Göteborg och syster (L)

Klockan halv 5 åker jag och mami tåg till GBG!! :D till min syster som jag saknat sååå <'33
Kommer fram imorgon på morgonen och då kommer jag bli som ett barn på julafton och
så kommer jag krama min syrra =') <3 saknar att hon kom ner till mamis lägenhet och att
jag gick upp till hennes lägenhet (som var ovanför) och så lyssnade vi på Michael Jackson,
eller såg film eller fresh prince eller ugly betty, köpte chips eller åt hamburgare och så
brukade jag skjutsa henne på min cykel och så tog vi massa tjockisbilder på oss då vi
gjorde dubbelhaka <'3 Och på julaftonerna är jag alltid klängande på hon, shiet vad tråkigt
julafton skulle vara utan Nadia :OOOO fast som tur är ska hon fira jul med oss i lule! ;)
Jag älskar min syster! Men nu måste jag fortsätta att packa :)





<3



Street art med Lelleboi :))

Shue :)) jag har just kommit hem från att jag och lelleboi gått på stan och gjort street art och tjockat oss :D Vi blev lite paranoida ibland men vi gjorde iaf på massa olika ställen, satte typ upp 6 teckningar och 2009-teckningen satt jag upp på happy people dörren =)



this pole has more readers than your BLOG
VAFAN VEM HAR BITAT MIG?? :OO



Vi linda ett vitt band runt en svart stolpe, blev fett snyggt faktiskt (y)


gammal teckning, h4h4 det står alba och jag är den enda i LÅ som heter det xS



Den är så snygg och jag var tvungen att skriva f14 så de inte skulle tro
att det var en kille som gjort den xs

crying out loud D':

Jag behöver empati.. eller sympati (?) anyway mitt spotify funkar inte (COL=crying out loud) så jag har gjort mitt bästa för att fylla mitt dagsbehov av musik och nött youtube: Beyonce - sweet dreams några tusen ggr, Kid cudi och Flo rida ft. Wynter - Sugar. Har tittat på americas best dance crew, Shane sa att brodway är hiphop dansens framtid, y34h we'll C 'bout dat! Sen fresh prince <3 farmville ofc =) omg jag övervägde..eller funderade faktiskt idag att beställa en farmville tröja från internet men jag kom på att det skulle bara vara för nördigt! Förutom tv och dator (som stor del av min fritid består av) så har jag tecknat street art med temat 2009, har ritat: Kissie och Amir, shutter shades, en cupcake, adidas, michael jackson gravsten, spotify, b&j och facebook. Nu ska jag kopiera den + andra äldre teckningar och gå ut med lelleboi och sätta upp :)

my name is, my name is, my name is darth vader



HEY Y'ALL ! =)
jag måste ha världens sämsta immunförsvar för nu är jag alltså sjuk igen, inte kul. Måste bara whina lite: har asont i ryggen och kan tiep inte böja mig ner, har hostat sönder lungorna och är jätte täppt och andas som darth vader. Har iaf tecknat lite street art, som jag ska färdigställa :) btw såg att benny mobbat emmy på fb, not c00l dude!

Nu är jag iaf hos mor och ska snart se tv på kanal 6 och äta walnötsglass :)
Ni vet two and a half men, my name is earl och scrubs <3



OCH PÅ ONSDAG FAR JAG OCH MAMI TILL GBG TILL SYRRAN :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D DET KOMMER BLI SÅ KUL!!! <33333

Amir gets powned (Y)

 

Jag är så glad att jag gick in på gaybloggen idag!! ;D Videosvaret är iaf från min syrras kompis Linn. Alla har typ kommenterat att hon ägde ut han totalt!

KOLLA IN: www.gaybloggen.com


KiD CuDi - Pursuit of Happiness

dålig kvalla :/

Igår var jag med sm, jennifer, emmy, steffe, jake, markus och johan och senare på kvällen också madde :)) Vi gick först på stan vi tjejer och de käkade på kebabhuset. Vi tog bussen till tuna och gick till markus och hade snöbollskrig och spelade snowboardspel.
Senare kom jake, steffe, johan och juste benny xp De mobbade emmy något =( vi spelade mera, gick te konsum och såg "rat race" ;) Sen åkte jag hem och åt och kom tillbaka till jennifer där vi hade lite brist på saker att göra men vi chillade, lyssnade på musik och lekte kurragömma. Vid niotiden blev jag och sm ovänner och hon gick hem och jag gick hem :( men imorse förlät hon mig och jag, sm, jennifer och madde har sett "jakten på lycka" hos jennifer, åh fyfan vad bra film ^^ Sedan käkade vi på kebabhuset igen ;p sedan cyklade jag hem i pissregnet och laddade upp fjortisbilderna, vilade och gick på dans <3


NU




H4H4 VI FÖRSÖKTE EFTERLIKNA DEN ÄLDRE BILDEN :) NU HAR VI TÄNDER OCH STÖRRE PÅSAR UNDER ÖGONEN ;P 7 ÅR MED DIG, BFF <33

FJORTISVARNING!

