, nelly, isak, ida, amme och hilma badade. Vi sprutade upp pomacken vi köpt och drack av det, gjorde upp en eld och grillade marsmallows. Fotade oss och hängde på stranden ett bra tag. På kvällen var det bara tjejerna och leo kvar och vi satt och pratade i soffan om killar, tjejer, jordens undergång, konfirmation m.m. Sedan tog sig jag, hilma och amme hem vi gick till amme och trodde att vi fick sova där men hennes mamma skrek asmycket i telefonen så jag och hilma bestämde oss för att inte sova där. Så vi gick hem rädda för fullisar och våldtäktsmän. Vi gick hem till mig och hilmas mamma kom och mötte hilma hos mig. Jag tog och borsta tänderna och gick och la mig trött och nöjd över dagen. 


uppdatering från veckan

Jag har inte bloggat så mycket denna vecka men jag ska uppdatera vad som hänt och händer. Få se nu.. jag har verkligen nött Jay-z's album: "the black album". Där finns hans bästa låtar enligt mej. Jag har lyssnat på honom morgon och kväll och jag älskar det, det får mig att drömma om att battla. Jag har gjort fransk manikyr på amme och hilma. Och jag har sett på fotboll med amanda och josse.

Under denna sista skolveckan har vi haft det chill, 
vi har haft skoljogg (jag och amme kom tidigt i mål!),
vi har haft poängtävling då vi fotade våran grupp tillsammans med t.ex: en staty, polisman, sjöman, kock o.s.v,
vi har städat och samma dag snodde killarna en vitamin everyday affish från en busshållplats som vi satte upp i vårat klassrum och ritade på och så har vi fått kolla på lunchkonsert. 



amanda, DU är en jätte fin vän!

Klockan sju var jag med amanda. Vi gick ut och cyklade, och efter ett missförstånd då amanda trodde att vi tävlade så trodde jag att jag hade tappat bort henne, haha låter lite fult men jag blev faktiskt helt orolig. Och sedan när vi träffades fick jag humörsvängning. Sedan cyklade vi tillbaka till mig och några meter från mitt hus så ramlade jag, det var lite konstigt. Jag typ tvärbromsade utan att jag behövde det och fick hela styret i magen. Då fick jag mera humörsvängning. Jag får typ humörsvängningar ibland trots att jag inte har mens, men det beror oftast på att jag är jävligt trött och amanda om du läst förra inlägget så vet du att det var för att jag var uppe till 4 och jag är ledsen att jag vart så tråkig. Amanda var tvungen att gå hem åtta men innan hon gick skrev hon en riktigt uppmuntrande sak till mig på min whiteboard så jag skulle må bättre och jag fick läsa det efter hon gick. Tack amanda, jag beundrar hur bra du är på att skriva så snälla saker. Och jag lovar att i veckan då vi träffas så ska vi ha riktigt roligt! 



prat och soffmys med amme och hilma

Är alldeles för trött för att blogga nu egentligen men jag får ta och bita ihop bara så ni kan ta en del av min värld! hahah fyfan det känns som om att Jesper L skulle kommenterat just hur nördigt han tyckte att det där lät. Han säger rätt ofta så. Ja anyway, jag, hilma och amme hade något kul igår när jag och amme sov över hos hilma. Det blev inte så mycket sömn, vi gick och la oss 4 och då hade solen börjat gå upp och fåglarna hade börjat kvittra. Jag och amme kom dit kring åtta eller var det nio? och då nötte vi roliga youtubeklipp, ni vet typ "sagan om tv-reparatören", "harry potter pals" och en massa roliga klipp på katter och hundar som typ pratar :) Vi nötte väl typ youtube till klockan 11, då satte vi oss och myste i soffan och lyssnade på musik i spotify och bara pratade till klockan 4. Vi tre har upptäckt hur kul vi har tillsammans och vi är jätte öppna inför varandra och det är helt kul att bara sitta och prata med de! Sov till halv ett, steg upp och käkade frukost med hilmas mamma. Hon gjorde te åt mig! =) Sedan efter lite segande drog vi till smedjan klockan två, och jag kollade in klackeskor. Sedan drog vi hem till mig en kortis och sedan så köpte hilma och amme kycklingnudlar på ica och jag köpte ett supermål på tasty som take away. Och sedan gick vi hem till mig och jag läskade de med min saftiga hamburgare och med mina fettiga pommes frittes, nog för att de vinner i längden. Sedan låg vi och myste i min säng och läste i kärleksboken, som handlar om hur stjärntecken är och vilka sjärntecken man passar ihop med och så. Sedan for de hem 7 så vi var ju som med varandra i nästan ett dygn! :) 

 

mästerfotografen amanda

Här är mästerfotografen själv som fotat modellbilderna på mig nedan ;) Peace jao (R) Älskar dig amanda <3





saker som gör en gladare

 
JAG GILLAR MAT 


JAG GILLAR CANNABIS

JAG GILLAR ATT PLUGGA
JAG ÄLSKAR TV


första doppet :D

HEEY :) Idag har det varit en rolig dag. Jag och Hilma skulle stå i caféet och vi började med att plugga SO, men sedan kom jag på en lek då vi skulle se hur många delstater i U.S.A som vi kom på, haha vi fick typ bara 15 men sedan hämtade vi ett atlas och letade reda på de 52 delstaterna. Det var roligt och sen så slog vi på lite dancehall-musik och började shejka. Gjorde lite goda mackor och sedan halv två började vi städa och gick hem strax innan två. Jag satte mig ute i solen och började steka men det var ju kallt ! Jag gick upp till syrran och såg lite på Ugly betty. Och sedan bestämde jag mig för att ringa amanda. Efter att jag lämnat in böcker och köpt bikini och efter att hon hade packat och ätit så cyklade vi iväg till Sinksundet (vid stugan (; ) och badade. I början var det lite kallt men ändå rätt varmt och sedan efter vi hade vänjt oss så orkade jag inte vänta på att amanda skulle vänja sig för hon tyckte att det var askallt och jag tyckte att det var varmt. Så jag hoppade i och det kändes härligt. Efter lite övertalning dykte amanda i med huvudet till och med ! Så jag var såklart tvungen att också doppa huvudet. Vid halv 6 hade vi badat klart och cyklade hemåt. Vi såg lite på roliga katter på youtube och christina aguileras diss till eminem. Sedan så åt vi sallad och typ hundra toasts :D 



jag älskar dig syster!

 

 

åh, jag älskar syster min. En aning obrydd om vissa saker och lite slö. 

Men jag älskar henne för personen hon är; vacker, rolig och snäll! 

Nu har hon flyttat hemifrån, (eller ja för ett tag sedan) och mest av allt 

saknar jag middagstiden. Nu sitter jag med mamma eller pappa mittemot

mig vid matbordet och har ingeting att prata om. Nu har jag inte middags-

tiden med henne och går gärna upp till lägenheten ovan och hälsar på henne

då och då. Det händer att vi bara ser på tv med varandra men bara det är kul.

Och snart åker syrran och studerar i Göteborg, jag är glad för henne för nu får 

hon studera som hennes andra vänner och inte stå flera timmar i korvgubben och

sälja korv och hamburgare. Men jag kommer sakna henne så :(    


RSS 2.0