hahah..

hahah. Ni skulle bara veta vad snuskig humor erre haft idag! Hon önskade sig en teckning av amme på två hästar som parade sig, amme ritade såklart en teckning till erre. Fan sedan blev det värre då nelly tog en fet penna mellan sitt pekfinger och fuck-you-finger och gick runt med det som en gubbe. Lunchrasten var fylld med äckliga skämt då vi satt inne på bilden och "tecknade". Hahha samma igår också på so:n då höll vi på med massor av tuschpennor.

Girls can get so freaky when boys are not around! xD

förlåt om jag skriver det här inlägget. 

Big comedy!



OMG!OMG!OMG!OMG! IMORGON SKA JAG SE BIG COMEDY! MED JOHAN GLANS, DAVID BATRA, PETRA MEDE, HENRIK SHYFFERT, JOHAN RHEBORG, PETER WALBECK OCH LENNIE NORMAN! OMG!OMG!OMG!




see these icecubes, see these icecreams.

Hejhej. Skoldagen har varit chill eller nja jag fick damp på slöjdlektionen och på matten. Alltså i matte är jag typ smart men ändå dum och dum men ändå smart. Och jag får lite damp på ida som räknar ut allt på en millisekund, och vanligtvis brukar hon få förklara för mig i 10 minuter om det är något jag inte fattar. Ett jobb Gunnar inte klarar av, han tror att allt är så självklart.

Ja anyway vi fick sluta en kvart tidigare idag. Och ett par tjejer; nelly, hanna, amme, hilma och jag hade lust att göra något tillsmammans..förutom att gå på stan för det är vi men speciellt jag less på, jag har ju aldrig pengar! Vi kunde inte riktigt bestämma oss var men efter en timme då klockan var fyra var vi hemma hos mig. Vi tog och käkade glass och såg på bert :) Vi såg det avsnittet då lill-erik börjar på deras skola och det då bert försöker vara kulturknutte för att impa på Nadja x)



Tyvärr kunde de bara stanna till halv 6 för då var jag tvungen att åka iväg på dansträning med mamma. Vi ska ju vara med och överaska vanlig befolkning med att börja dansa. Vi är ca hundra stycken som ska någon gång under dagen på måndag i kulturens hus, entrén börja dansa och överaska andra. Feel free to come!



syns inte så mycket menmen.. har gula byxor och blå mössa ;p

Busted

Detta var alltså vid 4-tiden idag då jag upptäcker några killar från klassen som
hoppar parkour/klättrar utanför mitt hus så jag tog och filmade. Tyvärr är min filmkvalla
dålig och som ni kommer se att det snabbspolas men försök hänga med när
tim, gustav, fredrik, leo och kalle hoppar upp för denna vägg.


Klassens kompis..jo sure

Höhööo, idag fick vi fram resultatet av vem som blivit klassens två "kompisar" (deras uppdrag är att se till att ingen blir mobbad i klassen)  *trumvirvel* .. jag och erre. När jag fick veta det var nog min första tanke fuck, bara därför måste vi två gå på ett möte varje fredag och rapportera om någon blivit mobbad. Jag fattar inte det hela. Jag fattar att ni röstade på erre, för det gjorde jag ju själv också, men varför JAG ? Isak blev sådär ironiskt besviken och irriterad att jag blev vald, själv blev jag sådär inte ironiskt ledsen. 



farsan 51 år

idag har jag och syrran firat min pappa som fyller 51 år idag, han ser yngre ut ! vi tog och åt lite glass tillsammans, han öppnade de två presenterna: ett presentkort på 150 kronor från nadia och två pocketböcker från mig och sedan tog vi tillsammans och såg ett avsnitt av seinfeld. Det var väldigt enkelt men det var så kul att ha över syrran. Saknar att hon bor hemma, hon bor ju nästan praktiskt taget hos mamma eller ja hon kommer ner väldigt ofta. Men hos pappa kan det bli tråkigt utan henne. Fast idag har hon stannat sedan två till klockan nio, så det var smått harmoniskt i vår lägenhet, hon har kanske en aning grace. nä men jag älskar min syrra, vi har så kul tillsammans. förutom det så har jag kollat igenom lite i hippieböckerna jag lånade igår. pluggat kemi, vill fan ha bra betyg i det ! .. sett mera seinfeld och gått på dansträning. Jag skulle vilja gå tre gånger i veckan :'( laddat ner snood, sett parlamentet och nu chattar jag med ida g, fredrik och nelly fan vad det är kul x)

OH YEAH!