Idag har man alltså varit fjortis med girlsen i klassen ;) Har tagit så fett med bilder som jag ska lägga upp sen :) Jag tycker vi skulle vinna grupp priset :OO Sen har jag, ida.g, hanna, hilma, gustav och lelle hyrt napoleon dynamite som vi + nona, nelly, amme och erre? ska se ikväll hos Ida.G :D :D :D MYYYS <3 Aja nu ska jag farmvilla, laga mat och göra ett facebook-test på samma gång :D

PEACE (R) TREVLIGT HÖSTLOV EVERYBODY :))
















ALLA BILDER FINNS PÅ MIN PIX! http://www.pixbox.se/usr_show_id65330_page0_order1.html





Napoleon Dynamite



HEYY ;)) Idag på idrotten gick jag, lelleboi, karlosbarlos och hilmz på stan och jag sminkade Leo ='p Och på sista lektionen hade vi ingen lärare och såklart sa ingen till om det så vi tiep chilla i en timme.  Gick på matteklubb med Ida.A efter skolan, hh4h4 nördigt det var bara vi där, så vi stannade bara en  halvtimme. Sen har man varit hemma och jag har börjat på min deckare som vi gör i svenskan och min story är så jävla bra! Sen har jag cyklat till konsum och handlat, fan vad jag älskar att cykla på kvällen i mörkret till en mataffär och gå in i mataffären och gå jätte hängigt, ha halvt stängda ögon och öppen mun (typ som napoleon dynamite, men ändå inte). BTW mitt nörd-namn är Napoleon Dynamite enligt ett facebook test ;) Älskar filmen! Sen har man sett film och scrubs :))

Och imorgon är det maskerad!!! :D :D :D Då ska vi tjejer klä ut oss till fjortisar med foundation, idomin, tuperat hår, reflexvästar och mjukisbyxor h4hh4 fifaaan ;D

scrubs <'3

Första skolan, asså helt chill fick ju VG+ på matteprovet också ;) eller är det möjligt att få MVG?? :OO Ja anywaaaaaaaaaaaaaay. Jag var ju tydligen väldigt efterlängtad i skolan. Gunnar stannade till i korridoren och gav mig ett brett leende, det är för att jag är hans favoritelev! Och Mimmi kom in i vårt klassrum och sa: ALBAAA! och dissade Leo som också blivit frisk xD Efter skolan cyklade jag hem, farmvilla och åt och stack sen till sm's träning med josse :)) var där klockan 5 till halv 7. Sen gick jag hem och sen dans halv 8, vi ska dansa till en lugn låt fan va kul :D <3 Har chattat, men jag ska gå till konsum och köpa cola och kanske godis =) y34h you know i'm fat, i'm fat i'm really really fat, who's fat? Whatever..sen ska jag se scrubs <3 Scrubs är typ som mitt nya seinfeld...seinfeld är för old, utnött och OLD! 


frisk tiep :')

Har länge funderat vad donque betyder. Alla sjunger: she got a donque. Och jag har tänkt wtf? vadå hon har en åsna? H4H4H4 men idag efter ett facebook inlägg förklarade Alejandra att det betyder: fett me röv, big butty. Det förklarar saker: will.i.am – The Donque Song.

Anywaaaaaaaaaaaaaaay (himlar med ögonen).. jag är friiiisk tieeeeeep :D ska iaf till skolan imorgon och jag har ett matteprov som väntar på mej ;( ska träffa josse och gå och kolla på sm's träning och sen har man egen träning då jag ska dansaaaaa :D:D:D *överglad*

ÖÖH nu ska jag ta ett bad..................HEJDÅ? Varför går du inte? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH kan du inte bara dra? lämna min blogg ifred? Get tha fuck out of my crib blog!......Why are you still here?????




wuddup? i'm kid cudi :D

omg! gjorde ett test på facebook vilken rappare jag var och blev kid cudi!!! ;OOOO
Det stog att jag är en trendsättare och har min egen stil :DDDDDDD




still sick :/

still sick! :( har iaf kryat idag, vilat, knarkat medeciner och käkat från dagobert och massa har ringt mig och frågat om hur papi mår och om hur jag mår och sagt att jag ska ringa de om det är något. Lite less. Papi har kommit hem från sjukhuset men jag har blivit att äta middag hos mormor så hon ska picka upp mig snart (h4h4 började tänka på gta, att min mormor har ett uppdrag att hämta upp mig xD ). Oh my! Jag har börjat nöta petter ;p SKA DRA! SES!

