nappynappynappynappy





loving my nappy hair ! vill inte att det ska bli rakt igen, det kommer bli det när som helst. fUCK.

love for the streets of L-town

ny header, den är rätt simpel.




Old School

Sent 80-tal och tidigt 90-tal =) lite bilder sparade på skrivbordet från tidigare i veckan när jag pluggade slöjd och skrev om denna klädstil och hur den kom till ....Jag hade nog gillat att leva på 80-talet, fast det är nog roligare att leva i denna tid.









Will <3

mööö

Fest i Måttsund igår var nice! Tog taxi hem med hilmz, venne vad det gick på. Jag vaknade 10 i 2 idag, inte bra. Förvirrande när det är så mörkt, trodde den var kring 6 på morgonen -.- Men nu känns dagen smått förstörd, fast det kanske inte gör något för det är fredag. Åt cheez cruncherz till frukost/lunch och om 3 timmar är det dans. Och på de här 3 timmarna borde jag jobba A&S men jag orkaaaaaaar inteeeeee. H-vete! Och min hårbotten kliar så jävla mycket av flätorna, tar ut de om några dagar. Oh well, jag tror jag drar och lånar böcker sen köper nå på konsum. cy'all!

happy tears

Hey guys! Har varit i gymnasiebyn som sagt idag i goda vänners lag. Var mest på natur och det...fattar inte varför man vill gå det..i så fall samhälls! Men det är väl trygghet antar jag. Jag har iaf blivit småmobbad hela dagen för att jag ska gå estet men jag börjar bli van..heh jag driver själv med det. Men iaf så såg vi på en dansuppvisning och fan vad jag blev taggad, speciellt att göra något eget projekt och få jobba med gestaltning. Och när jag såg en av mina danslärare Ida dansa till "Beautiful day" av U2 och så fick jag en gråtattack när sticket kom..alltså det var bara så fint på nå sätt eller det var som en våg av lycka som kom mot mig, för det var som kraftfullt. Asså det var verkligen en gråtattack, för tårarna kom bara plötsigt och de bara rann. Jag har märkt att jag har lätt för att gråta åt sånt, asså jag gråter åt fina saker i filmer, musik och dans men inte om någon dör eller åt hemska saker. Aa anyway vad gråter ni åt när ni gråter? Aa sen gick vi runt bland husen och kollade och så. Sen gick jag, hanna, nona, gustav och kalle på stan och försökte klappa renarna men de var lite småläskiga.

Ikväll blire fest hos Fisse och Mackan! chiLL!


gymnasiebyn

Imorgon ska jag hilma och hanna på öppet hus i gymnasiebyn, det betyder att vi ska kolla på estet och...........natur...i och med att hanna är med...oh well, då får jag se det jag missar! =) Men det blir kul som fan.


en helt osammanhängande bild som inte har något med själva inlägget att göra, men här är iaf Yo Majesty.

flätor






I'm free like a bird

JAG ÄR FRI FRÅN SUBWAY OCH DET ÄR FREDAG! Inge mera skära lök och börja gråta, rix fm..och bäst av allt så kan jag sitta ner, fan vad det är skönt att sitta. Jag ska ta och fläta klart det sista håret..just det! jag flätar rastaflätor i mitt hår och jag ser ut som en riktig miljöpartist..ni vet som de som var på musikens makt? Aa det tar iallafall tid kan jag säga er, det är typ tredje eftermiddagen jag gör det. Fotar resultatet när det är klart! Ao och sen ska jag unna mig något, typ en donut och billys...ååååhhhh *dreglar* i huvudet. Har levt på nudlar till lunch 3 dagar i rad. Och fan vad jag nött Seinfeld..asså jag inser att jag är lik Jerry Seinfeld (på insidan u know) vi är båda hjälpsamma, vill inte slösa pengar på så mycket annat än mat, charmiga, lojala, drar oss till skönhet, o.s.v. Det känns bara som att vi är lika varandra. ANYWAAAAAAAAY I GOTTA START BRAIDING SOME HAIR.


we on fire



drar och dansar till denna snart! =)=)

banana skids




blond och brunett, the best of both worlds.. eller nå. Men jag har en till brun hårfärg så jag kanske ska färga resten, har inte bestämt mig. we'll see.

dansvideos

märkt att när jag ser på dansvids får jag typ alltid ångest, men sen bearbetas det jag sett och någon dag efter när jag freestylar hemma så dyker nå steg upp av sig själv, det är awesome.

plögg

Prao gick bättre idag. Funderar på hur det skulle vara att på riktigt jobba på subway, ..enformigt! Anyway efter praaao drog jag hem ett tag. Sen har jag gått på klubb lol, ne men jag har fått färdigt alla detaljer på framsidan på min 80-tals old scool inspirerade jacka. Oh well, nu måste jag plugga.