17.00 - 05.30

hahah igår gick jag och la mig klockan 5 på eftermiddagen och vaknade upp halv 6 i morse! Jag visste inte om det var kväll eller morgon, men efter ett tag då jag såg solen lysa mot taken och genom en titt på datorn upptäckte jag att det var Lördag. Pappa låg och sov men jag tog i tysthet och läste, var på datorn, såg på tv och vilade i soffan  i vardagsrummet. Sedan sådär vid 12-tiden då jag redan hade varit vaken i flera timmar så gick vi och hyrde film, couscous heter den och är en fransk film. Gick till biblioteket och lånade tre stora böcker om hippies och 60-talet som jag jobbar om i SO:n. Handlade på ica och gick sedan hem och fikade lite. Sedan har jag jobbat lite på en danskoregrafi och suttit vid datorn och laddat ner south park-melodin till mobilen ;) 

freestreet.se



Klassen



Markus kommer med smarta kommentarer
Krille spelar spel
Jesper hoppar och klättrar
Nelly kan prata baklänges
Kalle går roligt
Fredrik spelar spel
Amme är norrlänsk
Hanna följer traditionerna
Ida rider och pluggar
Renée är twilight-nörd
Hilma läser böcker
Joel gillar bilar
Tim gillar ida och saraj
Ida gillar tim och saraj
Isak höjer rösten
Jonte spelar cs
Leo kräver uppmärksamhet
Gustav är klassens clown
Julia rappar och svär
..och längst ut jag som bloggar

älskar er 7b,
p.s menar inget illa med kommentarerna om det skulle uppfattas så d.s


ut till måttsund

tjoo :) idag har jag haft asigt kul med amme, renée och isak. Allt började då jag var inne på åhlens och fick telefonsamtal från amme och renée att de skulle iväg till ensamma isak i måttsund så efter att slått in presenten till pappa tog jag och cyklade i snabb fart till Renée. Vi tre tog och åkte till måttsund med solbrillorna och läppglanset på och började med en gång spela wii, efter en stund då jag hade tjatat om att vi skulle gå till isaks kök så gjorde vi det och jag tog mig gästfriheten och plockade ut allt gott från hans kylskåp och frys. Vi tog oss läsk och åt från deras vita tobleronechoklad. Sedan gick vi ut till stallet och kollade på deras häst Kenta och deras två odöpta får, där stog vi ett tag och fascinerades medans de åt. Gick in igen och spelade lite guitar hero, amanda var ju lätt bäst både i wii och i guitar hero. Sedan tog vi och gick ut i det fina vädret och smällde smällare och provade på att spela basket med jag, rene och amme sög så vi gav oss efter få kast. Och så checkade vi in bröderna lejons koja. Vi gick in sen igen, vi gick typ in och ut, in och ut. Spelade ännu mer spel, ett sällskapspel vilket jag uppskattar bättre. Vi spelade med andra ord och amanda var bäst i det OCKSÅ! det var ett kul spel då man skulle helt enkelt beskriva saker med andra ord. Sedan var jag sugen på glass så vi gick in i köket och tog oss det, med strössel, maränger och chokladsås. Sedan tog isak sig en frukt och uppmanade mig till att äta frukt (vilket jag äter asmycket av hemma) och då hade jag förberett värsta julmust rapen som jag svarade med, hahah ni skulle hört! Den rapen var typ lång. Vi tog och spelade lite monopol och provade ljud-effekterna på deras keyboard. Vi lyckades glömma bort tiden och fick stressa till bussen. vi sprang och sprang och sprang och jag tycktes mig se bussen komma då vi sprang mot busshållplatsen så vi vinkade och den stannade medn så typiskt som det var var det inte den rätta bussen så vi började gå längs den långa måttsundvägen så min pappa skulle hämta oss och vi lurade i isak via telefon att vi skulle promenera in till stan. Ja det var en asrolig dag! :)

HEJS SVEJS! (R)

