enza


h1h1 jag har lite manshänder jag.
Anyway, idag var en chill dag. Efter skolan drog jag på moppen till k-vik till nellÿ i REGNET! Sen började vi baka kladdkaka som vi ska ge till Jocke (cool "lärare" på nlv) som fyller år imorgon! 35 år blir Jockeboy. Han lär bli populär imorgon, mer än vanligt alltså. Under bakandet kom ju amme och erre också! Sen satt vi alla på omegle och chatroulette och chattade med en snygg italian guy :) vi alla blev liteee småkära faktiskt. Sen pownade vi ju rätt många. Omegle and chatroulette is the shit alltså!
Sen när jag kom hem blev det att plugga rätt mycket franska, sen family guy med fader.

rubba bounce


drar på äventyr!!..fast ne..drar till skolan..

balett :)

Har börjat i balett! Mest eller nej p.g.a att i'm going pro, ska ju som satsa på att bli dansare och då är ju balett bra kombination till street. Jag ska inte bli ballerina, det kan jag faktiskt garantera..för det är en ganska lame dans men det ger bra balans, teknik, hålning, ryggmuskler och vadmuskler. Aight asså det är f1 kul faktiskt, känner mig bara inte så bekväm i tighta kläder..
H1h1 smart jag var! När våran lärare (som jag inte kommer ihåg vad hon heter) sa åt alla att ställa sig vid stångarna, tänkte jag för en sekund att hon skulle bära in stående stångar, alltså poles och att vi skulle köra balett poledance style, till min besvikelse skulle vi ställa oss vid vanliga balettstångar...ne men som sagt så var det kul :)

118800

frågade 118800 vem bloggalba.blogg.se är:

En tjej som drömmer om att bli kändis mer än något annat. Att få ha en stor blogg, vara med i lets dance och kanske till och med ett hemma-hos repotage i aftonbladets nöjesbilaga är det stora målet här i livet. Det dumma bara är att att du hon är helt talangfri vilket gör det hela aningen problematiskt. Vi föreslår att hon ska med några killar i en slabbig dokusåpa, det brukar vara biljetten till himlen! Lycka till! MvH 118800

))<>((

Jag tänker på bajs varje dag. Jag fantiserar om att kyssa bajs. Bajs är vackert. Och när jag ser bajs pirrar det i magen. Jag försöker att inte tänka på bajs men jag har till och med drömt om bajs. Bajs är tråkigt och ocharmigt men vackert. Bajs är inte kiss. Jag kanske vill ha kiss som ser ut som bajs. Bajs hör ihop med bajs. En bajskorv bredvid en annan. Kiss är äkta. Jag vill inte tänka på bajs längre, jag vill tänka på kiss men ingen kissar?

lillemor i farten igen




Sen ska ni veta att jag gick in på parelle, apoteket, diva och carlings på smedjan och att jag dansade ner för rulltrappan och sen gick till stentrappan utanför kulturens hus (mot hamnen) och dansade inför alla bilar och människor i sådär en kvart eller 20 min och att två tjejer kom fram och frågade vad jag gjorde och jag svarade "jag dansar" och att en hårdrock raggarbil visade djävulstecknet (h4h4 och jag visade såklart tillbaka) sen körde de förbi igen och vinkade att jag skulle komma men jag pallade inte. Så efter filmerna var nog då det roliga började men jag har tyvärr inte film på det ;)

lawl

chillar i k-vik! Har just skutit lite luftgevär och snart blir det middaG! Aight, livet är gott. peace va.

<3



Ska lätt köpa dessa två i göteborg!


kalle kalle kalle kalle WOOP kalle WOOP kalle kalle kalle kalle

Innan lunch var det marcus och joel som började allt..."kalle kalle kalle kalle WOOP kalle WOOP kalle kalle kalle kalle" och så ska man peka på fingrarna på ett speciellt sätt så började alla göra likandant men så sa de att vi gjorde fel och allt eftersom började alla fatta hur man skulle göra efter att alla gått runt och sagt det där några 100 gånger och provat olika sätt. Det var fett svårt att lista ut, man trodde att det var något annorlunda man gjorde med fingrarna, nåt med hur man sa det, hur man kollade..men så var det en så jävla genial enkel sak man skulle göra som man till slut kom på. Kan dock inte avslöja det på bloggen ;) H1h1 sen började de med asken då man skulle säga öppen eller stängd men ibland gjorde man tydligen fel och det tog lite tid för mig att lista ut att man skulle ha öppen mun när man sagt öppen och stängd mun när man sagt stängd. Anyway, sen tog vi tipsrunda och sen fikade vi och sen fick vi sluta. Efter att vi slutat drog jag hem och spelade mw2 och klarade ut campaign!!! Och jag har spelat det 3 gånger!!! Sen åt jag sushi med mor och moster, gick lite på stan. Drog hem, sen var jag med amanda och drog ut och cyklade och jagade harar på vårt ställe, h4h4 vi cyklade efter en hare ett tag tills den sprang in på en tomt :(

Aja, ska se lite "That 70's show" på ett tag..sen soooova!