Fågelturken jiddrar med kattN x)



H4H4 Den här nötte jag och amanda igår, så jävla kul xD

cchiilll :))

Hey guyss :)) Igår hade jag lite filmkväll med amanda, sm, benny, jake, steffe och vikke. Vi såg en actionkomedi och sen dansade vi lite h3h3, i will never forget bennys bootyshake mot mig xS.............................Sen följde vi Sm hem. Jag och amanda gick hem till amanda och chillade 'te fyra :)) Idag har vi nött cribs på morgonen och gått på stan och ätit fancy dinner ;) Och jag ska sova här i natt igen för att min papi åkte in på sunderbyn p.g.a yrsel och mami har ju åkt 'te berlin. Nu ska vi iaf chilla järnet!

CYA! PEACE (L)


d0 U m1ss m3?

ååh vad alla måste sakna mej i skolan :) skämtar inte, tror allvarligt att det har varit litelite tråkigare utan mej. Anyway febern har gått ner, men ska stanna hemma även imorgon så jag blir helt frisk, jag menar när jag ändå är sjuk kan jag ju vara sjuk längre och äta ostbågar r1ght? Haha okej det där var ett skämt typ bara amanda förstog men jag skoja bah! JAG ÄR SJUK for reeal! Få se nu, vad har jag gjort idag? Har typ chattat med amanda now and then och snackat med henne på telefon :D räknat matte, ska pluggapluggaplugga inför provet. Facebookat som fan. Sett the tyra banks show. Farmvillat och café world jag blir så lätt beroende av såna spel, vänta bara tills jag får the sims 3!
Vet redan vad jag ska önska mig i julkapp :D
  • Hantlar, jag ska ju bli bodybuilder ;)
  • The sims 3
  • Ugly betty säsong 3 att se med syrran :)
  • Presentkort på hardwear eller happy people eller nå
Sen har man käkat nudelsoppa 'te lunch, sushi 'te middag och b&j nu på kvällen. Har chattat med amanda, sm, shake och benny stor del av kvällen men nu går jag och lägger mig och drömmer om...hmm..JULKLAPPAR! :D

13.37!!!

13.37!!!


sjuk =(

AA idag har man varit sjuk alltså. Gör allt för att bli frisk till på fredag då folk ska komma och se film hos mej :))
Jag antar att alla trodde att jag försovit mig igen?
Ska stanna hemma imorgon också och krya och socialisera mig med amanda på msn som också är sjuk :/
Usch hon hade skakat över att hon frös så mycket och hostat blod :o
Jag har iaf vilat, vilat, vilat!
Och nu ska jag se film med far och äta B&J Half Baked <33



GRATTIS IDA OCH JESPER PÅ FÖDELSEDAGEN!


Drugs, Dots, Dance flick.

FUCKFUCKFUCK I JUST REALISED I GOT HOMEWORK!
Ska fatta mig kort. Idag har jag... ööh..y34h r1ght jobbat om droger
med renee och jeppe a.k.a snickers (som jag är väldigt sur på nu, MOGET! säger jag bara).
H4H4 check this out! xD



Jag och Nelly gick/joggade hem till mig på rasten för att hämta lite pulver xP
H4H4 nä men det är ett indiskt rött pulver för att göra prick i pannan med ;)
Gjorde ofc en prick i våra pannor men vi skildes åt när vi hade språk.
På franskan spelade vi som vanligt Fia med knuff och vi ska jobba om en kändis
på franskan och jag ska jobba om BÉYONCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;D



den snyggaste kvinnan på hela jorden!


Sen har man gått på stan, sett ugly betty, pratat med syster i telefon <3, och sett dance flick på datan fett kul!