Oxe fosho ((:

jag förmodar att ni är less på att höra om min vardag eller snarare vad jag gör om dagarna, eller vissa skulle nog varit intresserade och förbluffade att jag verkligen har ett liv. Till största delen av mitt liv är jag hemma, det sägs enligt stjärntecken att jag är en sån som gillar att vara hemma. Det sägs också att jag är en person som gillar att äga mycket pengar och att äta dyr mat. Också att oxen gillar sex, se på tv (sant!), kvinnor som är oxar blir ofta bra mammor, oxar är jordnära och realistiska, säkert inte så äventyrliga eller fantasifulla. Jag måste tyvärr medge att den sista är sann. Men jag är inte en typisk oxe för det var just på gränsen att jag skulle bli tvilling. Jag är dock stolt över att vara oxe, oxar sägs ju vara charmiga, och om du tänker på de positiva sakerna om mig så kommer du fram till att jag är charmig.

funderar på om jag ska tatuera en oxe när jag blir stor fast, ska nog göra två tatueringar föresten. kanske tatuera alba på fingrarna eller nja, har ju några år på mig.

top 5

T-pain - Church
Mos def - Ghetto rock
Jenny wilson - Like a fading rainbow
Jay-Z - Lucifer
Gym class hereos - Cookie jar




3 tjejer, en cykel ?



Den här dagen har varit underbart kul. Jag mötte Sm och josse utanför tasty sådär innan tolv och vi hade alla planerat att ta på oss solglasögon vilket vi gjorde. Efter att lämnat in filmen "united 93" (SE DEN!) som vi såg tillsammans under påsken så cyklade vi alla tre på min cykel till shopping, parkerade cykeln utanför. Gick in en snabbis för att sedan gå ut och hitta ett ställe där vi skulle äta, då vi tre börjat cykla sådär 4 meter fick vi problemet med cykeln då paketsnöret trasslades in i kedjan och efter att stått  utstirrade (så kändes det iaf) i mitten av stan och mejat med cykeln så bestämde vi oss för att bära iväg den och ställa den utanför dagobert och äta, och min plan var att smuggla ut en gaffel och fixa det hela med hjälp av den, men det blidde inget utav det. Det var smockat på dagobert men då vi gick ut lyckades Sm och josse få ut paketsnöret ur kedjan, vilket satt fast hårt. Fast då uppstog ett nytt problem med cykeln och då tog vi den en snabbis till cykelstället där vi fick gratis hjälp. 

Och äntligen kunde vi äta på tasty. Sedan bestämde vi att vi skulle ta en cykeltur och säga höger eller vänster och se vart vi kom. Vi kom till södra hamnen där solen stekte och vi la oss på en brygga, drog upp tröjorna och solade. Efter ett tag började det regna, så typiskt! Så vi cyklade till willys och köpte en chipspåse och 6 colaflaskor (2 var) för bara 30 kronor, gick in på röda korset, faktiskt sara-marie's förslag där vi såg en snygg kille. 

Cyklade vidare till ormbutiken där vi kollade på fiskar, ormar och spindlar. Vi såg ett akvarium med nästan alla fiskar från hitta nemo, de där "doris"-fiskarna är så fina. Vi cyklade vidare till bowlingen, fast vi stannade på östra och åt lite av chipsen och drack lite utav våran cola, det var chill. Vi cyklade vidare till bowlingen där vi hade planerat att möta Amanda och hennes kusin Emma. Vi bowlade och tog foton mellan varandras turer, det var fett med skoj fast jag losade ju i Bowlingen. Efter sådär en timmes bowling forsatte jag, sm och josse cykla alla tre in till stan, där sm köpte en tröja och sedan stack vi hem till mig (cyklade såklart!) och såg lite på simpsons och drack upp resten av colan.  

IKVÄLL BLIR DET TV-KVÄLL, ETT AVSNITT AV UGLY BETTY OCH TVÅ AV DESPERATE HOUSEVIWES! :)

Method man - Even if

Den här låten ska våran streetgrupp (som jag och Hilma är med i) dansa till på exiled's dansföreställning. 



Method man-even if

fram med cykeln :))

Sitter och lyssnar på musik, har efter år återgått till att lyssna på jenny wilson, hon har ju kommit med ny skiva och så har jag ju haft "gym class heroes-cookie jar" på huvudet hela dagen, Cant keep my hands of my cookie jar..