Och en bild på kalle kalle kalle kalle WOOP kalle WOOP kalle kalle kalle kalle

en, två, tre, fyyyyra..AAAAAAH!

Aight idag har jag suttit i en (emo)cirkel i sanden på gültza tillsammans med erre, nelly, leo, hanna, amme, ida och våra kära p12:or lukas, samuel, jesper och hugo. Dessa p12:or som kommit till våran korridor (och ja det är våran korridor! för vi är 9:or) kommer ju (trots att de är just p12:or) vara grymt roliga att få träffa i korridoren. Vi satt i våran (emo)cirkel för det mesta, och åt korv och frukt, lyssnade på "fjärilslarven", spelade rugby. Det var som soft. Efter skolan drog jag på stan med sm ett tag. Sen har jag käkat tårta med min moder som fyller år idag.

private Allan

Hey y'all! Chill skoldag idag och så kommer även veckan vara, börjar tio imorgon! åzzum.
Idag har jag fått cod mw2 av några killar i klassen! :D Så efter skolan blev det att dra hem och lira på dirr. Jag kör på campaign på recruit. Har lärt mig att ALDRIG lita på ryssar! H1h1 men asså det går rätt bra, är på dag 6 eller 7 och funderar på att byta svårighetsgrad. Gosh, måste skaffa en till konsol fan! =) Känslan när man öppnar cod så kan jag ju berätta att manualen känns som en bibel, jag överdriver lite grand men... jag smekte den.............


PO!

intern humor, kan ju berätta att jag och amanda har lirat rätt mycket kung fu panda och det här är ju som "repliker" ur det som kaniner i målbrottet och crocs-gänget säger.

Gått på stan ett tag med hanna och julia idag, senare drog jag till amanda och såg kung fu panda (btw, kung fu panda 2 kmr ut 2011!), åt på max och drog ut och cyklade och fotade harar..lol..harar är konstiga..de springer fram och tillbaka och då och då står de på bakbenen..sen när vi såg två harar möta varandra och hoppades på lite action så stog de på bakbenen några sekunder sen sprang de ifrån varandra..de har ju som bra kommunikation!

Skola imorgon då, tycker varken att det är kul eller tråkigt..jag gör ju som inte så mkt nuförtiden än att sitta hemma vid facebook..imorgon kan man ju sitta i skolan vid facebook! :D höh driver men blir nog att sova i skolan imorgon, har inte ställt om dygnet än. Gick och la' mig efter 2 igår och vaknade 1 idag. Så det blir väl att gå lägga mig kring 1-2 ikväll så att jag inte ligger pigg i sängen och hoppas på att somna, och vakna 8 imorgon. btw..9:an here we come!!!! fast ne..


trashy


Yep, Dolly Parton på crack.

musikens makt, kväll 2






gått in i ett mörkt och blött lasergametält, zacke, rem, exiledjam, mingel, bitchfight, dans, mera bitchfight, drama, lodande på marken, dans, linnros (venne vad han hette?), kramat zacke. Musikens makt var ju rätt chill (=


Nirvana vs Will Smith


jag venne vad ni tycker om den här men jag och amanda-o älskar den! har inte hört så många mashups men diggar denna med nirvanas "smells like teen spirit" och will smiths "boom shake the room" :D

musikens makt

Gått på musikens makt med hanna, amme och julia. Det var segt i början, vi gick runt, lodade på en bänk och fick sällskap av en pitebo kallad tobbe. Sen gick vi runt mera i alla tält och jag gick med i miljöpartiet. Sen såg vi familjen längst fram!!!! Härligt det var! Ska gå igen imorgon dårå =)

we're the three best friends that anyone could have /Alan




classic


Don't have to be a big bucks hollywood star
Don't have to drive a super car to get far
Don't have to live a life of power and wealth
Don't have to be beautiful but it helps

(y) (n)

aight har ändrat i profilen för det jag gillar och ogillar och i och med att jag kommer ändra i profilen flera gånger i framtiden så tänkte jag spara det i ett inlägg så att jag kommer ihåg vad jag gillat och ogillat 2010 :)

jag gillar:
att cykla sena kvällar samtidigt som jag lyssnar på musik och gör handrörelser h4h4, bra musikvideor, mig själv, göteborg, att dansa på parkeringshus, humor, god mat, tv-serier, att göra performance, att få beröm, stil och att vara med härligt folk.

jag ogillar:
ångest, pastellfärger, att ha akne, att bög och fitta är skällsord, gingers, bad hair days och att göra dåligt ifrån mig i något som jag bryr mig om.