0versl33p (L)


sparar till en villa <3

Tja idag åkte mami till skellefteå vilket gjorde så att jag försov mig trots att jag hade ställt klocka. Hade ställt den på halv 8 men tröck på snooze-knappen (som är 9 min) några antal gånger och försov mej och drömde om renee och jesper.M och något om någon sjö x) Kolla på klockan som var lite efter 10 och bah: SHIIIIIIEET! Jag kom på att eftersom jag redan försovit mej så kan jag ju ta det lungt och äta ostbågar ;) eftersom jag kunde lika gjärna försovit mig längre. Sen kom man in i en bildlektion då jag mest dansade och snackade eftersom jag inte kunde hitta min bild. Svenska: googlade på ryska namn och städer. Engelska: skrev meningar av ord samtidigt som jag snackade om bl.a om sushi med grannbordet, ska äta det med nå folk nån dag :D Sen har jag packat och flyttat över till far. Farmvillat såklart! Det är min dagliga rutin :p räknat mer matte inför provet. Och chattat ofc ;) typ också min dagliga rutin.


The grudge


Heyy :)) Väcktes av att Sm ringde på morgonen när jag låg och sov ;/ gick upp, duschade, gjorde mig i ordning och åt frukost. Sen kom hon från mjölkudden till mig kring 12.40 och jag satt och räknade binära tal ;/ Vi lyssnade på Jay-Z och en värld full av liv från lejonkungen h4h4 xD Vi bakade chocolate balls with coffeee. Sen kom amandaa och vi flumma runt hos mig och gungade på östra och flummade runt ännu mera x) Sen kom jake, steffe och markus och vi gick alla hem 'te mig och såg "the grudge" :O Jake och sm låg och myste naaaaw, och amanda som satt bredvid mig skrev massa roliga saker på sin mobil som hon visade för mig så att jag började skratta xP och då och då skrek jag mitt tjejskrik när den där håriga tjejen dök upp. Sedan gick vi (utom amandaa :C ) till min dans och det var meningen att vi skulle åka till mjölkudden efteråt men Sm var tvungen att åka hem så jag skjutsade hem henne och åkte hem. Och nu ska jag mysa med min mami <3

sm, isa och jennifer :D

Idag har jag gått på stan och på jakes match med sm och felicia var också där :) Drog hem och åt pizza med mor innan jag stack till pontus där vi i exiled dansat på luleå basket :D Sen vid halv 6 tog jag bussen till mjölkudden till isa, sm och jennifer x) H4h4 vi dansade till the jonas brothers sen stack vi till jake, där var också steffe, johan och ngn till jag inte minns namnet på. Vi såg lite skräckfilm, usch! not a fan of it.. Sen drog jag, isa och jennifer 'te donken och jag käkade fyra cheesburgers (you know i'm fat, i'm fat, i'm really really fat. who's fat?). Ajajajjajajjajajjajajajjajajajjajaja lägger mig nu!

PEACE (L)

Filmkväll ;))

<3


Vid och efter 10 över 7 började folket droppa in hos mig för filmkvällen :)) Vi såg lite på room raiders. Sen så målade vi nos och katthår på varandra med kajal samtidigt som vi lyssnade på mobilmusikk :D Sen efter ett tag gick vi iväg för att köpa godis på konsum (de har föresten mycket fairtrade där (y)) Men nu kommer jag berätta något leskiigt. Att Frida en ny tjej i vår klass var ju med och medan vi plockade godis på konsum stog hon utanför och ringde ett samtal och när vi gick ut igen var hon borta! :O Vi började söka henne i affären och så och vi anade att hon hade ringt sin mamma för skjuts eftersom hon stog och ringde utanför konsum. Hennes mamma var polis så vi gick och frågade om någon rovainen jobbade på polishuset med det gjorde det inte. Vi försökte ringa henne men hon svarade inte. Vi blev oroliga. Men vi visste ju att hon ringt sin mamma. Vi gick tillbaka till mig och Lelle kom och vi skulle börja se en film erre hade tagit med sig fast hon hade glömt dvd-skivan så vi såg en barnfilm ist som heter "resan till melonia" som jag och leo såg mycket när vi var små. Sen kom KarlosBarlos som vi mötte på östra. Vi alla gungade lite förutom Hilma och Renee som fortsatte se filmen xP Sen back to my place. Vi orkade inte se hela filmen. Så vi satte oss ner och snackade till Jay-Z i bakgrunden <3  Det var nice!! Sen drog alla hem vid halv 12 och jag städade upp efter popcornen och gick och la mig. Det var så fett kul med er!!