Idag har jag promenerat med mamma i en timme, gått hem och packat och gått vidare med tunga väskor till pappa peo, och då har jag och pappa pumpat cyklarna och cyklat på en cykeltur till kvantum och sedan runt sjön. Fan vad skönt att det äntligen är vår, man trodde ju att det var på G i Mars men då kom helt plötsligt snö. Så idag hade ju nästan all snö smält här i Luleå. Efter cykelturen blev det tv, hahaha amanda skulle sagt  "what did I expect", det gör hon varje gång jag säger att jag ser på tv, vilket är rätt ofta nu för tiden. Men vad ska jag göra, jag är inte datanörd och kan knappt få upp en bok och börja läsa den, jag orkar inte ens försöka. Det dumma är att jag lånat en bok som jag läste i Indien och gjort massa omlån på den utan att fortsätta läsa, här krävs tips från läsnördarna Hilma och Renée. Näe jag tror jag håller mig till tv:n, den enda som förstår mig (hmm något Homer hade sagt frågetecken) föresten behöver man inte förstå mig, jag är så simpel och inget är invecklat alls, i'm just a short girl walking by.. fan det suger föresten att vara kort, på discon kommer endast tioåringar som hänger på bakom och dansar, jag får dagligen höra att jag är kort, jag beskrivs som kort och en sak som ingen vet är att jag har bra självförtroende fast jag hatar/ogillar min kropp, ärligt talat och jag bryr mig inte om vem som läser det här så önskar jag att jag hade bröst iaf, jag kan inte bära linnen längre, kollade på en bikini för någon vecka sedan som jag inte kunde ha för att jag inte har några bröst. hahaha it sucksss ;( 

Imorgon blir det Josse och Sm, och sedan ska jag bowla med Amanda och Emma :)

PEACE (R) 

framtidsplaner

framtidsplaner.
studera dans, det låter oseriöst att man vill studera det eller dumt men fyfan jag ska bli hiphopdansare no matter what!
får väl ta och jobba lite medan jag studerar i luleå men sen fan ska jag iväg bort, bort från luleå till u.s.a och studera vidare i dans där. Jag har stora förväntningar men jag ska bara försöka följa mina drömmar. I framtiden hoppas jag på att få lära ut new style i sveriges förorter.

Påskafton

ingen öppen träning idag med exiled, jag blev förvånad över mig själv att när jag berättade det för jesper M att jag la till grattis (han fyller år idag) men det beror väl bara på min trevlighet antar jag (hahah). Istället för öppen träning fick jag samtal av sm, ett samtal som jag vidarebefodrade till josse. Och klockan ett fick jag besök av de båda. Det var längesedan jag träffade de. Jag bjöd på go'fika, haha jag älskar ordet go'fika men jag bjöd på gårdagens bakade brownies med grädde och bär. Och sedan efter lite röstning av vad vi skulle göra så spelade vi "snurra flaskan" det blev såklart frågor om killar men sedan valde SM konka och jag och josse fundera ut något hon skulle gå ut och skrika, själv sa hon att att hon skulle gå ut och skrika "Seig heil" (som hitler använde vid deras hälsning) men vi stoppade henne, fast vi avbröt det hela och gick och utforskade på datorn betydelsen av seig heil, sedan sökte vi fram att det på engelska betydde victory welfare. Forskade på lite om andra världkriget och fick fram att det i sovjet unionen dött 27 miljoner!!! Sedan ledde det till att vi kollade på en klipp på youtube från gazakriget. Sedan ledde det till att josse fick lust att lyssna på "teleportera taliban" som vi fick på huvudet. Sedan lyssnade vi på flera låtar vars det lät som svenska ord. Sedan tog vi och busringde Diddley, Isak, Markus och Reneé. Sm lurade i de alla att dem missat tandläkartid. Alla gick på det och tänkte väl ajdå! Jag måste säga att renee var roligast. Sedan tog vi och gick på tasty, sm åt men jag och josse åt upp hennes pommes frittes, vi satt på tasty och dikuterade kungafamiljen. Gick vidare till hemmakväll och hyrde "united 93" oooh den är asbra. den handlar om 9/11-händelsen 2001 då 4 plan kapades och 2 körde in i "world trade center" och 1 i någon annan byggnad. men planet united 93 kapas av galningar och störtar i marken. se den!! Vi skildes åt sedan klockan 7 eller så och jag satte upp lite street art.