p-p-pimpin ass bass

prao kl 8 idag, fast var tvungen att dra hem 9 för jag fick assssssssss mkt mensvärk, spydde och kallsvettades. Drog hem till papis lägenhet och sov och drömde om slöjd å shit i flera timmar. Gick långsamt hem till mamma och käkade lunch och lyssnade på bass musik, ganska dåligt men vissa bra låtar. Gick på stan och kollade på hårfärg, planerar att göra coola saker med mitt hår när jag får pengar och tid. Sen kom man hem och ser att johan sexettan näsvall taggat mig, benni och ogge i ett videoklipp, WTF tänkte jag. Det var iaf en tillbakadiss för tunadissN som säger att jag är kille, kort, gay, min penis är liten yo, att jag är vit och inte svart, h4h4h4h4 den var bra. Men sen gjorde jag en diss hiss tillbaka till johan som handlar om hur stor hans kuk är. Gjorde om versen i "baby got back". Ao, sen drog jag på balett, det gick inge bra som vanligt. Men nu ser jag på community. ppppeace


lan

hemma från lan, fett trött och sliten..måste typ sminka mig. Ska lyssna på musik hela dagen, sen dans ikväll. Men anyway lanet: började 7, vi började med att lira black ops (jag och idaho kämpade på ganska länge jämfört med de andra) och de andra satt typ på chatroulette.no (den norska chatroulette). Och så kom lite småpojkar och hälsade på och stojade. Sen vid 12 när det bara var jag, ida, hilma och hanna kvar så satt vi på omegle till halv 5. Jag fattar inte nu i efterhand hur vi pallade, dessutom fick vi klicka bort mesta av tiden. Ne men det var kul, vi fick prata med några roliga personer. Men det var typ roligast att dryga mot tjejerna. Det var 3 tjejer, och vi tjejer och nelly och hugo och så dissade vi varandra men så skrattade vi hela tiden och de med. Sen var det en irländare som vi snackade om ekonomikrisen med, en brasilanare som var rätt kul, och nå killar från masachussets. Och ganska många mera i och med att vi chattade ungefär 6 timmar, skulle jag tro.

anyway nu ska jag göra lunch med mor, peace!

Black ops lan :D

Tar det lugnt idag och taggar inför lan i k-vik med tjejerna ikväll! Ska lira black ops :D

Fatima and Wissem whips their hair back and forth

Träffat min sis Wissem idag! Fan vad efterlängtat. Gått på stan, käkat på stan, uppdaterat varandra, skrattat, kommit på ett ghetto namn till sm, slängt med håret till "I whip my hair back and forth", sett "Lilja 4-ever", sen "Kidnappad" sen promenerade vi till sm, tog thug bilder i webcam, såg lite av "Spider man 3".



Will Smith's dotter! ;o fett bra hon är på att sjunga!

myyys mode

jag blir glad av smör. eller så var det palten. visst blir man bara glad i magen när man äter palt? Och visst blir man skön av att vila? ao men nu ska jag promenera till fars lägenhet och mata duvorna, far är i Budapest och badar..tror jag passar på att bada badkar hos pappa. 44444444444H y34h. Sen ska jag se film i min säng. MMMMM! Inge plugg ikväll!

mysig låt.


del-i-cious

oh look at what I, Ida and Ida made on today's hkk class!


Chokladcheesecake! gal1 gott.

street art, 15 november









död fågel


gbg '10














mvg barn

hähä guess who's back? klarade mig en vecka utan facebook och blogg, blogg gick bra utan men facebook..speciellt på helgen. istället ser man på tv och jag var en riktig pluggis. h1h1 jag har blivit en riktig pluggis, stannade kvar på skolan en timme extra på fredagen..det är illa jag vet, men det lönar sig att plugga. Fick MVG på franskaprov fick jag veta idag, jag var typ den enda på franskan som fick det.


en veckas bloggpaus dårå !