JOSSÄ :D

Y333Y! Igår i skolan så..hm..fikade vi i cafeét, målade och jag och nelly pratade typ i 2 timmar på bratig stockholmska om att vi var bff med alexandra nilsson a.k.a kissie, om Amir, P12:or, stekare, white room, stekarfesten,  chai latte and so on ;p Typ samtalsämnet i våran klass hela den här veckan har varit om Kissie. Efter skolan fick man skjuts hem på freddes pakethållare fast han stegrade hela tiden så sista lilla biten gick jag. Bytte lite kläder och hämtade pengar för att sen gå iväg till smedjan och möta josse :D Vi gick på några affärer och jag var köpglad och köpte tre örhängen; rosa, lila och skruvörhängen och ett halsband. Samtidigt så pratade vi :D Sedan gick vi och åt på kebabhuset!!! Det var så efterlängtat och gott och trevligt! Sen gick vi hem till mig och lyssnade på massa låtar på spotify, haha vi började typ lyssna på en låt från lejonkungen, massa låtar från alladin och massa annat. Spelade farmville och kollade i skolkatalogen och fotade :)) LUV U JOSSÄÄ!


Jay-Z - My 1st song

Sovmorgon idag till 09.35 (a') Idrott, spelade fotboll har ju fortfarande lite skills kvar och när jag skulle hämta mina skor såg jag en assnygg svart kille som bara gick i handduk i korridoren, h4h4 även då jag passerat honom kollade jag bak och bara dreglade :D sen massa språk: engelska, franska och svenska. Spelade fia med knuff på franskan som vanligt x) På svenskan ringde jag en kriminalinspektör för information till min deckare jag ska skriva. Och så råkade jag förstöra när vi spelade Cluedo. Haha jag tog och kollade på de hemliga korten och bah: men hallå? ska inte de här korten vara med? HAHAH x'p Matteklubb, har gett mig på binära tal idag svårt som fan. Vi (hanna, amme, ida.a och ida.g+jag då) var lite hungriga på klubben och det fanns bara 2 äpplen och socker så vi tog bitar av äpplena och doppade i socker :)) Sen har man farmvillat och kommit upp i level 26 och har över 300.000 coins ;) Lite ebuddy, fick nå ryck och började dansa aslänge till Jay-z och sett en film. Mamma har kommit hem från salsan och vi ska se scrubs nu!

CYA! PEACE (R)

Up with people


TJA!
Idag har "up with people" varit på vår skola, det är en förening eller vad det kallas med massa vuxna från olika länder som; Japan, Canada, U.S.A, Storbrittanien, Kina, Mexico and so on. Som har typ gått runt till olika klasser och gjort lite aktiviteter och pratat på engelska med oss :) H4H4 skitkul var det! Vi har typ fått leka lekar hela dagen :D
En utav de heter Jason och han är så lik kanye west så vi lånade my's (ida.g's sis) shuttershades och så bad vi honom ta på sig de och så fotade vi oss bredvid han! han var snygg! Och Nacquita var helt cool också, vi fick mexikanskt tuggummi av henne på rasten ;>
Sally-leken, handleken och piratleken var ju fett roliga och så lärde vi en norsk och en kanadensare fuck-leken a.k.a wtf-leken a.k.a what's the name-leken ;p Ass fuck, ass fuck nothin' but a wild fuck. Sen när de skulle dra sprang vi efter Jason, Brandon och Nacquita och kramade de, h3h3 dissade de andra.
Sen efter skolan har jag käkat kroppkakor med amanda :)) Och sen har jag gått för att se på sm's träning fast just då jag kommit till pontus sms:ar hon att hon är sjuk, fast jag stannade för att kolla på julia när hon tränade =) Och nu snart börjar det bli dags att åka till min träning!

Skander, we love u man! x'D

Heyy, idag har jag varit med sm och jossä! :D Har saknat de såå! Vi snacka lite på kh, satt i rondellen och sen gick vi hem till sm där jag och jossä hjälpte sm med en artikel hon skulle skriva på sverige x) h1h1 det var kul, h4h4 Skander: mannen med gult leende utan kindtänder x) Sen sjöng vi singstar, snackade och tog en kvällspromenad :) härlig dag med er tjejer <3 På onsdag ska jag och jossä gå och se på sm's träning (a) Och på fredag ska vi käka kebab på kebabhuset och ha filmkväll :'D amanda glömde säga till dig på msn, men är du på? :)