Nu kollar jag lite på robinsson samtidigt som jag bloggar och ska se film med mor och syster sedan klockan nio :)

Långfredag

igår var det långfredag och jag och mamma städade upp lite och gick ut och handlade och hämtade påskris. Sedan pyntade vi riset med fjädrar och ägg och efter det började vi med bak och fick strax efter att vi tagit fram ingredienserna besök av vår granne som ville dricka kaffe, dessutom smakade hon på chokladdegen. igår var ju bara en sådan dag som man ville baka eller en dag som man ville sitta inne och se på en film. Ja iaf bakade vi brownies fast jag måste säga att jag gjorde det mesta, för en gångs skull. Och vi toppade det med grädde, blåbär och hallon. Hahha jag måste påpeka att det liknade ett desperate housviwes-avsnitt då vi städade till snyggt, bakade en fin kaka och fick besök av grannen. Vår granne birgitta gick strax därefter kakan vart klar, fast hon sa själv att hon gillade degen mer än en gräddad kaka, inte alls likt vuxna människor. 

Sedan tog jag och såg på mumin, det är ett program man än idag tycker är lika bra som när man var barn. Samtidigt fick jag 3 samtal av amanda som hade tråkigt och ville umgås med mig men kunde inte för att jag om 2 timmar skulle iväg till min mormor och morfar :p hon blev såklart arg. 

Påskmiddag hos mormor och morfar. Mormor har lagat allt för många middagar i sitt liv så igår tog hon och beställde pizza från diamant. Det var mormors äventyr den dagen. Vi åt alltså pizza och drack påskmust. Och mormor och morfar låter oss än idag leta efter påskägg, de lät t.o.m sina döttrar (min mamma och min moster) leta efter sitt godis. Och jag var sist med att hitta mitt ägg, de hade typ gömt det i soffan och dessutom på baksidan av soffan.  Sedan tog vi lite efterrätt som mormor hade hittat från en allerstidning.  Efter efterrätten tog jag och satt mig i soffan och löste lite korsord i en allerstidning som möjligtvis varit densamma som mormor hittat påskdesserten ifrån. Korsord är rätt kul, fast svårt. De äldre (mormor, morfar, moster och mamma) drog igång med lite sång och munspel. Vid halv åtta lämnade vi de...

..och jag blev skjutsad till amanda. vi gick ut på stan och förlöjligade oss själva och fick syn på KG några meter bort och vände oss om och sprang runt ett hörn, det var rätt kul ;p sedan gick vi till en snötäckt floras kulle där vi desperat försökte få ner gungorna. amanda stog på min barfota på min rygg och sen föll vi och jag hade fått ont i ryggen och amanda hade fått fötterna i snön. Och sedan då vi fått ner gungan ett snepp (dem var uppsnurrade) så upptäckte vi att kommunen eller nå hade låst fast gungorna med plast så att ingen kunde ta ner de och då sa amanda: allt försök för ingenting!! 
Vi gick in till amanda och drack varm choklad med grädde på och spelade kort. 
Vi såg på tv och då blev jag sur på amanda eftersom hon sa att Magnus bettnér suger. det kan jag inte hålla med om. Han är inte den bästa men han suger helt klart inte! Jag och amanda småbråkade lite med skämtade emellanåt. Jag tror inte att jag och amanda riktigt kan bråka på riktigt med varandra. Det är bra! 

Sedan blev jag hämtad klockan 10 av mor och vi promenerade hem och såg lite på extramaterial från sagan om ringen som vi fått låna av vår granne. Jag gillar sagan om ringen-filmerna (jag gillar mest "sagan om de två tornen"). Det känns som en verklig berättelse nästan. Den beskriver maktgalenhet. Detaljerna är så välgjorda efter boken. Byarna är så fina, speciellt vattnadal och fylke. Och karaktärerna, djuren eller vad man nu ska kalla de, som enterna, olifanterna, orcherna, hobbitarna och alverna och det är så bra. Och alvernas språk. Och scenerna! När liv tyler (vad hon nu heter i filmen) bär frodo på hästen och blir jagad av de svarta ryttarna. 

happy easter!