bonkers

Okej förra inlägget så märker ni att jag är ytlig, men charmighet går egentligen före utseende.
Aja, idag väntar ännu en tråkig dag. Jag ska duscha, dammsuga lägenheten, packa upp från tunisien lol, och sen lämna igen en film..kul liv!

blackwhiteblackwhiteblackwhite

hmmf..jag kan en snygg vit kändis (adam g. sevani) men jag kan inte komma på en svart? I'm quite confused. Am I into black and sevani is just an exception? or am I into both black and white? En sak jag är säker på är att jag inte alls är into blonde and blue eyed. Eller är jag inte into people in general? Jag kanske tycker att alla fula. Jag är oxe (ni som känner mig vet att jag tjatar mkt om mitt stjärntecken, men oxar äger) och söker skönhet, men var är den? Får spana i göteborg i höst!
Okej, ska se twin peaks. Var bara tvungen att skriva av mig, jag är ganska förvirrad och förvånad..

ya



BARK

gosh, jag och amanda-o lirade så jävla mkt indiana jones på xbox igår och idag! Började spela 5, spelade i några timmar, åt på max, fortsatte till 3, såg film till 5, sen klarade vi ut det 6 och somnade kring halv 7. H4h4 gjorde lite vids också och sniffade lite mjöl.


Snurra min jord igen.

Snurra min jord igen.

I'm a loser baby, so why don't you kill me?

Idag är jag tjock, finning och lat. Det här var första gången på länge som jag skriver något dåligt om mig själv..det känns ändå bra. okej. heido.

du anar inte...


ohyesss. jag kör på nördbrillor, afrikanskjorta och mjukisbyxor idag, mys.
anyway var ute 03.00 till 05.00 idag och ja..ni vet,
h3h3 imorse eller aa..vid 2:

mamma: har du varit uppe sent?
jag: du anar inte
mamma: 2?
jag: du anar inte..
mamma: 3?
jag: du anar inte...
mamma: 4?
mamma: 5?
jag: aa...
mamma: har du nattsuddat? har du suttit vid datorn?
jag: .....uhm...ne...
mamma: har du varit ute?! :O
jag: kolla kameran.
(mamma tar kameran och kollar på bilderna, blir chockad, blir oroad, ,blabla)
mamma: det var första och sista gången!
jag: aa, graffiti är inte min grej..men det var väl bra att ingen såg mig mamma? :D (a)
mamma: ..jo (smileyface)

....

Nu är det otyg på G....

kul grej.




my name is lillemor.

Balla Trazan Apansson


Jag tar och ser Trazan och Banarne nu, återigen: 80-talet, vart tog du vägen?

LK

Blev lk igår kväll med hanna och amme + lite med julia och lite med alexandra. Det var fett. Gick först runt och..jösses vad folk kollade upp och ner på mig, vissa skrattade bakom min rygg, vissa viskade, vissa följde med blicken, vissa hälsade "hey sweetie", "YO!", "OJOJOJ", "Snyggaste tjejen ikväll!". En ordningsvakt frågade om det var stickor jag hade i håret. Och nån sa att mina "solglasögon" var schyssta. Men HELVETTTE vad jag blev bitter när först en kille tar min stickpinne och sen en annan tar min andra :( Som ni fattar så var jag het, utan att överdriva så kan jag säga att jag tycker att jag klädde och sminkade mig bäst på lk. Aja anyway, vi gick runt, , gick på tasty, lite hemma hos mig, lyssnade på petter, tivoli, mera tivoli, ännu mera tivoli, gick runt mera, åt en donut, stretchade, yoga, sen sov vi i ammes källarlokal och var lite sorgsna över att kalaset var över, vi var fan nära att smita ut på natten men en viss person klippte bort banden! h4h4 no hard feelings. Idag känns det ju lite tomt men it's back to reality.

fuck aina!


Centerpartiet said "fuck facket", well alba said "fuck aina". Dock inte seriöst, driver bara med rastaheteros som säger det och menar det. Kom in på Lk igår iaf, fick låna band. Blir nog att gå på det ikväll igen bara jag får låna band (a)

Domenicer - Bög mamma kines


Vi har kul.......unicorn

LK!!!!!!! :D

åååh fyfan vad jag taggar inför LK ikv :D

Warp 7.7

Är det egentligen någon som orkar blogga nu förtiden?

Min hjärna är smått avstängd, orkar verkligen inte göra något kreativt. Min hjärna orkar att lyssna på musik och att se på "twin peaks". Min kropp är smått avstängd också, orkar inte stå upp men ska dock på dans senare idag. Så jag är lite avstängd och lat. Aja, wellwell veckans höjdpunkt blir såklart LK!


LK '09

80-talet, vart tog du vägen?










if only more people could pose like me..

RSS 2.0