OKEJ JAG SKA INTE VARA INNE PÅ FACEBOOK ELLER BLOGG PÅ EN VECKA!!! Ska träna upp min självdiciplin och se vad jag har för något liv utanför datorn. ses på måndag! fan vad tråk jag kommer ha =(


jag ska bli den nästa Linda Skugge

jag behöver en dagbok!!!!!!!!!!! jag ska bli den nästa Linda Skugge, ska publicera min dagbok när jag blir äldre.


lés twins

en tanke: om jag skulle sluta dansa skulle jag nog göra konst men jag skulle vara så jävla deprimerad och jag hade ätit tills jag dog. blöö får ångest när jag ser de här. de är äldre, har tränat mer, de bor inte i kuknorrbotten. ååh fan vad jag vill dansa, men orkar inte. jag vill inte vara lat. vill gråta, but I don't do that stuff..azzå om man skulle träna varje dag i 10 år skulle man ändå inte vara lika bra som de. de är gudar. fattar inte hur de är uppväxta. ibland önskar jag att mina föräldrar tvingade mig eller sa åt mig att dansa, men då kanske det inte skulle vara kul.




jag vill gnida min kropp mot tomatsås med dig framtida danspartner

modern dans = personer som gillar att dansa utan kläder och musik samtidigt som de gör cpryck eller gnider sig mot golvet och gör konstiga ljud. min uppfattning iaf. men föreställningen var okej. asså den var inte så jättebra men första numret när det visas en film på en tjejs tröja och så dansar hon, det numret var rätt bra. Men fick lite idéer alltså, påminner mig själv att göra en duo dans med tomatsås som spills och rullas i. Kom på det eftersom publik gillar att chockeras och tomatsås som spills skulle vara ganska random och kul. Men det blir ett framtida projekt. Btw, ska jag göra en hel dansshow om ett visst roligt ämne när jag blir stor kvinna, hoppas jag kommer ihåg vad det var. Nu tar jag och sover fan, imorgon spenderar jag lite av dagen i göteborg sen åker jag hem till luleå. H4h4 btw, jag och nadia snackade om framtidsplaner och blablabla så sa hon "bli och bli, man ska ju ha kul" och så sa jag "jag ska bli OCH ha kul!" så svarade hon "..ska du bli optiker?!". H4h4 min syrras hörselskador is quite entertaining.


dans =)

shoppat upp all cash nu, dagens köp: guldörhängen, svarta örhängen, lila byxor, halsband och weschörlurar (inte vanliga modellen oboe). Var ju lite på freeshopen som var på järntorget som min syrra m.fl höll i, och där tog jag mig en ljusblå pikétröja. Sen käkade vi lunch på en annan vegrestaurang, Solrosen. Det var gott som satan. Cashewbiffar med mos. Sen shoppade jag mera on my own, jag kan ta spårvagnen själv h1h1. Men det är awesome, jag hittar rätt bra i göteborg. Nu är klockan 10 i 5 och vi är hemma i hisingen och chillar. Klockan 6 ska vi se på dans yaaaaaaaaaaaaaay! Det är göteborgsoperans dansare så det lär ju vara bra. Det är på pustervik där såg vi dans förra året fast hiphop. Jag älskar pustervik, dansshower till billigt pris. Det kostar bara 60 kr för det vi ska på ikväll. Aao efter dansen (kring 9) ska vi käka middag på stan. Ska köpa mig en kebab för göteborg har den godaste! Och Nadia ska käka sushi. Aight jag orkar inte fota allt snyggt jag köpt. Men här är en bild på mina hörlurar :)


frisky


vrf har jag ens en blogg?

köpt och morgondagens planer.

Köpt fräscha nike sneakers, en gul fred perry väska, örhängen, en tröja +soppa och senare fika (i Haga!) idag. Vi gick på stan från sådär 12 till 18. Imorgon ska vi typ käka kebab, gå på stan och sen se "the social network", det blir f1 azzå!

let's spend some cash !

Tar spårvagnen till brunnsparken och träffar nadia snart, ska göra plånboken tunnare :)

systrarna Rask




J'adore göteborg

YEAAAAAH, imorgoon åker jag till göteborg. Fan vad gött det ska bli! Tar direktflyg (själv!) dit och sen bor jag hos min syrra och kommer hem på söndag. Taggar som fan! Imorgon på kvällen ska jag på restaurang med nadias gammla klasskompisar, lol..de har ju alla gått en kurs som handlar om klimat och de flesta är vegetarianer skulle jag tro..så det blir inte att beställa kött, h3h driver inte..fan vad läskigt att äta kött inför en massa vegetarianer! Men det kmr bli azum. Ska shoppa loss, se bio, hänga i hisingen, sätta upp street art, se bio, lira wii, äta god mat (KEBAB!) och hjälpa till och samla in saker till en ny gratisaffär som ska öppnas.

gbg 09 <3










göteborg är en bästa vän till mig.

party up in k-vik

Bilder från igår, fett med kul det vaaar! Fan vad vi stekte. Fick inte så mycket sömn, eller jo på morgonen..jag och fredrik sov lite längre än de andra. Men aa, det var f1 roligt.



OHMAGASH


nyvaken.

RSS 2.0