WOO HOO! PÅSKLOV! Synd bara att det snöar.

Idag försov jag mig men då fick jag åtminstånde sovmorgon. Vaknade kvart över nio och fick lite panik men gick till skolan efter frukost. Jag skulle ta tillfället i akt och slöat. aja idag har vi haft poetry slam i skolan och några hade klätt ut sig. Nu har jag gått till min mammas jobb och kopierat lite teckningar jag ska sätta upp på stan, och så sitter jag vid hennes dator och bloggar nu. Aja ska tigga om barnbidrag och gå lite på stan. jag är grymt sugen på att köpa något. Och alltid om jag ska köpa något så måste det kännas rätt och jag måste gå själv på stan. INGEN FÅR MANIPULERA MIG! hah skoja. men jag tror ingen skulle vilja gå på stan med mig om jag skulle köpa något. anyyyway, hoppas det är dans ikväll och att jag hittar på något medans mamma är borta. hejs svejs!


mondaymonday

måndag, hmmm...

...DET ÄR FAMILJEN BABAJOU PÅ TV IKVÄLL! 
dramaserie på ettan om en svart familj i sverige på 70/80-tal som flyttar från förorten till helsingborg där barnen börjar i en smått rasitisk skola och mamman sliter och jobbar så att de ska ha råd. den rekomenderas (y)

Ja, anyway har tränat inför svenskprovet som är imorgon från klockan tio över tre till halv sex och nu ska jag ta en prommis med mamma :) 



vad lyssnade du på när du var 9 år ?

Vad lyssnade du på när du var 9 år ? ja, själv lyssnade jag på Jenny wilson
och kunde och kan låtarna utantill. Jag fick senare veta att genren heter blood-musik, tänka sig!




'rhodiiin :D

jao igår och idag har jag varit med amanda, det har varit massor med skoj. jag gick till henne efter skolan och sedan gick vi och köpte mjukglass på stan, vi satt på den flyttade gula paviljongen och åt våra glassar och såg i övrigt rätt konstiga ut när vi var ihopkurade med kroppen, satt mot varandra, slickade på våra glassar långsamt och glodde samtidigt på folk. 
(jag) - vi ser rätt mobbade ut, vet du det?
(amanda) - den där killen då!?



Haha ja och sedan gick vi väl lite på stan, kollade runt och träffade tjejerna som också var på stan. Vi gick hem till mig en stund, stannade inte alls länge, gick vidare till ica och köpte en gurka, chips och dip. Och så krossade vi lite isbitar hängande från tak tillsammans och då vi inte gjorde det båda två sa vi "Weee saaid toghether!" haha ja jag och amanda har udda humor som ingen annan skulle fatta. Gick hem igen till mig och kunde inte låta bli att öppna chipspåsen, vi körde lite sanning eller procent, vilket vi gör rätt ofta och berättar sanningar och historier och så om oss själva och om saker som hänt. sedan fick mamma laga mat åt oss. och amanda känner sig som del av familjen. varje gång min mamma säger "vi" så tror amanda att "vi" består av mamma, jag..och amanda. hahha det är jätte kul! och amanda bah innan vi skulle handla till mamma: - har vi morötter? xD anyway vi tog middag och efter det chips, gurka, morötter till två dipsåser och såg på filmen "what happens in Vegas" efter det klockan kvart i tio hade vi redan hunnit bli aströtta men vi höll oss uppe och chattade med en främlings msn som vi tagit från lunar. vi började prata med han helt normalt och sen bah; det är över, jag trodde det klickade mellan oss men jag hade fel. och sen bah: ge mig en andra chans! xD
Vi gick och lade oss sedan, vi var typ aströtta. Dagen därpå (idag alltså) vaknade vi tidigt och gick upp och åt frukost och bakade en kladdkaka som vi åt medan vi såg "jiddra inte zohan". Efter det busringde vi lite folk och sa med engelsk accent "oh, excuse me sir! i think i got the wrong number" och stackars tant som hörde jättedåligt och jag försökte säga till henne att jag hade slått fel fast på engelska, jag bah; I--THIIINK---I GOOOT---THEE----WRONG----NUMBER! men hon hörde fortfarande inte, till slut sa jag på svenska hejdå. Vi segade aslänge hemma sen men vi bestämde oss för att gå till tasty sedan och äta. vi försökte få uppmärksamhet från de som gick utanför tasty (ni vet det är ju stora glasväggar där) men ingen såg på oss :( Sedan skildes vi åt och nu ska jag ta mig en dusch och gå över till Erika sedan och se film med några tjejor! 