Fan ska sova ;/

FRED, KÄRLEK, VÄNSKAP! (R)


helg.. d-.-b

I fredags var jag hos erre med hon, amme och nelly. Vi chillade järnet ;) sjöng karaoke jag äger ut på "like a record" ni vet you spin me right round baby right round like a record, såg idol (så jävla tråkigt), ringde erres killkompisar xp , käka cookies, kolla skolkatalogen och såg/lyssnade på VH1 :)) beyonce är så snyyyyyyggg ;O

Lördag..hmm..firade min mormor. Var typ deprimerad på kvällen och läste en bok om självförtroende som hette "Älska dig själv" x( xD H4h4 jag skrattar med gråter inombords ;p Sen skrev jag ett kärleksbrev till Kid cudi om att jag gillar/älskar hans musik att jag är kär i han och att jag önskade att jag var född '84 i cleveland och var kompis med han :p Jag har gått och blivit ett patetiskt förälskat fan till han x/

Söndag..ännu en tråkig dag...vaknade loggade in på myspace för att se om han svarat..ofc not :'( åt nudlar, kycklingklubbor riktig cribsmat asså. Men alla rappare älskar kyckling! såg tv, facebookade..tog ett test om vad jag tänker på mest och fick resultatet "sex" jag bah: oops h3h3hh3 busted. Nä men tog bort publiceringen av testet när jag insåg att jag inte ville att familjen och släkten skulle se det :p Hade så jävla boring och var fortfarande deprimerad så jag cyklade till kvantum i regnet och köpte exotic snacks samtidigt som jag snackade med nelly :)) gick hem och tröståt godis..lonely i'm so lonely (alvin och gänget version) och sen dans på helex :D chatt med julia, isa och jake =) sen har jag sett fresh prince..och ja nu är det dags att gå lägga mig!

SES FOLKET! PEACE JA00 (r)

I (L) KID CUDI!!!


Olika utvalda verser ur kid cudis låtar


Little homie, in the room
(In, in the room)
Boy on the moon
Had, (had) no one
No one to hang out with
Talk that shit to just my little homies
One year younger din’ get where I was going
Took a turn to the worse when my father left me lonely
Lonely in my room I (I) mean me up on the moon
Entertained myself, laughed at myself
As I grew to be a teen I disguised myself
At the lowest self-esteem, especially with the girls
Tried out every sport just to impress all the girls
Instead of all the ladies, ‘cuz they talk down
I was too artsy, known to be a clown
And know my Facebook pop it
‘Cuz I told the same girls I would be the hot shit

I’m On The Pursuit Of Happiness And I Know Everything That Shines Ain’t Always Gonna Be Gold
I’ll Be Fine Once I Get It; I’ll Be Good

I've got some issues that nobody can see
and all of these emotions are pourin' outta me
I bring them to the light for you
it's only right
this is the soundtrack to my life
the soundtrack to my life ohhhh

[Verse 3]
I was close to go an try some coke
and a happy ending would be slitting my throat,
ignorance the coke man, ignorance is bliss,
ignorance is love and I need that sh-t,
if i never did shows then i’ll prol be a myth
and if i cared about the blogs I’d probably be a jackass,
don’t give a sh-t what people talk about fam,
haters shake my hand but i keep the sanitizer on deck,
hope i really get to see thirty,
wanna settle down stop being so flirty,
most of the clean faces be the most dirty,
i just need a thorough bread cook when i’m hungry,
ass all chunky, brain is insanity,
only things that calm me down p-ssy and some cali tree’s,
and I get both, never truly satisfied,
I AM HAPPY, thats just the saddest lie!

 


 


grattis mormor!

Har bara slöat idag men nu far jag till min mormor som vi ska fira idag! :D

veckan day 'n' night..

Fan teckningarna har redan blivit halvt nerrivna! bastards! :G Anyway, h4h4 det mest använda ordet på bloggen ;p tror jag har skrivit anyway i nästan varje inlägg xp men anyway..livet flyter på, eller nä.. veckan har väl sett ut som så att jag snoozat för länge på morgnarna, gått upp lyssnat på kid cudi, fått ett sms av amme att hon inte kan möta mig för hon får skjuts, ätit red berries, klätt på mig med missnöje, cyklat till skolan i kylan, jobbat i skolan, gittat till korridorerna och lekt wtf-leken på rasterna, cyklat hem (eller med undantag för i tisdags då jag tjockade mig med godis för ca 20 spänn i shopping med amme och nelly), lyssnat på kid cudi, ätit red berries, spelat farmville och kollat tv/film och lagt mig vid 11, halv 12.

RSS 2.0