SEE YA'LL! (R)

1 april

jag gick och lade mig klockan 12 igår efter ett seinfeldavsnitt (ohälsosamt) men jag lyckades som tur var komma upp. jag som gått och blivit beroende av kellogs redberries tog mig en filtalrik. jag kan efter en mättande middag ta en jävla stor filtalrik och min mamma typ wtf? jag skulle kunna filosofera och skriva ett helt inlägg om flingor, but let's continue! efter att sett mig i spegeln och beklaga över mitt fettiga hår och klätt på mig riktigt segt..samt ett blogginlägg. så gick jag iväg mot skolan och såg på min väg att T.A (tim alm) och J.S (john sandén) hade skrivit "Hej Alba!" på ett "albas-special-street-art-pimpat-ställe" :) ni får själv lista ut vart. det fick mig på glatt humör. 

kom till skolan och fick ännu ett hej av två killar ..från 8:an, 9:an? gjorde mig också glad. kommer in i klassrummet och inte långt efter då vi pratat om vilket 1 april skämt vi skulle köra så kommer Leo in och har kort på när jag och han var små och han hade pottfrilla och själv hade jag kort hår och lugg. och så sitter vi på en strand och lutar huvudena mot varandra, så söta vi var, jag ska också ta med kort på när vi var små! :) <3

skolan var chill och jag pimpade liksom reneés sko, fett vad snygg den blev. efter skolan gick vi tjejer på stan och när man kommer till bh, bikini och för tajta-kläder-avdelningarna blir jag bara deprimerad. vi hade planerat att gå på resturang men vi höll på i 40 minuter att komma på vilken. sedan klockan fem gick vi till backens pasta..någonting och åt. själv tog jag pasta bolognese men de flesta tog pizza. vi satt där och pratade om killar. efter en timme eller så på backens pasta..någonting så gick vi och satt utanför kh och njöt av solen och dansade till mobilmusik och fotade. 

sedan gick vi hem till Reneé och körde anden i glaset. det var inte så kul ande för den var ju tvungen att cirkulera och tänka så jävla mycket men det var läskigt när Nelly frågade om vi fick lämna så svarade han "1 dag knivdöda e.." längre hann vi inte tills Hanna sa att vi skulle kväva ljuset. Men det var rätt läskigt. sedan frågade jag vars han hade bott som när han levde och då svarade han "pappa" så jag antar att han/hon bott hos sin pappa. jag blev lite såhär småskraj över att man inte får ha speglar i rummet då man kör det, fyfan om man skulle SE en ande i en spegel! :O jag gick mörkrädd hem klockan halv 9 med Hilma och nu är jag är och ska se seinfeld om ett tag med syrran och mamma :)

'AU REVOIR! (R) PEACE (R)



lite uppdatering

Okej jag vet att Ola salo-inlägget var lite udda.. that was so not like me..
jag har heller inte varit så hipp på bloggskrivandet, det beror helt och hållet på min lathet..
men jag återhämtar mig och skriver på nytt. jag hatar egentligen när folk ursäktar sig över
att de inte skrivit på ett tag. men jag får ursäkta mig för amandapajj och markus lerjohn. 
jag måste uppdatera er vad som händer, men vad ska jag börja med..?

  • ..ja okej jag har så att ni vet hoppat ur ur the psychopathics crew, och ska starta upp ett eget crew med Hilma.
  • I skolan nöter vi anden i glaset, det är första gångerna jag spelar och jag kmr bli smått upphetsad och beroende
  • Jag är rätt ofta med amanda these days, och hon kommer hit och dansar wannabe salsa med mig :)
  • Jag går runt och funderar på min dansutveckling eller rättare sagt vad mycket jag gjort inom dans i månaderna.
  • ...dör av stress


P.S    I'M BACK!     D.S


RSS 2.0